Reklama

Reklama

Na nože!

(pořad)
Reality-TV / Soutěžní
Česko, 2010, 13x50 min

Obsahy(1)

Nová soutěžní reality show, ve které postrach všech špatných restaurací Zdeněk Pohlreich známý z pořadu ANO, ŠÉFE! spolu s majitelem pražského kulinářského institutu Romanem Vaňkem a autorkou kuchařek Evou Filipovou vyberou z profesionálů i amatérských kuchařů jeden objev, který dostane titul Superšéf a obdrží finanční prémii 1 000 000 Kč. Účast Zdeňka Pohlreicha zaručuje, že celá soutěž bude pro všechny kuchaře NA NOŽE! (Granade)

(více)

Recenze (161)

Matamoroz 

všechny recenze uživatele

Vážení........páni.......porodci.......to........že.......dostanete......100...... tisíc........za.........jeden......díl.......neznamená........že.........i .........Vy.........pane ...........Pohlreichu........máte............mluvit.......jako.........Terminátor.....a........dělat.......z..........kuchařského..........Big........Brothera.........víc........než..........to........je.......paní.........Fabešová.........udělala..........díru........do Prahy.........o........panu..................Superšéfovi...................nikdo......................nic.....................................NEVÍ. ()

Nathalie 

všechny recenze uživatele

Jeden boží Zdeněček versus mnoho pekelných soutěžících. Na adresu papouškující dámy v porotě se raději nebudu vyjadřovat, bylo by to žalovatelné hned podle několika paragrafů:) Prima si zjevně neuvědomila, že Zdeněk Pohlreich je jedním z mála lidí, kteří mohou dělat one-man-show s občasnými přicmrndávači. Přijít s pořadem, kde má tak málo prostoru, byla kapitální chyba. A dramaturgicky ho zmršit druhá. ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

Mělo to strašně amatérský look, odbornou porotkyni, která hodnotila jídla buď "je to dobrý", "nechutná mi to" nebo "jo jo, máte pravdu, taky to tam cítím" a pak mi vadilo i to, že ti nejlepší vypadli mezi prvními (co si pamatuju tak Jaime, Jirka a Mirek) a zůstali tam buď amatéři nebo namachrovanci, takže jsem tu show časem přestal sledovat a ve finále mi bylo jedno, kdo to vyhraje (ačkoli Robert mi byl o něco sympatičtější, než extrémně arogantní Jarda mentalitou podobný Russellovi z osmé série Pekelné kuchyně - ale stejně si podle mě nezasloužil vyhrát ani jeden). Ale tak jako tak se na to líp dívalo, než na nováckého MasterChefa, protože tady o to vaření fakt aspoň trochu šlo. 2* ()

Hooya 

všechny recenze uživatele

Mám slabost pro Zdeňka a kulinářinu obecně. "Na nože" mě tedy bavilo, místy i velmi, byť většina soutěžících mi byla krajně nesympatická. Nicméně po zhlédnutí předlohy (Masterchef) musím druhým dechem dodat, že si Češi zase jednou ukrojili příliš silný chleba a na kvalitu předlohy se dívají z úctyhodné dálky. ()

jefff 

všechny recenze uživatele

Ano šéfe bylo nápaditější a divácky jistě zajímavější. A hlavně byla první reality show, která opravdu něčím konkrétním společnosti přispěla. Na nože! je už spíše klasickou reality show, kterých jsou desítky a desítky. Důvvod proč dávám 4* je Zdeněk, který je prostě osobnost s velkým O. Po druhém díle musím říct, že mě pořad nenudí, baví a těším se na další. Ale přeci jen mi Ano šéfe imponovalo více, bylo komornejší a ne tak velkolepé a rozmáchlé, to mi Češi dle mého tolik rádi nemáme :-) ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Táto šou sa inšpirovala okrem iného aj pôvodným formátom MasterChef. Prvé fázy súťaže prebiehajú podobne, napríklad kuchári sú testovaní na základy vo varení, takisto aj porotcovia sú traja. Zvyšné fázy a finále prebieha ako v Hell's Kitchen. (Piri)
  • Pořad vychází z původního formátu Hell´s Kitchen, který se vysílal ve Velké Británii od roku 2004. (Pitrsss)

Reklama

Reklama