Reklama

Reklama

Začalo to jedné žhavé noci

  • USA One Night at McCool's (více)
Trailer

Obsahy(1)

Všechno to začalo jednu noc v baru jménem McCool´s. Tentokrát zde bylo docela rušno. Randy (Matt Dillon) zde pracuje jako barman. Právník Carl (Paul Reiser) tu setrvává ješte po uzavírací době. Detektiv Dehling (John Goodman) je zde kvůli kriminálnímu činu. Je to snad mrtvé tělo, které spojilo tyto muže dohromady? Nejenom napětí, které tu vládne, ale i okouzlující mladá žena, příhodně pojmenovaná Jewel - šperk, klenot, skvost, drahokam - vyberte si, co chcete. Jewel (Liv Tyler) donutila všechny tyto tři muže přemýšlet o tom, jak by ji dostali, donutila dva z nich zapomenout na své (žijící!) manželky a jednoho z nich na již zemřelou ženu. Až jeden z mužů označil tento mimořádný moment: "Sex a násilí, všechno v jednu noc, to je trochu moc." Ale s ženou, jako je Jewel, je třeba očekávat mnohem, mnohem víc. Víc kalamit než se tři muži obávají. A to, co ona očekává, je víc, než ji mohou ti tři chlapi dát dohromady. A starý najatý vrah Burmeister (Michael Douglas) z povzdálí čeká na příležitost.

První filmový projekt produkční společnosti Further Films Michaela Douglasa, který si v něm vychutnal menší roli vášnivého hráče binga a hlavně zabijáka. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (178)

Shitonit 

všechny recenze uživatele

PĚT !!! PĚT !!! PĚT !!! PĚT !!! PĚT !!! pět hvězd a ještě víc. Takovej megapoklad se přede mnou schovával patnáct let ?? To není film, to je totálně dokonalá černá megaprdel !! Seru smíchy ještě teď.. koho by snad chtěl zmást a odradit trošku pomalej začátek, tak laskavě přilepte zadky na kanape, chvíli počkejte a na závěr se utopíte ve vlastní štávě :-) ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

It all started one night at McCools… řeknou svorně tři muži a my od té doby sledujeme jejich vyprávění, které se začíná krásně prolínat do vtipné (Paul Reiser boduje!) a sexy (pokud milujete Liv Tyler, musíte si sehnat tenhle film, pak ji totiž budete milovat ještě víc) komedie. Nebudu vám lhát, tenhle film není dokonalý a opravdu jsem se zasmál tak dvakrát až třikrát, ale celou tu dobu jsem se usmíval a pochechtával a opravdu těšil na to, co se stane příště. Kdyby si ještě někdo pohrál se scénářem a nasměroval ho do ještě černější roviny humoru (možná už jsem toho viděl dost, ale opravdu černá komedie to je maximálně až ke konci) pak bych byl naprosto spokojený. Takhle jsem jen opravdu spokojený a dám 80 %. ()

Reklama

campix 

všechny recenze uživatele

Hrozně pohodová a super lehce černá komedie od Haralda Zwarta. Ve filmu Začalo to jedné žhavé noci se vše točí především kolem krásné Liv Tyler a příběh kolem ní, díky rámci vyprávění, do sebe hezky zapadá a závěrečné rozuzlení se také velmi povedlo. Sice to není nic co by hrozivě odvařilo, ale bavil jsem se a čtyři hvězdičky si film rozhodně zaslouží, za to, že mě zaujal, pobavil a Liv se mi více než líbila. Doporučuji všem, kteří hledají pohodovou a nenáročnou zábavu. ()

peiton 

všechny recenze uživatele

Ženy sú mrchy!Zvláštne,že to vravím,pretože sama som žena.Liv ako mrcha,manipulátorka a zlatokopka v 1 + 3. zaslepení muži.Neviem kto je hlúpejší.Smejem sa.Toto je tak atypicky/typická čierna komédia,v určitých sekvenciách až priam vystrihnutá zo života.Bola by som mužom tiež by som asi šťavnatej čerešničke Liv neodolal..Malo to nápad,malo to gule,šťavu aj grády.Záverečná prestrelka s vhodne sa doplňajúcou hudbou,až perie lieta..a to doslovne.No môžem toto neodporúčať?!A samozrejme a ani na ponaučenie sa nezabúda a síce: ,,Tam,kde sa traja bijú,štvrtý víťazí." A Michael Douglas bol opäť v správnom čase na správnom mieste. ()

nonick1 

všechny recenze uživatele

Zábavná černá komedie, ve které Liv Tyler v roli svůdného anděla s ďáblem v těle jde (doslova) přes mrtvoly, aby si splnila svůj umanutý sen o vlastním domě. Mimochodem - ten dřevěný indiánský náčelník v Randyho pokoji je tam snad opravdu jen proto, aby se v závěrečné přestřelce mihl vedle policisty a S/M motorkáře za doprovodu songu Y.M.C.A od Village People :-))) ()

Galerie (20)

Zajímavosti (8)

  • Liv Tyler nosila kvůli velikosti poprsí během natáčení vycpanou podprsenku. (Tygrys)
  • Skutečný bar „McCool's" se nachází v St. Louis, ale filmaři se rozhodli v něm nenatáčet, protože je moc temný a ponurý. (Tygrys)

Reklama

Reklama