Reklama

Reklama

Kurýr

(seriál)
  • Francie Le Transporteur - la série (více)
Z natáčení  - Chris Vance, Adam MacDonald, Nathaniel Méchaly, Andy Mikita, Andrea Osvárt, Delphine Chanéac, Mike Dopud, Rachel Skarsten, Brad Turner, Hannes Jaenicke
Kanada / Francie / USA / Německo, (2012–2014), 19 h 2 min (Minutáž: 45–52 min)

Hrají:

Chris Vance, François Berléand, Delphine Chanéac, Andrea Osvárt, Andrew Martin-Smith, Eric Canuel, Rachel Skarsten, Joseph Kell, Julian Richings (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(24)

Frank Martin pracuje jako kurýr. Doručuje a nikdy se na nic neptá. Přijede na smluvené místo, vyzvedne zásilku, ať už je to věc nebo člověk, a bezpečně ji doručí, kam má. Zakládá si na pověsti profesionála... (TV Prima)

Videa (1)

Z natáčení  - Chris Vance, Adam MacDonald, Nathaniel Méchaly, Andy Mikita, Andrea Osvárt, Delphine Chanéac, Mike Dopud, Rachel Skarsten, Brad Turner, Hannes Jaenicke

Recenze (81)

svist10 

všechny recenze uživatele

Po prvním díle asi těžko soudit, ale je to předvídatelné až hanba. Postavy se chovají přesně podle šablony, překvapivý zvrat je překvapivý asi jako finále filmu s Brucem Willisem, To blonďatý jelito se chová jak nadrženec po lobotomii. Ale. Celé to svižně odsýpá, bitky mají energii a výprava je velkorysá. Jako bonus: je příjemné sledovat, jak si někdo potměšile vytírá kloaku s MPAA. Scénář lehce pod průměrem, zpracování výtečné, plus bonus. Pro mě čistě subjektivní 4 hvězdy. EDIT: Nic mě nenutí vyhledávat další díly, takže ubírám jednu hvězdu na průměr. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Nepodarená séria už tak nie veľmi podarenej série. Chris Vane v úlohe Jasona Stathama bol snáď len zlý vtip, akčné scény na úrovni škôlkarov, ktorý sa naháňajú po ihrisku a to nehovorím o inteligentnosti dialógov. Načo tento seriál vznikol, to fakt neviem, ale aspoň potešil peknými autami a sem-tam aj s nejakým napätím. Na celkový úspech je to ale veľmi málo a toľko klišé na jednom mieste som ešte hádam ani nevidel. Strašné. 35 % ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Musím uznat, že filmový kurýr se mi líbil (vyjma třetího dílu) a nápad na seriálové zpracování také nepůsobí nejhůře ale bohužel, výsledek žádná očekávání nesplní. Chris Vance nemá Stathamovo charisma a veškerá akce (když už nějaká je) působí neuvěřitelně laciným dojmem. Zatím sem "sjel" dva díly ale pochybuji, že by se kvalita, nějakým zázračným způsobem navýšila. ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Nenáročná oddechovka, každý díl je na stejný brdo, ale akce je slušná. Holky a auta jsou pěkný. Pokud neočekáváte zázrak, přeci jen je to z Německa, tak si to i užijete. 55% PS: některé scény byly použity ve více dílech, takže honičky jsou si hodně podobný. Druhá série je o krapet lepší, několik dílů se točilo v ČR a vystupují tam čeští herci - Vašut, Issová... K Frankovi se přidají noví lidé, bohužel do jeho řad zasáhne smrt a ne jednou. A ten konec... Snad má Frank dobrý airbagy i když tady mu asi nepomůžou. ()

JackBurda 

všechny recenze uživatele

Velmi důstojný seriálový spin-off kurýra. Frank je borec a Chris Vance si jeho roli očividně užívá. Vše ostatní taky fajn, akce, hlášky, rozhovory, ženský, všechno fajn. Jen prostřední díly druhý série stály za prd. Když Frank sebere nepříteli AK a pak jen stojí jak sloup a pálí kolem sebe jednou rukou, tak umírám nudou. Ale najde se tam i dobrá akce viz souboj ve výtahu v prvním díle nebo bitka v kuchyni bez jedinýho střihu v posledním díle. Ale zbytek bezva, až na ten konec, chci třetí sérii, páč ten konec byl hodně neuspokojivej. ()

Galerie (280)

Zajímavosti (12)

  • Frank (Chris Vance) řídí Audi A8 TDI Quattro s poznávací značkou MB 970 AS a s manuální převodovkou, s níž se běžně nevyrábí. (Kefas21)
  • François Berléand si zahrál i ve všech třech předchozích snímcích filmové série Kurýr. (Stanley619)
  • Druhá série Kurýra se částěčně natáčela v České republice, zejména pak v pražských lokacích. (Yardak)

Reklama

Reklama