Reklama

Reklama

Ano, šéfová!

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2018, 6x55 min

Obsahy(1)

Nová dvojice v populárním pořadu začíná svoji misi! Jitka a Santo jako zkušení a úspěšní gastronomové budou zachraňovat nefungující restaurace. Sledujte každý týden zábavné i tragické příběhy z hospod, a jak se s nimi svérázná Jitka a její syn Santo poperou... Novinka s gastronomkou a podnikatelkou Jitkou Pagana a jejím synem Santem volně navazuje na pořad Ano, šéfe! Jitka dlouhá léta provozovala několik luxusních restaurací v Německu, ale před několika lety se i se synem vrátila do Česka. Každý z nich zde vede vlastní restauraci, v níž se snaží zúročit zkušenosti s italskou pohostinností a německou precizností. Diváci uvidí nejen to, jak svým osobitým stylem pomáhají neprosperujícím restauracím i hospodám, ale budou moci také nahlédnout do svérázného vztahu matky a syna. (TV Prima)

(více)

Recenze (138)

Olík 

všechny recenze uživatele

Kdo mne zná, tak ví, že na Zdenu nedám dopustit a jako takový jsem kvitoval ukončení jeho zásadního televizního počinu. Z posledních sérií už bylo až moc cítit, že je to celé tlačené přes závit a že už to vlastně nikoho nebaví. A ejhle, kam už se Pohlreichovi nechce, nastrčí ženskou….a pro jistotu ještě se vypečeným synáčkem. Ale ta vlna kritiky…..to si myslím ani nezasloužili. Já jsem s nimi byl relativně zadobře. Nebyla to taková jízda jako Ano, šéfe! V nejlepší formě, bylo to jiné, ale určitě to nebylo tak špatné. Šéfová tak trochu hrála druhou tamburínu a čím více získával pevnou půdu pod nohama, přebíral opratě figlio Santo. Uznávám, že jeho sebepresentace nemusela každému úplně sednout, ale já znovu opakuji, my spolu vycházeli. Gró pořadu zůstalo netčeno a už to bylo jenom o tom, jak si potencionální divák sedne s novým kapitánem lodi....divák si nesedl a tak Pagana dostala padana. ()

honza7 odpad!

všechny recenze uživatele

Mno... začněme tedy hezky od začátku - už podle TV ukázek jsem tušil, že to bude hrůza - ženská vypadající jak Štiková (zcela nesympatická) a její synáček - všeználek. Přesto jsem se řídil heslem - nesuď knihu podle obalu. Opět jsem byl zrazen. Když vešel do restaurace Zdenda, vytkl jim miliardu věcí, vleze do kuchyně a jdou se hýbat věci. Toto duo z toho dělá rodinnou show o ničem. Neupírám, že vařit bude frajer umět na úrovni, ale opravdu jsme nuceni poslouchat 10 minut kydů o potencionálu lokality? Ani se nedivím, že majitel restaurace měl arogantnější hlas. Dyť on pro to dělal první - poslední a stejně mu to zdůrazní, a dělají z něj idiota, jako by o tom nevěděl, a že to údajně nedělá (mezi řádky). Být tim majitelem, tak se toho frajera zeptam, jestli je blbej, nebo navedenej. Za mě soudím, že obojí. Fakt mě ten díl nasral a usínal jsem u toho... Šanci tomu ještě dám, ale pochybuji, že se něco změní na mém hodnocení. Je takřka sebevražda dělat "pokračování" a doufat, že změna v týmu nebude divákům vadit. Už jen můžeme čekat, kdy se uplácá Primácká "Restaurant Justice league" z Babici, Boučka, Mareše, Ládi Hrušky a šéfovat by jim mohla Pawlovská. ()

Reklama

Peytl 

všechny recenze uživatele

Vím, že málokdo může za svůj exteriér daný mu od Šéfa a pokud má navíc hlas kastráta a dikci ostravského(sorry pane Jiří)transsexuála, nemá to v životě lehké, byť by byl jeho údajný biologický otec opravdový postrach komisaře Cattaniho. Nehodlám nikomu ubližovat jen tak z plezíru. Jsem zkrátka dobrák od kosti...ale...ale takhle nějak si představuji svého nepřítele, Hohohó, rudého bolševického ňoka Santu. Nesrovnávám Zdendu, nesrovnávám formát pořadu, nesrovnávám nic, ani to nelze. Nelze to i proto, že jsem v naprostém šoku, že jsem až zapomněl na paní šéfovou...respektive rád bych. Tak takhle ne, takhle né, pánové a dámy. EDIT: 27.11., trošku se již chytám za rypák(a že mám za co)a musím konstatovat, že jsem byl lehce předpojatý. Pokud navíc Svatý přestane používat pro mě neznámé slovo "potencionální", bude to ještě lepší. Zvedám na dvě pizdy. ()

kujon

všechny recenze uživatele

Já se sice považuju za Zdendovo velkýho fandu, nicméně ani tohle není úplně nejhorší. Paní "šéfová" je taková rozverně veselá tetka, ale na úrovni. Její syn působí trochu nedospěle, nicméně notno říci, že podle prvního dílu také velmi slušně a taknějak až naivně sympaticky. Zatím to nechám bez hodnocení, uvidíme co přijde. ()

bidja 

všechny recenze uživatele

Hvězda za produkci. Tohle je opravdu o něčem jiném. Zatímco e01 představí krásnou lokaci, hlavní dva hrdinové představí sebe a je jasno. E02 je sociální výlet do duše Ostravy. Možná stojí kuchař se svojí ženou za soucit, ale naopak přestávám věřit, že mentoři jsou matka a syn. E03 nám ukáže čeho je produkce schopná. Jak ukecala nebo ošidila ke spolupráci někoho kdo to nechce a možná i někoho kdo si myslel, že přijede někdo úplně jiný a to samozřejmě neomlouvá hostitele se své hrůzy. E04 už je opravdu bizár do které se angažují všechny postavy. E05 ano je to za ***, koncept hrůzy vystřídala pohoda, ale co bylo špatně na králíkovi? ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama