Reklama

Reklama

Dracula Daria Argenta

(festivalový název)
  • Itálie Dracula 3D (více)
Trailer

Obsahy(1)

V době emo upírů, kteří spíše než krvelačné bestie připomínají navoněné metrosexuály ze stránek módních magazínů, se Dario Argento rozhodl vrátit příběh otce všech nemrtvých do jeho gotické podoby, která sází méně na třpytivý make up a více na pořádnou porci poctivé hrůzy, kterou italský mistr exploatace zásobuje své fanoušky již několik desetiletí. Ani zde ale nezůstává Drákula čítankovou postavou z temnot viktoriánského světa; v Argentově fantastickém imagináriu získává další rozměr, stejně jako samotný obraz, který povýšil do dimenze stereoskopického 3D. Představitele absolutního zla, lačnícího po krvi bělostných panen v honbě za láskou milované ženy, ztracené před více než čtyřmi sty lety, tak opět čeká osudové setkání s Jonathanem Harkerem a jeho nastávající Minou. Zatímco si ale Drákula brousí zuby na krásnou Minu, pozadu nezůstává ani nemilosrdný Van Helsing, který neméně lační po tom, zbavit se půlnočního násosky už jednou provždy. (MFF Karlovy Vary)

(více)

Diskuze

Uživatel G04T smazal svůj příspěvek.

Nivenx

Nivenx (hodnocení, recenze)

Pro mě sice Argento tímto Draculou neoslnil, ale ani mě nesklamal. Bohužel dnes už je hlad po hororech drobet jinde a podle toho i svědčí zdejší hodnocení.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

BoredSeal

BoredSeal (hodnocení, recenze)

Těším se. V ukázkách vidím, že Argento už poněkolikáté neodolal svléknout svojí dceru do naha - bezva rodinka. :-)

Vojtino

Vojtino (hodnocení, recenze)

Podle mě to dopadne klasicky - Argentovi fanoušci budou dávat vysoké hodnocení a ostatní budou dávat nízké. Výsledné hodnocení bude podle mě něco okolo 50%.

NinadeL

NinadeL (hodnocení, recenze)

Vzhledem k tomu, že Dracula patří mezi nejčastěji adaptované knihy, nelze zřejmě ani najít nikoho, kdo by fakt znal a viděl všechny do puntíku. Takže takovéto bilance jsou opravdu o ničem.

movieband

movieband (hodnocení, recenze)

podle mě to bude pruser jak prase a nejgorší zpracování DRaculy jaké kdy bylo ..... Stoker se obrací v hrobě pokud to natáčení vidí ....

chiara

chiara (hodnocení, recenze)

No ten pracovny trailer pre producentov vyzera otrasne. Toto bude velky pruser :( Chudak Rutger, po vynikajucom Hobovi sa
ocitne v takejto sracke. Dario Argento by sa na to mal vykaslat. To bol asi najhorsi trailer aky som kedy videl. Hroza.

Conspi

Conspi (hodnocení, recenze)

Asii Argento se kvalitní film nepovedlo natočit už hodně dlouho, ba zda-li vůbec kdy. A Dario Argento je šílenec. Tenhle film bude jistě stejného ražení.

johhny007

johhny007 (hodnocení, recenze)

Doufám , že to bude stát za to při spolupráci Itálie , Francie a Španělska ;)

movieband

movieband (hodnocení, recenze)

lidi tak abych pravdu řekl tak ta galerie mě jenom odradila .... ale Hauer tam vypadá fakt luxusně ...

J.Connor

J.Connor (hodnocení, recenze)

Na mě obrázky působí trochu televizně, ale těším se dost. Ono toho 3D nevím, jestli se musíme bát, protože šance, že to půjde u nás do kina moc nevidím. Nicméně pokud mě někdo ještě má šanci donutit nasadit brýle s různými barvami skel, tak jedině starý Dario a nebo Tinto Brass a jeho 3D Caligula. Hudba Claudio Simonetti, Asia a Rutger, hip hype hurá.

t.mon

t.mon (hodnocení, recenze)

Campbell: S tím souhlasím, Argento je skvělý hororový režisér.

helraiser

helraiser (hodnocení, recenze)

Tak na tohle se mrtě těším, upířiny ty já mužu a navíc to má na staropst Argento a ten sám o sobě je záruka slušné podívané. Že by to nakonec byla drsnější varianta Draculy- prosím jen ať není ubrečenej jak Coppolův. V každém případě po dlouhý době cejtím pořádnou upířinu, která především nebude žádnou emo sračkou. 3D vítám a jsem zvědavej...

t.mon

t.mon (hodnocení, recenze)

To 3D mi dělá starost. Ale jinak by to mohl být skvělý film.

HUMOOOO

HUMOOOO (hodnocení, recenze)

fotky vyzerajú veľmi dobre,toto by mohol by super film so skvelou atmosférou

Ltblue

Ltblue (hodnocení, recenze)

Španelsko,francie.Na to sa teším.Len škoda,že to je film Dracula.Takých je veľa.Ale nikdy pri Eu filmoch nevieš :-)

LION-MR.T

LION-MR.T (hodnocení, recenze)

Leká mě to 3D. Ale Dracula mě hodně zajímá  co to bude. Filmu by seděla stará doba než součastnost,ale to 3D,kdoví. Dario mě zatím nikdy nezklamal.

Reklama

Reklama