Reklama

Reklama

Kurýr: Restart

  • Francie Le Transporteur : Héritage (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Profesionální kurýr Frank Martin se musí proti své vůli spojit s nájemnou vražedkyní Annou, aby dostali skupinu bezcitných ruských překupníků s lidmi. Našlapaný mix akce s úžasnou kung-fu řežbou, vizuálně excelentními automobilovými honičkami, zabijácky krásnou „roštěnkou" a pořádnou porcí nadhledu! (Bioscop)

Videa (19)

Trailer 3

Recenze (243)

klerik 

všechny recenze uživatele

Ak niekto frflal na (pre)obsadenie v HITMANOVI: AGENT 47, tak tu musel rovno dostať infarkt. Chápem, že Jason potreboval od série oddych, ale aj seriálový KURIÉR je lepší ako toto. A po všetkých stránkach. Tu je akurát viac modeliek. Ale chovajú sa ako kravy... A nápady v akčných scenách sú zabité slabím natočením... ()

alisa.upir 

všechny recenze uživatele

ůvodní trilogii jsem nikdy neviděla. V traileru mě upoutal Ed Skrein, protože v GoT mi opravdu chybí a jeho náhrada tak přitažlivě nepůsobí. Nicméně je škoda, že GoT opustil, zrovna tenhle film mu tak velkou slávu určitě nepřinese. Ed je charismatický a jeho britská angličtina byla balzámem pro moje uši, bohužel to jsou jediná pozitiva, která o tomhle filmu můžu říct. Už jen to, že film začíná velmi dlouhým pohledem na Audi nebo že některé další scény skoro působí jako porno s autem místo ženský (např. když se na několika záběrech můžeme kochat pohledem na Audi sprchující se pod proudy vody z hydrantů - režisér si ty záběry asi opravdu užíval) působí dost otravně, zvlášť když jste za shlédnutí toho filmu museli ještě platit. Zápletku ani nemá smysl komentovat. Jestli to je jen prodloužená verze nějaké reklamy na Audi a já to nepochopila, pak je chyba na mojí straně. Jinak ztráta času. ()

Reklama

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Popravdě si Stathamovy Transportéry nepamatuju, takže nemohu moc srovnávat, o kolik je tohle horší nebo jiné. Kdyby se tohle jmenovalo 'Kukuruku na dovolené', bylo by mi to taky jedno. Co je ale jasné je, že jde o klasickou moderní Bessonovku, takže to nemá ani jednu mozkovou buňku a chování a zvraty nedávají žádný smysl. Ten nalíčenej pizizubka model v hlavní roli, co se choval a chodil jak postiženej macho tomu dodával onen potřebný punc debility, aby to vyznívalo přesně tak, jak Luc požadoval - a vyšlo to, je to debilita, na kterou, věřím, už druhý den po dokončení zapomněli i samotní tvůrci. Tak moc zbytečné to v celé své "kráse" je. ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Spíš se to mělo jmenovat Kurýr:Pomsta kurev nebo Kurýr:S otcem v akci. Omladit Franka Martina nebyl špatný nápad, ale Ed Skrein nemá Stathamovo charisma. Akce byla kupodivu natočená slušně a možná i lépe než ve třetím Kurýrovi. Plusem je pak Stevenson, který si agenta na odpočinku skutečně užil a byl vtipný. Jinak zápletka byla už hodně chabá. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Už máš zase zpoždění? A to jsi byl u speciálních jednotek?" Novému Frankovi Martinovi chybí leccos, hlavně tedy dochvilnost, zlověstný klid a šťavnaté hlášky. To trošku vadí, ale zase je to rychlé, zběsilé a hodně přehnané. A já jsem v tom navíc našel sympaticky blonďatá zavazadla, vynikající skoky s dopravními prostředky a taky pohodový táta agent celkem stál za to. Jen ten Frank byl tentokrát divný - se čtyřmi dělníky zápasil půl hodiny a členy cvičeného komanda následně likvidoval jedním úderem. Nebudu nad tím raději moc bádat, protože tohle je typická bessonovka, při které přemýšlení škodí zdraví. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (11)

  • Luc Besson chcel pôvodne natočiť prequel o tom, ako sa z Franka Martina stal kuriér. Nakoniec sa rozhodol pre reboot, ktorý ignoruje trilógiu s Jasonom Stathamom. (m.a.t.o.)
  • Pri finálnom súboji Franka s ruským mafiánom si v jednom zábere môžete všimnúť, že Frank má nohavice v oblasti kolien úplne špinavé od prachu. V nasledujúcich záberoch sú ale nohavice čisté. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama