Reklama

Reklama

Mistrův syn

  • Hongkong Zui quan (více)
Trailer

VOD (1)

Wong Fei-Hung je nezbedným synem mistra školy bojových umění. Namísto, aby studoval kung-fu, stále někde vyvádí výtržnosti. Při jedné z jeho taškařic se však zraní syn mocného a bohatého měšťana. A otec Wong Fei-Hunga náležitě potrestá – svěří ho svému sadistickému bratrovi, který má Fei-Honga naučit disciplíně. Tento záhadný muž, mající mezi svými studenty děsivou reputaci, učí Fei-Hunga bizarnímu stylu kung-fu. Nejdříve se Fei-Hung snaží vzdorovat, ale poté, co prohraje souboj s místním zabijákem, najatým na vraždu Fei-Hungova otce, uvědomí si, že jedinou cestou je ovládnutí speciálního bojového stylu zvaného "Opilý box". Snímek Mistrův syn dokonale těží ze spojení precizních kung-fu soubojů a charakteristického humoru Jackie Chana, který se díky tomuto filmu stal pomyslným králem žánru kung-fu komedií. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (238)

H34D 

všechny recenze uživatele

Pořádně se opít a pak vyprovokovat bitku - tímto se určitá sorta lidí řídí již od nepaměti, ovšem až Jackie Chan tomu nasadil opravdovou korunu a dokázal, že i člověk v podnapilém stavu je schopen předvést dokonalou a unikátní choreografii. Originální a propracovaný systém boje, který zaujme, pobaví a některé možná i inspiruje je bezesporu hlavní předností tohoto legendárního kung-fu filmu, protože ostatní aspekty jako zejména scénář jsou dost stupidní - 24 letý Jackie Chan hraje puberťáka, který se chová (a ke kterému se lidi chovají) asi tak, jakoby mu bylo 16... Woo-ping Yuen a Jackie Chan odvedli skvělou práci co se týče soubojů, ale neakčí části filmu zůstaly trochu nudné. 7/10 ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Připijím na tuto nacamranou kung-fu ódu na ranní podroušené návraty z restauračních zařízením, kterou si Chan vychutnává plnými doušky až do dna. A já spolu s ním. Rozhodně najdete smysluplnější kung-fu filmy. Pravděpodobně i vtipnější kung-fu filmy "jsou tam někde venku". Když si dáte hodně záležet, tak možná i nějaký podobně ujetý by se našel. Ovšem nápaditější choreografii, abyste v žánru na choreografii založeném pohledali. ()

Reklama

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Tyhle filmy vtáhnou dost diváků do děje. aby ne. Dost lidí se zde má s čím ztotožnit. Dacan je poslán, aby se stal vychovaným za mistrem, a ten ho nešetří a dacan se nám mění před očima. Rychle, jak jen dokáže film, a tak je čas na další děj. Zde je tedy přilepeno, že nakonec musí - jako v jiných podobných filmech - porazit pořádného bojovníka "Bleskovou nohu". Už jeho přezdívka je dostatečně vypovídající o tom, co je jeho silnou zbraní. "Blesková noha" jde bývalému dacanovi, náhle skvělému bojovníkovi po otci, takže finále filmu je jasné. A kdo vyhraje taky. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

V dobe svojho vzniku určite veľký hit a keby som film videl v tých časoch tak by ma určite oslovil oveľa viac. Z dnešného pohľadu stále pozerateľné i vtipné, ale film pôsobí trochu zastarale. Jackie Chan je v bojových scénach dokonalý ale ako herec tradične veľmi priemerný, ale to až tak nevadí, má to čím kompenzovať. Deti sa bavili podstatne lepšie ako ja, ale možno i vďaka ich smiechu som sa dobre bavil i ja. Príjemná oddychovka, nič viac. 70%. ()

Kwaichi 

všechny recenze uživatele

Jackie Chan mal talent už od počiatkov ako vidíme v tomto filme. Jeho majstrovské kúsky bojového umenia ktoré nám tu predvádza v spojení s jeho humorom je nezabudnuteľný zážitok. Zaujímalo by ma, či Jackie naozaj ovláda toľko rôznych druhov bojových umení alebo má nacvičených len pár ťahov aby to mohol zahrať. ako napríklad aj štýl opitého muža, ktorý tak dobre predviedol vo viacerých filmoch. Bola tu aj dobre vykreslená a odôvodnená postupnosť a stupňovanie obtiažnosti pri učení sa bojových umení, a taktiež aj nutnosť počúvať svojho majstra. Každý kto má rád bojové umenia, najmä tie ázijské by si nemal nechať tento film ujsť. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (19)

  • Jackie Chan (Wong Fei-Hung) málem přišel o oko, když ho Jang Lee Hwang (Jim Ti-Sam) během závěrečné bojové scény kopl do hlavy. Když se to Hwang dozvěděl, odmítl záběr opakovat. (CrypzzXD)
  • Film spopularizoval bojové umenie Zui Quan (opitá päsť) vo svete. (Peter-1307)
  • Podliaka hrá Hwang Jang Lee, kórejský špecialista na Taekwondo, známy svojimi kopmi, čo presvedčivo ukázal aj v snímke. Avšak treba podotknúť, že filmom prezentovaný systém "kop diabla" je len fikciou. (Peter-1307)

Reklama

Reklama