Reklama

Reklama

Divnosvět

  • USA Strange World (více)
Trailer 14

Celovečerní snímek Divnosvět představuje legendární průzkumnickou rodinu Cladových, kteří se snaží proletět skrz neprobádaný, zrádný a především divný svět. Doprovází je barvitá posádka obří vzducholodi, rošťácký tvor přezdívaný Flek a třínohý pes. Společně musí čelit nejen neznámému prostředí, ale i mnoha prapodivným a všežravým tvorům. Původní animovaná laskavá komedie inspirovaná klasickými dobrodružnými příběhy mapuje vztah tří generací rodiny Cladových, které musí vyřešit vzájemné neshody a společně překonat nástrahy nádherného, avšak i velmi nebezpečného Divnosvěta. (Falcon)

(více)

Videa (4)

Trailer 14

Recenze (139)

Trustme 

všechny recenze uživatele

Walt Disney Animation Studios se řítí totálně do sraček a je vidět, že díky nové multikulti bio green gaylesbos generaci tvůrců se i tato legendární značka už úplně zbláznila a pochlebuje tomuto DIVNOSVĚTU. Ale chápu, že to mají v příkazu - točit filmy tak, aby se splnila sociální osvěta pro zaostalé diváky. ()

filmfanouch 

všechny recenze uživatele

Divnosvět je další fajn disneyovkou, které se nedají upřít ambice, ve finále je to ovšem celé pořád až příliš velká sázka na jistotu, která krásně vypadá, dobrodružným podívaným vzdává poctu slušně, geologická a rodinná poselství ovšem ve finále nejsou tak silné. Walt Disney Animation Studios bude nadále patřit mezi špičky na animovaném trhu, vrcholům studia by ovšem Divnosvět nemohl být vzdálenější.... ()

Reklama

gumbo 

všechny recenze uživatele

Genetické, ploché, klišovité. Celý ten svět nedává moc logický smysl. Postavy se (asi aby se něco dělo) komicky pitvoří a často někam padají nebo o něco zakopávají. Většinou je ve filmu pro děti takový ňouma jen jeden, ale tady se takhle chovají skoro všichni. Pseudokonflinkty a rychlé otočky v chování postav jen proto, aby vznikl aspoň nějaký děj jsou už jen třešnička na dortu. Celkově podprůměr, který se nejspíš nebude moc líbit ani dětem. 50 % ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Musí to naozaj všetko byť? Preháňať to v tej korektnosti, ktorá už korektnosťou absolútne nieje, ale radikálne liberálne podsúva niečo, čo doteraz plynulo svojou vlastnou cestou a nikoho nezaťažovalo? Ani jednu, ani druhú, ani tretiu a ani x-tú stranu ( ak sa vôbec dá spočítať, koľko toho na svete máme ). Toto nieje vytvorenie harmónie, toto je jednostranná propaganda. Snímok tým ale trpí a množstvo divákov tento animák odsúdilo práve preto. Kvôli násilnému vnucovaniu a vlezdoprdelkovaniu. Viď tržby! A pritom to nieje nič zlé. Je to pohodové dobrodružstvo, ktoré zaujme non-stop akciou a skvelou animáciou. Disney natočil zatiaľ svoj najhorší PR. ()

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $120miliónov║ Tržby USA $35,813,406║ Tržby Celosvetovo $66,089,070▐  Tržby za predaj Blu-ray v USA ║ Tržby za predaj DVD v USA ║ Disneyko klopýta a to riadne. Studnica nápadov u nich úplne vyprchala. Dosť sterilné, obohrané akoby chceli vytvoriť animovaný svet mixnutý Indy Jonesom a Avatarom. Ruky preč od tohto pestrofarebného nepodarku. /25%/ ()

Galerie (24)

Zajímavosti (14)

  • Prvý animovaný film od spoločnosti Disney, ktorý získal od divákov známku „B“ v hodnotení CinemaScore, najnižšiu zo všetkých celovečerných animákov Disney. (dwdb)
  • Se sedmi hlasovými herci jde o nejmenší hlavní herecké obsazení v dosavadních disneyovkách. (Claw)

Související novinky

Reklama

Reklama