Reklama

Reklama

Motel smrti 2

  • USA Vacancy 2: The First Cut
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Ve filmu Motel smrti 2, který dějově předchází Motelu smrti z roku 2007, se seznámíte s krvavou historií hotelu pana Smithe. V hlavní roli se představí Agnes Bruckner (Vzorek pro vraždu). Caleb, jeho přitažlivá snoubenka Jessica a jejich nejlepší kamarád - sarkastický Tanner neočekávají od motelu Meadow View Inn nic víc, než tvrdé matrace a nevkusnou výzdobu. Nikoho z nich by vůbec nenapadlo, že to ve skutečnosti není žádný obyčejný motel, ale děsivá past. Ubytovaní hosté jsou tu brutálně mučeni a vražděni, zatímco sadistický maniak pan Smith a jeho chtiví kumpáni krvavá jatka za účelem zisku natáčejí. Začíná smrtelná hra kočky s myší, ve které musí tři mladí přátelé bojovat doslova o holé přežití. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (111)

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Ve všech směrech horší než jednička, ale pořád celkem slušná porce zábavy. Postavy mi nevadily a dá se i někomu fandit, ale stejně jsem měl celej film pocit, že to prostě jen vykrádá jedničku. Napětí je zde o hodně méně a ta stísněnost jedničky je pro mě osobně pryč. Každopádně věřím, že lidé, co neviděli jedničku budou hodnotit o hvězdu lépe, než lidé, co jedničku viděli, jelikož kdo jedničku neviděl, nemůže být lehce zklamán jako já, jelikož na rozdíl ode mě nebude čekat opět parádní dávku napětí a hutnou atmosféru. Já to však čekal, jenže se asi holt napětí s atmoškou ubytovaly v jiném motelu a díky tomu, se se mnou naprosto minuly a potkal jsem tak jen jednohubkové hororové béčko. ()

Brano 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie, ktoré je približné na úrovni jednotky, možno o trochu lepšie. A to najmä preto, že sa tu nachádza viac postáv, čo robí film o niečo zaujímavejším oproti prvej časti. Inak film radím opäť medzi tie horšie, teda slabší priemer. Herecké výkony slabé, dejovo trochu nedomyslené a hororové scény zle natočené. /55%/ ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Studio nízkorozpočtových snímků se rozhodlo natočit dvojku vcelku povedeného kinofilmu. Ale jak to udělat, aby se neopakovali. Ono realizačního prostoru tady moc není. Nakonec přišli s nápadem natočit praquel. A tak máme možnost se dozvědět, jak to vlastně všechno celé začalo. Atmosféra se jeví robustně. Soundtrack úspěšně přispívá na celkové hrůze. Jen je škoda, že to dost často zaskřípe v dialozích. Scénárista byl při psaní asi v tu chvíli nějak mimo. Celkovým vyzněním je snímek zcela jiný, což lze v podstatě pochopit. Videofilm bude vždycky odlišný než kinofilm. Přesto se nedá úplně říci, že by byl snímek nějak špatný. Svou brutalitou rozhodně nenechá napochybách a tak hororoví příznivci si určitě příjdou na své. ()

Alexandre 

všechny recenze uživatele

Ve srovnání s jedničkou to byla docela bída. Nudný děj, hororová atmosféra tu úplně chybí a celkově byla druhá část celkem zbytečná. Kdyby alespoň ta hudba to trochu vylepšila... No pochválit se dá tak námět, který se ovšem špatně vyvinul, pár scén nebylo špatných a obsazení by taky ušlo. Ale čekal jsem od filmu víc! 30%, víc tomu nedám. ()

Vabr 

všechny recenze uživatele

Podle recenze mých oblíbenců jsem doufal v pohodové pokračování, jen samozřejmě o něco horší a že všechen ten hejt je neoprávněný. Ach, jak jsem se mýlil. Je extrémně levné. To, co bych si myslel, že bude jednička, bylo tohle: laciné po dějové stránce, ploché postavy, zbytečná komedie, špatná kamera a neakční. O to horší je, a to mně neskutečně drásalo nervy, že ani jedna postava není původní a lokalita jakbysmet! Sakra, když nemáte budget na to zanechat něco původního, tak se radši na to vyprdněte. Pořád lidi u found footage fimů povídají, jak nic nejde vidět, kamera je roztřesená a je to zmatené, ale já měl přesně takový pocit tady, a to ani found footage film nebyl. Vůbec jsem si Motel smrti 2 neužil a už snad z podstaty je jasné, že tenhle díl nemá co dalšího oproti jedničce nabídnout. Vyhodnocení: Budeme dělat, že tohle neexistuje ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama