Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pochoutkový nebo hermelínový? Sníst, co si člověk nadrobil? Zabalit? Lenka (Eliška Křenková) přijede do Prahy za svým chlapcem, ale hned z kraje romantické večeře od něj dostane nehoráznou nabídku, kterou nemůže řešit jinak než útěkem. Ostatně útěky jsou pro Lenku typické, jak se postupně ukáže. Poslední spoj domů ujede před nosem, další pojede až ráno, co celou noc v Praze? Kousek od nádraží Lenka narazí na Nonstop lahůdky a rozhodne se uklidnit jídlem, což je pro ni taky typické. Postarší majitel Lahůdek Karel (Miroslav Krobot) taky vypadá, že má nějaký problém. A zatímco Lenka svoje problémy řešit neumí, ty cizí řeší okamžitě. (Česká televize)

(více)

Recenze (116)

Marze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Náhoda spojení po stav je tedy trochu umělá, ale výborně se pak daří galerii soukromých úletů ve stylu Knoflíkářů nebo Samotářů. Včetně „sexy mumlání“, které skvostná Hana Seidlová coby barmanka ocení na Krobotově parohatém mimoňovi, ale hlavně díky dialogům s vyváženým dávkováním humoru a soucitu. Mladičká provokatérka s bathohem hledající pevný bod v životě je tedy v mnoha filmech. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborný komediální scénář s živými dialogy a krásně vypointovanými scénami je základ jednoho nočního propletence osmi postav, který pěkně graduje. Tomáš Pavlíček tohle umí. A Jan Hřebejk to umí natočit. Hereckému oktetu vévodí srážka pohledů na svět nejlepší naší mladé herečky Elišky Křenkové a hvězdy na stará kolena Miroslava Krobota. Fakt už jsem se u ČT takhle dobře nebavil, ani nepamatuji. ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vzhledem k první epizodě tohle vyhlašuju za překvapení roku. Funguje tu příběh, humor, po delší době se mi líbila Hřebejkova režie a snad vůbec poprvý se mně líbil Krobot. S Eliškou jim to krásně klapalo a já si díky nim užil jedno z nejtrefnějších připodobnění rodin, jejichž tajemství vychází ven až po setmění. ()

iz67 

všechny recenze uživatele

Je mi za Hrebejka fakt stydno. Hra na poetiku, a přitom s clovekem mlati trapno od futra k futru. Zacatek se jeste dá. Ale druhá polovina, kdyz jsou tvurci nuceni pracovat s pribehem a uz jim nevystačí jedna linka o zajímavé nasrane holce, je totalnim pruserem. Herci musi deklamovat naprosto tvrde dialogy, rozuzleni je to nejvetsi banalitou, aby se tvurci vesli do metraze. Tohle by se fakt nemělo točit! ()

Stružák 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já mám jako Krobota rád, hodně!, ale přiznám se, že už bych si přál vidět nějakou roli, kde se bude tvářit trošku jinak. 😀 Stejně jako v předchozí epizodě, i tohle mi přijde fajn, slušně odvyprávěný, zahraný, ale je to strašně, ale strašně zapomenutelný. Párkrát jsem se i zasmál, to jo, ale nevidím nejmenší šanci, proč bych si měl tenhle díl (a možná selou sérii) pamatovat nebo dokonce pustit někdy znovu. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (5)

  • „Já tyhle klasické chlebíčky nemám ráda! Jedině vajíčkový, ten můžu. Byla to pro mě trošku výzva se jimi cpát, a ještě ke všemu ve tři ráno,“  prohlásila Eliška Křenková o scéně z lahůdek. (Duoscop)

Reklama

Reklama