Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pochoutkový nebo hermelínový? Sníst, co si člověk nadrobil? Zabalit? Lenka (Eliška Křenková) přijede do Prahy za svým chlapcem, ale hned z kraje romantické večeře od něj dostane nehoráznou nabídku, kterou nemůže řešit jinak než útěkem. Ostatně útěky jsou pro Lenku typické, jak se postupně ukáže. Poslední spoj domů ujede před nosem, další pojede až ráno, co celou noc v Praze? Kousek od nádraží Lenka narazí na Nonstop lahůdky a rozhodne se uklidnit jídlem, což je pro ni taky typické. Postarší majitel Lahůdek Karel (Miroslav Krobot) taky vypadá, že má nějaký problém. A zatímco Lenka svoje problémy řešit neumí, ty cizí řeší okamžitě. (Česká televize)

(více)

Recenze (112)

Kunderion 

všechny recenze uživatele

Pochoutkovej salát v nočních hodinách? Lahůdky jako nonstop? Asi bych takovej salát nepozřel... kdo v noční hodinu podobnej salát, aby byl čerstvej, vyrobí? Noční nonstop, to bych viděl akorát tak na dršťkovou nebo klobásku, případně na nějakej zbytek od poledního menu, nějakou hotovku. Což je základní problém - uvěřitelnost takovýhohle "majonézovýho" podnikatelskýho plánu. Další neuvěřitelností je brněnskej alternativní hudebník Kyšperský coby pražskej tramvajovej revizor. Celý to nakonec zachraňuje duo Krobot-Křenková, v jejich podání je příběh uvěřitelnej (akorát nechápu, co takový dívčí mládě, kterým je Eliška-Lenka, vidí na tom obtloustlým seladonovi, kterýho zpodobňuje Jan Strejcovský? to je taky na hranici uvěřitelnosti)... jo a ještě bezdomovec Bambušek. Ten je přesněj - zřejmě má Tomáš život bez domova dobře odkoukanej... ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nonstop lahůdky jsou takové malé velké televizní divadlo. Všechny postavy mají propojené osudy, nevzdalují se příliš daleko od sebe a celé to stojí a padá na dialozích o smyslu života. Jako nápad to není špatné, taková dvojice Kopta/Sedláčková má v sobě výrazný komický potenciál, ale za hranici parodie se naštěstí nepropadnou. Pro milovníky toho méně podbízivého obsahu na ČT ideální volba. ()

Reklama

Aniki 

všechny recenze uživatele

Takovýhle jednohubky můžu. Příběh není vlastně vůbec odtržený od reality a opravdu docela baví. Tanečky "U leguána" byly moc zajímavé a celkově mám pocit, že Česká televize má už delší dobu znamenitě nakročeno. Celosvětově je klasický film mírně na ústupu, ale právě miniserie, seriály a tel. filmy jsou teď čím dál kvalitnější. Těším se na zbylé díly tohoto počinu. ()

adaben 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle se mi opravdu líbilo, nejednoznačné, vtipné i psychologické, a přitom to mělo i děj. Dobře a zajímavě obsazeni i herci ve vedlejších rolích a hlavní dvojice byla podle mne výborná. Křenková znamenitě zahrála nejednoznačnou holku, a ten její diskotékový tanec v baru ... po zážitku z něj je podle mne zcela zbytečné sledovat několik měsíců nějaké Stardance... ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Dialogy jak z pomocné školy. V hlavní roli dva neherci s neustále kamennými xichty, kterým nějaká vnitřní citová pohnutí nevěřím ani za mák. Problémy tak nějak odjinud (karaoke, jako fakt?). Propletenec nezajímavých postav, o nichž nic nevíme a vlastně se ani nedozvíme. Btw, ta holka kam odjížděla na celý týden vlakem? Kam odjíždí na konci? Za rodiči? Nebo je tady jen jako symbol, který měl rozhýbat stojaté vody? Často nechtěně komické situace, rozhovory, jednání. A kdo zná Nusle a Folimanku, tak si bude klepat na čelo, kde se dá na Ostrčilově náměstí dojít na nádraží Vršovice, nebo jak z benzínky pod Nuselským mostem odjet tramvají, chvíli jet a pak zase projet kolem benzínky pod Nuselským mostem. A vážně film naznačuje, že v Praze jsou v noci v jedné velké čtvrti u nádraží otevřeny jen jedny lahůdky, jedna hospoda a benzínka? ale no tak! I když pravda - nonstop lahůdky jsou sci-fi, ty jsem v Praze nezaregistroval nikde. Obecně ani přes den na moc prodejen lahůdek v Praze nenarazíte. To já jen tak - kdo je poctivý v drobnostech, je poctivý i v celku. A tady ty drobnosti jsou stejně tak podivné a z jiného světa, jako jednání postav, které mi přišly zcela vzdálené a ne lidské. Hudba se sem vůbec nehodí, Hrubeš a Mareš, kamarádi do deště, by mohli povídat, že?, a Navarové písnička je inťošsky citově vyděračská. No nic, tak já si skočím do Boot Hillu podívat se reálné Nusle a normální lidi s normálními problémy. Taky se dá zajít do občerstvení uprostřed Folimanky. Nebo do Galerky. Případně k Olmerům. Či do Sport baru za rohem na Albertově na Chodovar... ()

Galerie (41)

Zajímavosti (5)

  • Při objednávce v bufetu „Deset deka pochoutkáče“ obsluha (Karel nebo jeho manželka) nikdy požadované množství salátu neváží (přestože před ním na pultě stojí digitální váha) – vždy nabírá lžící přímo na talíř nebo do kelímku a bez zvážení podává zákazníkovi. (dogma97)

Reklama

Reklama