Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Robin využije pozvání svého snoubence, aby si od přemíry práce odpočinula na týdenní dovolené v tropech. Odletí do francouzské Polynésie a odtud malým, poněkud chatrným letadlem stárnoucího Quinna Harrise na ostrov Makatea. Po příjemném večeru, kdy ji Frank požádá o ruku, se však Robin ráno dozví, že musí pracovně na jeden den odletět na Tahiti. Nezbývá jí, než najmout Harrise, jediného dostupného pilota. Jeho letadlo se však dostane do bouře a po zásahu bleskem je nuceno nouzově přistát na neobydleném ostrově. Robin, která katastrofu nevnímala, protože si vzala silné prášky, se ráno s pilotem pohádá, když zjistí, že jsou na ostrově a bez možnosti spojení se světem. Zatímco Frank a pilotova milenka Angelika čekají na výsledky pátrací akce, dvojice se na ostrově hádá kvůli každé maličkosti. Druhý den zahlédnou u ostrova kotvit jachtu, když se k ní vydají v nafukovacím člunu, zjistí, že loď přepadli piráti. Stanou se svědky vraždy majitele jachty. Pokusí se pirátům uniknout, po velké honičce jsou chyceni. Přežijí jen díky duchaplné Robin, která pirátům namluví, že má na druhé straně ostrova jachtu plnou zlata. Cestou k neexistující lodi se dvojici podaří uprchnout. Nemají ale vyhráno, protože jsou stále uprostřed neobydleného ostrova a v patách mají krvelačné piráty. (TV Nova)

(více)

Recenze (365)

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Tohle je pro mě jedna z největších srdcovek ze všech filmů vůbec. Už jsem ho viděla několikrát a nikdy mě nezklame. Pokaždé u něho mám krásný mrazení v zádech. To se ani slovy nedá popsat. Sice jsem mu dala jen 85%, ale má pro mě zvláštní cenu. Musím samozřejmě vyzvihnout skvělé herecké výkony a dokonalou hudbu od Randyho. Takových filmů bohužel moc není ... ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Ivan Reitman tentokrát nenatočil jenom obyčejnou komedii, ale vložil do příjemně vtipnýho příběhu i trošku dobrodružství, napětí a akce, i když ta je taková aby jí už docela starej harrison Ford zvládnul a podle toho taky vypadá, ale jinak je Ford docela dobrej, stejně tak i Anne Heche a překvapivě i David Schwimmer, tady neni špatnej, takže pro mě nadprůměr. Rozhodně se u toho dá dobře pobavit ()

Reklama

kinderman 

všechny recenze uživatele

Po celou dobu projekce jsem myslel na dvě věci. Ta první byla, že poslední relevantní Indy (rozuměj: vzhledem k Fordově věku) měl vzniknout v průběhu devadesátek a že očekávaný Mangoldův příspěvek do série bude muset s ikonickou postavou pracovat asi stejně, jako svého času naložili Poláci s Hansem Klosem. Ta druhá, že ve 40. nebo 50. letech by Fordovu postavu hrál Bogart, a protože tenkrát pracovali v Hollywoodu lepší scenáristi, byl by to tím pádem i lepší film. Byť by v něm nebyl jediný záběr na hrdinku bez podprsenky. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Humorno-romanicko-dobrodružný koktelj alá Reitman. Ani jedna ingrediencia sama o sebe nič extra, ale zmiešané to celkom chutí. Celkovo podporené prudko sympatickou dvojicou sympatický Ford a modroočka Heche. Nebyť toho MacGyverovského záveru a extra, typicky, americky, nekonečne, pateticky preťahovaného konca možno by to bolo aj na 4. Takto, ale iba slušné tri hviezdičky. ()

Adasin 

všechny recenze uživatele

Spolu se Špionáží asi nejslabší Fordův výkon. A zbytek herců taky zrovna nepředvedl, takže není moc na co koukat. Navíc mě nikdy moc nebavily tyhle filmy , kde je od začátku jasné, že nakonec budou spolu, jen předtím musíte přetrpět ten jejich seznamovací proces a očekávaný zvrat v podobě další hrozby. Nic pro mě. 4/10 ()

Galerie (29)

Zajímavosti (12)

  • Na stejném ostrově se natáčel i film King Kong (1976). (SONY_)
  • Quinn Harris (Harrison Ford) nosí hodinky značky Swiss Army Officer's 1884 a Omega Speedmaster Chronograph Day-Date. (dyfur)

Související novinky

Zemřela herečka Anne Heche

Zemřela herečka Anne Heche

12.08.2022

Kdo sledoval zprávy ze světa posledních několika dnů, zřejmě tušil, že smutná novina se nevyhnutelně blíží. Před necelým týdnem totiž americká herečka Anne Heche během fatální autonehody v Los… (více)

Reklama

Reklama