Reklama

Reklama

Ant-Man

Trailer 2

Podvodník Scott Lang (Paul Rudd), vybavený pozoruhodnou schopnosti zmenšit své fyzické rozměry, ale současně znásobit svou sílu, se musí ujmout role hrdiny a pomoci svému mentorovi doktorovi Hankovi Pymovi (Michael Douglas) ochránit tajemství, skrývající se v jeho úžasném obleku Ant-Mana, před zcela novými nebezpečími, která ho ohrožují. Pym a Lang jsou tváří v tvář zdánlivě nepřekonatelným překážkám nuceni naplánovat a provést rafinovanou loupež, která zachrání celý svět. (Falcon)

(více)

Videa (27)

Trailer 2

Recenze (1 240)

ClintEastwood 

všechny recenze uživatele

Scotte, jsi připraven se vykoupit? - Samozřejmě. S tím, že jsem se někam vloupal a něco čórnul, je konec! Co po mně chcete? - Aby ses někam vloupal a něco čórnul! Je tady SKVĚLÝ ZMENŠUJÍCÍ SE MUŽ, verze z 21. století. Mám rád zfilmované komiksovky a Ant-Mana jsem si náramně užil i proto, že potenciál sympatického superhrdiny, je využit téměř na maximum (stejně jako ve výše zmiňovaném snímku od Jacka Arnolda, z roku 1957) a tak není nouze o nečekané kousky, které diriguje sám velký Michael Douglas. Výborná zábava, Marvel boduje. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Místy hravé, místy humorné, ale ve větší míře nevýrazné a utahané. Na druhou stranu mi to nevadilo tak moc, jako třeba dětinská sázka na jistotu v podobě Strážců Galaxie. Marvel holt nehodlá předělávat něco, co funguje a hlavně sype zlaťáky. Odvaha chybí, snaha o nějaký temný příběh rovněž. Až dosud, protože Ant-Man lehce odvážný je. Už jen tím, že režisér Peyton Reed (nečekaná volba) dostal překvapivě hodně prostoru, takže na leccos šel jinak a po svém. Zlodějíček s dobrým srdcem se nemůže dostat ze začarovaného kruhu, po svém ho osloví stárnoucí vědec s ksichtem Michaela Douglase, který mu nabídne status hrdiny: získá schopnost se díky speciální chemikálii a obleku zmenšovat nebo ovládat svou myslí mravence. Zmiňovanou hravost a pohodu ocení ti, kteří nečekají jen na bortící se digitální budovy, obřích demoličních choutek se tentokrát nedočkáme. Tvůrce průměrných komedií si je navrch poměrně jistý komediálním timingem. Paul Rudd je sympaťák, jakým byl loni Chris Pratt. Takže tady dobré. Škoda, že jakmile se začnou rozebírat rodinné vztahy, je všechno špatně. Výsledek ale neurazí. Tvůrci představili hrdinu, který do potencionálních týmovek slušně zapadne. Jen škoda, že mě tak nějak vůbec neláká u toho být. ()

Reklama

pepo 

všechny recenze uživatele

Miláčik, zmenšil som Iron Mana. Prekvapivo komorné retro , ktoré ako keby vypadlo z 80. rokov. Postavy sú funkčné a dobre zahrané, je tam veľa humoru, zopár vypečených scén pripomínajúce kto to mal vlastne režírovať (retrospektívy) a hlavne dobre vymyslené scény so zmenšovaním. Bohužiaľ to celé nešlape tak akoby malo ani v akčných ani dialógových scénach, je to strašne zameniteľné, nevýrazné a zbytočne dlhé (keby to malo o pol hoďku menej tak je to fakt pecka). Dramatická linka nefunguje, bolo by lepšie keby to bola čistokrvná komédia.Celkovo je to také nič proti ničomu. Kvalitatívne klasická Marvelovka. Je to dobré ale nie skvelé. 7/10 ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Svěží komiksárna. Zmenšování je efektní, v akci zábavné, v závěru bombasticky pojaté. Změna perspektivy je velice pěkně pojata, ať technicky nebo příběhově. Tohle je podle mě první komiks od Marvelu, který opravdu riskuje, nemá v podstatě velké hvězdy ani velké jméno hrdiny. Je to skok do neznáma, který se mění v překvapivý úspěch (Paul Rudd roste každým záběrem a Evangelina... k ní není co říct). Hlavní hnací silou je pro mě humor, který konečně vědomě přechází v komiksovém filmu doúrovně vědomé nadsázky až ironie a Ant-man je dík tomu (a podle mě to je hlavně zásluha specifického humoru Edgara Wrighta) je pro mě zábavný hlavně v závěru, kde vrcholí všechen vtip nejšílnějším akčním soubojem od Marvelu. Kde na tohle vzali odvahu nevím, ale já jim tleskám a jdu otřít prach ze své lokomotivy Tomáš, co mám nad televizí... PS: Michael Peňa a jeho scény "jak to teda bylo" naprostá bomba. Trhám se míchy ještě teď a hlavně bez dabingu! ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Reed zdědil po Wrightovi i McKayovi zlato a rutinérsky ho přetavil v měď. Ovšem po všech stránkách kvalitní měď. Ant-man totiž i v této tradičně marvelovsky sterilizované podobě solidně zabaví i pobaví (ano, především díky Peñovi a Tomášovi). O to více tedy zamrzí, jak hrubě nevyužívá bohatých možností, které se mu díky schopnostem hlavní postavy nabízejí. Ve zmenšených eskapádách totiž nápady i hravostí zůstává v hlubokém stínu šest dekád starého The Incredible Shrinking Mana či tuzemského televizního Křečka v noční košili; pohříchu nejzdařilejší je v tomto ohledu jeho plakátová promo kampaň "s Avengery" (ať již ta oficiální či fanovská). A to je málo. ()

Galerie (132)

Zajímavosti (70)

  • Film mal byť pôvodne prvým "Phase 3" filmom Marvel Cinematic Universe, nakoniec sa však rozhodlo, že bude uzatvárať "Phase 2". (mjmartin167)
  • Natáčelo se v atlantských studiích Pinewood a v San Franciscu od 18. srpna do 6. prosince 2014. (ČSFD)

Související novinky

Animovaný prequel Transformers na cestě

Animovaný prequel Transformers na cestě

02.05.2020

Společnost Hasbro a studio Paramount najali režiséra a scenáristu Joshe Cooleyho (V hlavě, Toy Story 4) aby natočil animovaný prequel robotí série Transformers. Film by měl mít gigantické měřítko,… (více)

Captain Marvel si našla režisérské duo

Captain Marvel si našla režisérské duo

20.04.2017

Přestože existují sólové filmy Supergirl, Catwoman nebo Elektry, půlka internetu na ně dávno zapomněla a pravidelně se řeší, kdy už se dočkáme superhrdinského celovečeráku s ženskou hlavní hrdinkou.… (více)

TOP filmy 2015 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP filmy 2015 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

30.12.2015

V letošním přehledu nej filmů, které viděli naši top uživatelé v roce 2015, jsme dali prostor i filmům s jiným rokem výroby/uvedení než 2015. Anketu vyhrál postapokalyptický akčňák Šílený Max:… (více)

Reklama

Reklama