Obsahy(1)
Nenechte si ujít jedinečné grilování se Zdeňkem Pohlreichem. Díky Zdeňkovým zkráceným receptům si i pod širým nebem připravíte labužnické pochoutky! (Stream.cz)
Recenze (36)
Příjemná atmosféra a prostředí. Možná trochu utahané a v pomalejším tempu. Je to ale především o receptech a ty prozatím vypadají skvěle. Člověku se zbíhají sliny až má chuť jít na zahradu a okamžitě rozpálit gril. Později např. u ryb jsou jídla, které si těžko uděláš doma pokud není poblíž velký a kvalitní supermarket. Celkem má pořad 6 dílů rozdělených do okruhů. Mé zhodnocení receptů s jedním vypíchnutím: 1. díl: (60%, krkovice s česnekem), 2. díl: (60%, jahody s kozím sýrem), 3. díl: (40%, pečené fíky), 4. díl: (45%, křenové brambory), 5. díl: (75%, grilovaný ananas), 6. díl: (55%, kuřecí křidýlka) ()
Nemůžu říct, že je to slabší, protože je to opět jiný koncept pořadu. Nevidím důvod, proč bych měl Zdéňu srovnávat s Ramseyem nebo Oliverem, protože to se srovnávat nedá - Zdeněk je náš a líbí se mi, že se nebojí. To je jako, kdybych měl luxusní Škodovku v plný výbavě a nadával, že to je k prdu a není to ani originální, když Ferrari Gordon nebo Lambo Jaime mají hezčí design, jsou výkonnější atd. Akorát problém je v tom, že na našich silnicích se s touhle károu projedete málo kde, ale ta Škodárna může jezdit skoro všude. Proto těmhle pořadům fandím. ()
Ještěže jsou kuchaři jako Jamie Oliver, Gordon Ramsey, Ainsley Harriott a další a další, které může náš rádobykuchtík, vykrádat. Ale je tu jeden zásadní rozdíl. Všichni ostatní vaří s láskou, mají pro jídlo cit a je to vidět i v té prezentaci a kultuře vaření. Dokonce i italský čech Emanuele Ridi je oproti němu frajer. Pominu-li to, že Pohlreich, vaří ve vytahaném svetru a teplákách (alespoň to tak vypadá), tak mu to vaření ani trochu nevěřím. Působí to na mě dojmem "nemusí to mít "ksicht", hlavně, že jsem vidět". ()
Až na ty mořské plody bych sežral asi všechno, co v tomto pořadu Pohlreich připravoval. Škoda, že jsem nikdy neměl cestu kolem toho baráku, třeba by mě taky pozval k sobě na zahradu…Miluju grilování a dost často se mi doslova sbíhaly sliny. Stačí dobrá nálada, nějaký ten alkohol a samozřejmě mňamka na grilu… ()
Tak jsem si to spočítal - tohle je už 6. pořad se Zdeňkem Pohlreichem, kde je v názvu slovo "šéf". A to nepočítám další....Není už toho trošku moc? Odpovím si sám: JE. Pohlreich by měl být taky trochu soudný a i když má za tyto pořady určitě velice dobře zaplaceno, tak by měl zvážit, zda se nasáčkovávat do nových a nových TV pořadů. V posledních letech se začala z jídla dělat hrozná věda a je to jenom způsobeno tím, že jsou lidé líní a hloupí na to, aby si zjistili, odkud jídlo pochází a co obsahuje, případně jak si něco dobrého uvařit. Tento pořad už mě skutečně neskutečně (zajímavé slovní spojení,,:-)) otravoval....25% ()
Galerie (10)
Photo © Archiv TV Prima / Marek Dienstl
Reklama