Reklama

Reklama

Trikově nabité akční sci-fi ukazuje apokalyptickou vizi světa, ve kterém si vědci zahrávali s časem tak dlouho, až se jim vše vymklo z ruky. Skupinka drsných amerických vojáků se vydává pomocí brány v čase do doby před sedmdesáti miliony let, aby zachránila několik vědců, kteří se zde ocitli vinou nezdařeného pokusu a nemohou zpět. Když se ale výprava vrátí domů, přiveze s sebou i jeden masožravý suvenýr... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (140)

rozbris odpad!

všechny recenze uživatele

Tak to je snad ještě horší než Disaster Movie a to už je co říct. Tolik nelogičností, efekty nerovnající se roku 2008. Na popsaní chyb by nestačíla ani kniha o 100 stráncích, jen pro příklad - Tyranosaurus vypadá jako směšný flek na obrazovce, který neustále řve, zemětřesení v důsledku běhu predátora je pouze chvění kameramana, hlas poručíka skupiny se dá srovnat s hlasem mutujicího 13-letého puberťáka, scénař psal někdo na WC při své ranní potřebě, nejvíc srandovní je skok čtyř ztracených a znovu nalezených lidí z helikoptéry na zem z 10 metrů na nohy to už jsem šel fakt dokolen a smál se Griffovi....a tak dál bych mohl pokračovat.... Prvních 3 minuty se dají, pak je to jen shit.... ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Už jsem si zvykl na všelijaké Asylácké srajdy, ale tohle byl doslova vrchol. Nejprve mě zmátlo to, že tohle paskvilové scifi/fantasy uvedl Filmag jako horor. Potom jsem se naštěstí tady ujistil , že tenhle kousek do mého žánru nepatří. Narozdíl od Jurského parku je tohle absolutní digitální mazlanina se smradlavým dárečkem uvnitř. Otřesní dinosauři, dementní výkony herců/neherců, scénář stvořený v největším alkoholickém deliriu a naprosto stupidní konec jen podtrhli úroveň celého snímku, který trval nekonečných 85.minut a byl jedním velkým utrpením. Nechápu proč do něčeho takového vůbec lezl můj oblíbenec Michael Gross. jen kvůli němu nedám nulu. Nikdy více. ()

Reklama

Z0oMb3E odpad!

všechny recenze uživatele

Bóóže, to bola ale kravina. Najlepší záchranný tím námorníctva USA zlikvidovaný flusajúcou rastlinkou, niečím čo vyšlo z vody, ale vďaka roztrasenej kamere niet čo vidieť, sympatickou prerastenou jaštericou a lietajúcim Pterodactylom, od ktorého sa guľky z SMG-čka odrážajú, no šíp ho zabije na 150 metrov. Nesmiem zabudnúť na toho červeného T-rexa, ktorý vyzerá ako stiahnutý z kože. Tak deravý scenár s toľkými chybami sa nedá odpustiť, ani študentskému filmu. Povie mi niekto o čom bola tá zápletka s tím Tyranosaurusom pobiehajúcim po meste? Ak iba na zaplnenie času, hrôza a strach na to pomyslieť. Celé to cestovanie časom som celkom nepochopil a po konci filmu mi ostal na tvári taký tupý výraz, ktorý vyjadroval slová WTF? Asylum sa opäť vytiahlo. Nula percent=ODPAD! ()

Mr.Nigga odpad!

všechny recenze uživatele

Naprostý odpad ve srovnání s čímkoliv, co bylo doposud natočeno. Tato nebetyčná zhovadilost plná špatných herců a ještě horších efektů, s příšerným střihem a režisérem, co nejspíše na natáčení čichal toluen, není vhodná ani pro televizi, natož filmová plátna. Takovéto hovadiny by se měly povinně vysílat v nápravných zařízeních jako forma nejtěžšího trestu ()

Pecival 

všechny recenze uživatele

Tohle vůbec nebylo špatné. Ani nevím na čem bych film nějak elegantně zhodil, prostě to byla neuvěřitelně mile tupá podívaná, kde každý trik raptora, vyvolá úsměv na tváři. K tomu lovci nabodávající raptory na kůl, když marináci s kvérem nic nezmohli, drsný lukostřelec co skolí ptáka, kterej dávku ze samopualu vesele ignoruje a zvláště závěrečné náhánení raptora do tunelu v ulicích velkoměsta, pomocí sprintu. No prostě nebudu vám lhát, skvěle jsem se bavil. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • Ve scéně v první minutě, kdy Michelle (Michelle Dickson) začíná slaňovat do jeskyně, lze v odrazu její přilby vidět reflektor a několik členů filmového štábu. (Terva)
  • Přestože originální název filmu zní 100 milion BC, v samotném příběhu se mluví zhruba o 70 milionech let před Kristem. (Terva)
  • Vojenská jednotka, která je poslána do minulosti, používá samopaly MP5A4 s ACOG kolimátory a laserovými zaměřovači. (JackBurda)

Reklama

Reklama