Reklama

Reklama

Přichází Satan - Procitnutí

(TV film)
  • Česko Omen IV: Procitnutí (více)

Obsahy(1)

Damien Thorn je mrtvý, ale věštba o příchodu antikrista se znovuzrodila v podobě dívky jménem Delia, kterou adoptovali Gene a Karen Yorkovi. Když Karen zjistí, že se její dítě narodilo za zvláštních okolností, najme soukromého detektiva, aby našel Deliiny skutečné rodiče. Tím se rozeběhne série zvláštních nehod a Karen začne všechny podezřívat ze spiknutí proti ní. Nakonec se rozhodne zjistit o své dceři pravdu sama. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (59)

PKD 

všechny recenze uživatele

Byla by to i sranda,pokud by to nebyla táááákováhle...chci říct,nuda. Jediný důvod proč jsem to kdysi viděl dokonce 2x(!),je přítomnost dr.Juliet Parrishové z V jako vítězství. A ost stojí taky za starou belu. Je vidno,že tento film,nebavil nikoho,včetně režiséra,herců a hud.skladatele. Smutná tečky (spíš černý puntík),za slavnou sérií/trilogií. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Úplne ukážkový príklad toho najhoršieho druhu pokračovaní: poloremaku, ktorý je vystavaný na tej istej synopse ako originál, len s obmenenými postavami. Z totálnej bezbrehej bezfarebnej nudy to vyťahuje len bizarný chorál pouličných zombies a jedna zmienka Damiena Thorna. Inak to je niečo ako Postrach Denis, či Ten chlapec je postrach, len s pár vraždami. Viem si to predstaviť prestrihané na rodinný film. Napriek tomu, aké hrozné filmy boli Omen 2 a Omen 3, Othenin-Girardovi sa podarilo v sérii Omen to isté, čo v tej dobe v Halloweenskej sérii: nakrútiť najhorší film ságy. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak zas tak špatné jak jsem čekal to nebylo. Problém je že tohle pokračování se snaží vyrovnat původnímu Omenu tak že ho často dost vykrádá. A druhý velký problém je hlavní herečka nahrazující Thorna, nejde jenom o naprosto špatnou herečku který je úděsná ale i to že jediný "zlo" který dokáže udělat je nechat pochcat se malýho kluka. Nicméně i tak mi film příjemně odsýpal a není tu zas tak moc hluchých míst. Jen si člověk musí zvyknout že to není Damien. ()

oLí odpad!

všechny recenze uživatele

Áááááá.... Já to prostě nemohl dokoukat, nešlo to. Každý záběr kamery na onen nesympatický odpudivý obličej malého spratka mě dost silně týral. A když to mluvilo, musel jsem přepínat a rozdejchávat to na animal planet, kde běžel dokument rybičkách ( jistě způsobeno dabingem, ale ten se k tomu obličeji dokonale hodil ). Ta malá holka je fakt antikrist, nikdo jinej by mě nedokázal vydeptat tolik jako ona a být s ní sám v jedné místnosti půl hodiny, odrovnala by mě, přiznávám se dobrovolně. Bleaah. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Nedá se nic jiného představit, než že se chtěla televizní produkce na sérii náležitě přiživit. Jen kdyby alespoň přišla s něčím originálním. Nebýt malé zmínky o Damienovi, celý snímek by spíše vypadal jako restart či remake. Místo chlapce tu máme dívku a kolem ní se dějí události stejně podivné jako u Damiena. Nic víc, nic míň. Na televizi to však kupodivu není točeno zase až tak hrozně. Jen občas trhají uši příšerné telenovelácké dialogy a hlavně celkově příběh kazí předvídatelnost. Ale což, televize má alespoň co za malý peníz co vysílat a nějaký ten divák se vždy najde. P.S. To ten Antikrist má takto přeskakovat z generace na generaci do nekonečna? ()

Galerie (38)

Zajímavosti (22)

  • Cca ve 13. minutě, ve chvíli, kdy rozhlas hlásí, že Gene York (Michael Woods) podle očekávání získá křeslo v Kongresu ve 14. okrsku, nápis na zdi volební místnosti ukazuje, že volí v 18. okrsku. (Johnny.ARN)
  • Ke konci filmu, když Karen (Faye Grant) přijíždí k domu, se kameraman odráží v bočním okně auta. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama