Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Šestidílná série podobenství o Jediích z prequelové éry. Ponořte se do životů dvou výrazně odlišných Jediů – Ahsoky Tano a hraběte Dookua. Oba budou čelit zkouškám a budou postaveni před volby, které určí jejich osudy. (Disney+)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (83)

Kothy 

všechny recenze uživatele

Příjemný krátký animák, který rozvíjí osudy Ashoky a Hraběte Dookua. Každé z postav jsou věnovány tři epizody. Ty s Dookuem mě bavily víc. Ukážou nám jak a proč vlastně přešel na temnou stranu. U Ashoky zase vidíme její dospívání, výcvik i co dělala po rozpadu republiky. Určitě uvítám další sérii. "Ještě není pozdě." ()

Dejvecd 

všechny recenze uživatele

Ako horlivý fanúšik Star Wars, môžem s čistým srdcom povedať, že Tales of The Jedi ma bavilo. Bavilo ma celkové preskúmavanie postáv (hlavne Dookua, ktorého motívy boli úžasne vysvetlené). Bavilo ma, že sa konečne nejednalo o mišmaš akcie a cameií, ale zmysluplný príbeh s jasným cieľom. Škoda len, že to bolo také krátke. 8/10 ()

Reklama

DaweForeman 

všechny recenze uživatele

Krátké příběhy ze světa Star Wars, kdy tu máme klasickou animavanou grafiku z Klonových válek a o něco víc z pozadí postav Ahsoky a Dooku. Člověk si po zkouknutí trochu řekne, že je to velice nahodilé, protože každý díl se odehrává v trochu jiném časovém úseku. Tohle je bohužel vedlejší produkt toho, že se autoři snažili tohle vydat, protože by to byla škoda, kdyby se to nedostalo k divákům. Někde jsem totiž četl, že tohle jsou příběhy, které byly už delší dobu sepsané a zůstaly v šuplíku, kdy se nedostaly (něco jako vystřižené scény) do žádné ze sérií Klonových válek. Divák tak dá zapravdu autorům, že to poukazuje na několik opravdu zajímavých momentů, které utvářeli jednotlivé postavy nebo rozhodovali o jejich pohnutkách. ()

Colby Sawyer 

všechny recenze uživatele

Hezký mišmaš, který má potěšit fanoušky, ale reálně z toho je jen plácnutí do vody. Linka Ahsoky je dost random a nenabídne nic víc než cool inkvizitora. Dooku je fajn, ale tři čtvrthodinové epizody jsou pro takovou postavu nedůstojné. Kdyby Tales byly novým seriálem, kde by se každá série zaměřila na jeden hlavní příběh, tak bych jásal. Mít 6-8 epizod o Dookuovi, tak všichni budou Filoniho opět zbožňovat. Takhle jsem rád, že to připomíná Clone Wars, ale koncepčně to není žádná sláva. ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

(paradoxně) Nic, co by jsme už neviděli v rámci Clone Wars.... Jak už někdo trefně poznamenal, Dave Filoni se tu jen opakuje, používá milionkrát viděný příběhový vzorce, takže by přišlo víc než vhod předat kreativní otěže někomu jinýmu – o to víc se bojím, jak pojme seriál Ahsoka. Krátkometrážní disneyovská stopáž [všech šest epizod nemá dohromady ani 80 minut] opět naprosto nesmyslná. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (15)

  • Robot, který hlídá senátorova syna, patří do tzv. Binary loadlifter („binární zvedači“), kteří byly sestrojeni zejména na těžkou a jednotvárnou práci. C3PO ve Star Wars: Epizoda IV - Nová naděje (1977) Owenovi říká, že to byla jeho první práce, programovat tento typ robotů. (Veskoslav)
  • Ahsoka Tano se narodila 36 BBY. (Veskoslav)

Související novinky

Disney se snaží přivést diváky k Andorovi

Disney se snaží přivést diváky k Andorovi

16.11.2022

Přes nadšené reakce kritiků i diváků se nejnovějšímu seriálu ze světa Star Wars ne a ne podařit přilákat k obrazovkám nové diváky. Andor má na Disney+ tristně nízká čísla, a protože i samotné studio… (více)

Reklama

Reklama