Reklama

Reklama

Už dost, šéfe!

(pořad)
  • Slovensko Tak už dosť, šéfe!
Reality-TV
Česko, 2013, 6x51 min

Režie:

Vít Klusák

Účinkují:

Zdeněk Pohlreich

Obsahy(1)

Nová série návratů do podniků, jež znáte z pořadu Ano, šéfe!, společně s oblíbeným šéfkuchařem a moderátorem Zdeňkem Pohlreichem. (oficiální text distributora)

Recenze (63)

Zemi11 

všechny recenze uživatele

Hm, tohle sice ne... Zdendovi jsem vděčný, že mě naučil jíst. Už bych nepozřel něco tak odporného, jako je "šunka" z pultu v Albertu, Blille nebo snad dokonce Tescu. Vše vakuované, přečíst složení a pod 85% poctivosti nechodit - ten rozdíl je zatraceně moc znát! A to jsem prosím chudý student. Díky, Zdeno. ()

insurgentes 

všechny recenze uživatele

Tento člověk má tak silné charizma a jeho každá věta by se měla tesat do kamene, že to zkrátka bude fungovat vždycky. Navíc tenhle formát, i když je převzatý zvenku, vypadá, že byl vymyšlen přesně pro Zdeňka Pohlreicha. Každý díl sleduji se zatajeným dechem a myslím, že to je vrchol toho, co vůbec televize jako médium může nabídnout. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Svojrázny kuchár Zdeněk Pohlreich je hviezdou českej súkromnej televízie Prima. Keď som ho prvý krát videl v roku 2009 v projekte "Áno, šéfe", tak som len čumel, že čo je to za exota. Zdalo sa mi ako keby Fantomas vyjebal strýka Festera do prdele a ten po deviatich mesiacoch vysral tohto namysleného vulgárneho kreténa. No ale bolo to aspoň niečo nové. Avšak všetky tie ďalšie narýchlo zbúchané pičoviny v ktorých sa Pohlreich objavil ma už vyložene srali. Tento ušmudlaný chlap sa mi fakt sprotivil. * ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Ono je jen a jen dobře, že se člověk vrací na místa, která se snažila zviditelnit v televizi a po skončení natáčení kvalita nabízených produktů měla opět nevalnou kvalitu – dát jim to pořádně sežrat. Jiní to dokázali udržet a to všechna čest. To je jak ve fabrice – má dojet audit, vedení se může posrat, hraje se divadlo jak je všechno super a jen co odjede, zase se nedodržuje spousta věcí… ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

Šéf se vrací na místa přečinů proti gastronomii a zjišťuje, která území se mu v rámci křižácké výpravy proti břídilům, čuňasům a nešťastníkům za sporákem podařilo dobýt a obrátit alespoň na slušnou, když už ne na pravou kuchyni, a kde to naopak nešlo ani po zlém. Průměrně empatického diváka původní řady samozřejmě zajímá, jak její aktéři dopadli – v čím větším loji se nacházejí, tím větší divácký zážitek – a tvůrci to dobře vědí (proto také byla první na holení legendární brněnská myčka peněz). Vzhledem k letitému vývoji lze odhadnout, že po šesti až osmi řadách Už dost, šéfe! bude následovat stejný počet dílů tentokrát ze zákulisí natáčení a pak možná reality show Vyvaření o vysmažených, vypečených a podušených lidských zdrojích. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama