Reklama

Reklama

Dva studenti střední školy, Dean a Emma, uvízli na tropickém ostrově. Aby přežili, musí se spoléhat jeden na druhého. Zatímco poznávají sami sebe a zároveň i jeden druhého, vzplane mezi nimi láska. Dva spolužáci – premiantka Emma a flákač Dean - jedou společně s dalšími studenty lodí na školní výlet do Trinidadu. Přestože mají pramálo společného, ocitnou se oba na divoké party na palubě. Během zákroku policie přepadne Emma do moře a Dean ji přes palubu skočí zachránit. Dvojice pak na bezmotorovém člunu pádluje tak dlouho, než narazí na opuštěný ostrov. Zatímco je zoufale hledají rodiče, Emma s Deanem se ve snaze přežít spoléhají jeden na druhého. Čím více času spolu tráví, tím jsou si také bližší. Navzdory rozdílným povahám mezi nimi vzplane láska. Jak se však dny na ostrově mění v týdny a týdny v měsíce, začínají Emma s Deanem pochybovat o možné záchraně. Co když v Modré laguně zůstanou až do smrti? (HBO Europe)

(více)

Recenze (77)

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Sice je to extrémní klišé, že super kluk ztroskotá s úžasnou blondýnkou na ostrově. Ale já tyhle romantiky můžu. Není to nic originálního, ale má to svoje kouzlo. Kort když to mezi nima tak jiskří. Je to prostě taková pohádka. A kdo by nechtěl něco takovýho zažít. Navíc Indiana Evans, je výjimečná. Nemohl sem se jí vynadívat. Po dlouhý době film, kterej jsem v TV dokoukal až do konce ( a to byly jenom tři reklamy). ()

klapqua 

všechny recenze uživatele

Na tomto filme nebolo krom toho vodopádu, akože lagúny, fakt nič pekné ani dobré... Herci nula bodov (to že sú krásni mi je u prdele, keď kolo herectva ani nešli), príbeh nula bodov, prostredie "najs" a soundtrack dajme tomu znesiteľný. Je fakt vtipné a až zázračné, že tie deti tam mali prežiť tri mesiace a prakticky žili len z banánov, ale na váhe nič nestratili!! Nemali žiletky, ale stále boli do hladka oholení... Nemali vlasové príslušenstvo, ale účesy mali nonstop perfect.... sladký holý úd, pardon, hollywood... Keď to všetko podtrhnem a sčítam, tu jednu hviezdu dať môžem, ale vidieť to už nikdy v živote nechcem! ()

Reklama

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Celovečerní reklama na Barbie a Kena od Mattela, která si vychcaně ukradla název a námět původního filmu. Dean prcá Emmu na ostrově, ale ani nepozná, že ji odpanil, Barbínka mu to musí říct na férovku, protože holobrádek má tak malýho čůráka, že panenskou blánu asi necítil. Jsou si tak blízcí, že spolu vymrdávají až do doby, kdy jsou z ostrova šoustání zachráněni, ale světe div se, v civilizaci americké high school už Barbie s holobrádkem prcat nechce a nevšímá si jej. Holobrádek tak zdrceně cedí zuby a nechápe, kam se láska k píchání vytratila. Naštěstí kunda začne zanedlouho svrbět a Holobrádek se dočká vlhkého objetí na maturiťáku za doprovodu smáčejícího chcance plnýho mrdky. A to je všechno, pohádky je konec, dobrou moč. ()

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Dvě totálně nesympatický paka se během školního výletu absurdně ztratí a zůstanou na opuštěným ostrově, kde jim opička krade věci. Pokud znáte ty slavné 2 díly Modré laguny, tak věřte, že ty jsou oproti týhle teen srágoře skvělý filmy. Tady je nejzajímavějším faktem příšerně špatný nasvícení před zeleným plátnem, jakože jsou ti dva někde na člunu na opuštěným moři. Herci to nejsou, a pokud jo, tak příšerní, scénář je možná obohacený o život v civilizaci, ale celý je to šíleně špatný, ale i hlavně nudný. Kdyby to bylo alespoň zábavný, ale ne. Tohle je jen blbost bez ničeho. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Co se dá hodnotit kladně, je sličná Indiana Evans. Ani ona, její půvaby a půvaby malebného ostrova neudrží diváckou pozornost. Už v polovině je film na vypnutí. Téměř nic v něm není scenáristicky ani režijně zvládnuté. Dvojka ztroskotaných středoškoláků se zpočátku nemusí, pak by si vyšukali duši. Fauna na ostrově představuje různorodou směs, kde se vzala, tu se vzala puma, která zde vůbec neměla co dělat. Scénář má ta nejblbější klišé, ani jej nenapadne se jim, byť jen malinko, vyhnout. Celé je to hodně televizně pojato. Kamera neumí využít krásy ostrova naplno, víc si všímá hlavní představitelky. Málem bych zapomněl na zdroj jejího potěšení, je jím Brenton Thwaites, zde ještě před všemi rolemi v Pirátech, Bozích Egypta a dalších. S erotikou je to velice bídné, ta snad není ani soft. Tohle pokračování se jen připláclo ke značce Modrá laguna. Kdyby se film jmenoval třeba Omladina v říji, bylo by to jedno. Zůstává ovšem v platnosti, že jde o hluboce dementní film, ničím zajímavý. Dá se jen litovat, že Indiana se vykvajzla na herectví. 3/10 ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama