Reklama

Reklama

Přichází Satan - Procitnutí

(TV film)
  • Česko Omen IV: Procitnutí (více)

Obsahy(1)

Damien Thorn je mrtvý, ale věštba o příchodu antikrista se znovuzrodila v podobě dívky jménem Delia, kterou adoptovali Gene a Karen Yorkovi. Když Karen zjistí, že se její dítě narodilo za zvláštních okolností, najme soukromého detektiva, aby našel Deliiny skutečné rodiče. Tím se rozeběhne série zvláštních nehod a Karen začne všechny podezřívat ze spiknutí proti ní. Nakonec se rozhodne zjistit o své dceři pravdu sama. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (59)

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Mne sa to náhodou celkom páčilo, určite viac než trochu fádna trojka. Delia je dôstojná nástupkyňa Damiena, tá malá je už na prvý pohľad poriadna hnusoba a myslím si, že práve takýto nesympatický fejsík sa na stvárnenie diabolského dievčaťa výborne hodí. Inak The Awakening pokračuje v trende nastolenom predchádzajúcimi Omenmi a ponúka aj zopár temnými silami spôsobených úmrtí, typických pre túto sériu. Na to, že ide o TV produkciu uspokojivé. ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Byla by to i sranda,pokud by to nebyla táááákováhle...chci říct,nuda. Jediný důvod proč jsem to kdysi viděl dokonce 2x(!),je přítomnost dr.Juliet Parrishové z V jako vítězství. A ost stojí taky za starou belu. Je vidno,že tento film,nebavil nikoho,včetně režiséra,herců a hud.skladatele. Smutná tečky (spíš černý puntík),za slavnou sérií/trilogií. ()

Reklama

cariada 

všechny recenze uživatele

Příběn začíná ,když mladý pár jde adoptovat dítě holku mimino. V klášteře kde proběhla adopce má jedna jeptiška hrozný výčitky ,že dítě žije , ale matka představená jí zbije a zemře. Mimino novou matku škrábne do tváře a ta je z toho rozhozená. Dítě pokřtí na Deria ,ale kněz co dělal obřad je stižen smrtí. Po letech se u dívky projevují sklony k násilí. Rovněž nemá kamarády a zčínají okolo ní umírat lidi. Máma začíná mít pochybnosti ,že je normální. Najem si vyšetřovatele ,aby zjistil něco o jejím původu. On vyhledá jeptišku ,která měla výčitky na začátku , stala se z ní šlapka(jak zajímavý osud) a pak zase náká kazatelka. Jak jinak ani oni neujdou pomstě. Mámě se narodí konečně dítě. Jenže zjištuje ,že dívka je ve skutečnosti Damienovou dcerou. Rozuzlení je zajímavé a děsivé. Místy to sice kopíruje první díl ,ale pak se to líp rozjede. Důstojné završení celé serie. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak zas tak špatné jak jsem čekal to nebylo. Problém je že tohle pokračování se snaží vyrovnat původnímu Omenu tak že ho často dost vykrádá. A druhý velký problém je hlavní herečka nahrazující Thorna, nejde jenom o naprosto špatnou herečku který je úděsná ale i to že jediný "zlo" který dokáže udělat je nechat pochcat se malýho kluka. Nicméně i tak mi film příjemně odsýpal a není tu zas tak moc hluchých míst. Jen si člověk musí zvyknout že to není Damien. ()

Radiq odpad!

všechny recenze uživatele

Každymu aspoň trochu normálnímu člověku musí být od začátka jasny, že tohle bude hrozná sračka. Je tam totiž hrozny snad uplně všechno - herci, herecké výkony, scénář, retro atmo béčkovejch sraček z let minulejch, českej dabing, no prostě je to docela velky utrpení... Akorát ta hudba je dobrá, ale ta byla ukradená z předchozích dílů, takže se to nedá hodnotit jako novej prvek. Jinak je to celkově kopírovačka něčeho z předchozích dílů - jde o adopci, otec je politik, akorát adoptovaná je dcera a ne syn, ta má rotvajlera, mstí se spolužákům, pohledem zabíjí a stávej se nehody, no prostě trapárna... Navíc na plakátu k filmu to vypadá, že je vyfocená jiná malá herečka, přičemž ta sama o sobě vypadala docela dost démonicky, takže to jediny se jim povedlo. Ale teda jinak mi vzhledem trochu připomínala Jyoti Amge, chch... ()

Galerie (38)

Reklama

Reklama