Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lindy (Kate Beckinsale) má problém s ovládaním hnevu, čo sa prejavuje vražednými sklonmi. Aby dokázalo ovládať svoje emócie, nosí vestu plnú elektród, ktorou si dáva do tela elektrické šoky akonáhle dostane chuť vraždiť. Keď je však zavraždený muž, do ktorého je zamilovaná, rozhodne sa vydať sa na cestu pomsty. Zatiaľ čo sa Lindy snaží vypátrať skutočného vraha, policajti prenasledujú práve ju, pretože sa v tomto prípade stáva hlavnou podozrivou. (Arsenal83)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (104)

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Největší předností celého tohoto filmu je jednoznačně obsazení. Akční poloha Kate Beckinsale totiž sedí už od dob Underworldu jako málokteré jiné herečce v Hollywoodu a když k tomu ještě připočtu, jak pořád ještě je neuvěřitelně sexy, uff, těžko jí odolat, nicméně ale i sympatický Cannavale, výrazný Courtney a zábavný Tucci, ti všichni tu tvoří fajn sestavu, díky které nelze v tomto ohledu této podívané nic vytknout. Jenže co dál? V jistých momentech to tedy sice chvílemi působí poměrně hodně zábavně, nápaditě a svěže, jenže celkový vývoj a zpracování zápletky už tolik nepřekvapí a ,,šokující,, zvrat v závěru je naopak až taková otřepaná klasika, že mě to vlastně až otrávilo. Akce pak není množstevně bohužel příliš, tedy alespoň na to, kolik jí být mohlo, nicméně když už se ke slovu dostane, je zábavná, přehledná a choreograficky nenudící, atmosféra mě jinak také spíš bavila, jenže ani ji nelze označit za kdovíjak přínosnou, co tu jinak chybí úplně, jsou emoce a napětí, a postrádal jsem zde i nějaký výraznější tvůrčí prvek, a to v podstatě v jakémkoliv ohledu, nic takového Jolt ale nenabízí, takže to nakonec ve výsledku působí spíš až jako taková rutina, která tedy sice neurazí, ale ani neohromí. Každopádně jako nenáročná přímočará akční jednohubka funguje Jolt dostatečně. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Príjemný tupý výplach na úrovni Bessonoviek z čias, keď produkoval zábavné blbiny. Dejovo niekde medzi pri zemi sa držiacou Nikitou a úplne od reality odtrhnutou Lucy. Aj keď sa postavy správajú dosť neprirodzene štylizovane, tak ma bavili a dramatická stránka celkom funguje. A to sa mi trailer vôbec nepáčil a ústredné duo tu hrajú herci, ktorých fakt nemusím. Prekvapivo ale im tieto úlohy dobre sadli. Mínusom je to dnes to populárne silené tlačenie girl power a robenie zo všetkým mužských postáv totálnych idiotov, zloduchov alebo útlocitných chudákov. Technická stránka je ok, ale celý čas som mal pocit, že sledujem pilot k nejakému seriálu, takže veľa akcie tu nie je a až na jeden skutočný výbuch sa ničoho veľkolepejšieho nedočkáme. Naviac som mal klaustrofobický pocit, že minimálne polovica filmu sa odohráva na jednej ulici. Ale aspoň je to poctivé a solídne využité R-ko. Takže celkovo som spokojný. Možno pretože som mal nízke očakávania, alebo pretože som dostal som príjemný výplach aký som čakal od filmu Gunpowder Milkshake, ktorý ma sklamal na plnej čiare. 6/10. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

POciSEM pravdu dí, ale v tom to úplně není. Spíš absence jakýkoliv aspoň trochu reálný akce to svrhává do hlubin pekelných, protože občas i ženský se ženskými můžou natočit kompetentní akční film, aby si člověk neříkal na jakou to zase kouká píčovinu, ale to není tento případ. Tak nevadí snad někdy příště.15% ()

castor 

všechny recenze uživatele

Známé herecké tvářičky nám opakovaně v posledních letech dokazují, že umí pořádně kopat a držet bouchačku. Kate Beckinsale je křehké (už teda skoro padesátileté) děvče, ale když na to přijde, dokáže být slušně ostrá. Má totiž potíže s ovládáním hněvu, což většinou znamená, že někdo poblíž dostane pěstí nebo kopačkou mezi nohy. Nosí proto vestu plnou elektrod, které se postarají o elektrický šok v době, kdy „to“ na ni jde. Kate navíc zabijí chlápka, do kterého se zabouchla, což dlouho nezažila, takže její hněv se násobí. Mimochodem ho hraje Jai Courtney, ano, ten otravný synek ze zatím poslední Smrtonosné pasti, u kterého platí, že spojení on a charisma zůstává kapitolou, kterou bych raději obešel. Každopádně to celé může na papíře působit jako svěží nápad, ale na plátně to tak není. Spíš to evokuje skutečnost, že nápad ležel dlouho někde na polici a teď se někomu hodilo utratit pár přebývajících zlaťáků. Celé to chce být odvázané a sarkastické, ovšem vtipné to není, scenáristicky to bolí a bohužel i akčních scén je málo – navíc jsou krátké a tuctově uchopené. A ten finální zvrat chytře opravdu nepůsobí. Beckinsale nám dokáže, že má stále nejen nádherně tvarovaný zadeček, jenže jinak jí tvůrci svou impotentností s rolí jízlivé řeznice vůbec nepomáhají. Raději přihodím téhle nakyslé jednohubce hezké dvě hvězdy a půjdu o dům dál. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Poté, co si dříve od přirození naprosto rozkokošná Bekinsdejlka nechala transplantovat xicht, aby vyjebala s časem, a na hlavu ji přišili úplně jinak vypadající zbotoxovanou a přemejkapovanou padesátiletou školačku s ochrnutými mimickými svaly, nejen, že mě teď nočně moří skoro více než podobně zpotvořená Zombíkidmenka, ale mám při jejím současném sledování i takový dost divný pocit. Jako bych kdysi děsně toužil vyprcat transvestitu. A ke vší té traumatizující hrůze její nejnovější notně přefiltrované a zoufale přitroublé instapózování filmově teoretická věda jednoznačně definuje odborným termitem „Sterilní a nezáživná kokotina“. Už Katku asi nemyluju! ()

Galerie (215)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v Londýně v Anglii a v Sofii v Bulharsku. (SONY_)

Reklama

Reklama