Reklama

Reklama

Tři

  • USA Three (více)

Obsahy(1)

Plavba na luxusní jachtě se mění v drama o základních instinktech a sexu a touze přežít. Po ztroskotání luxusní jachty se životy neomaleného a žárlivého texaského obchodníka JACKA MATSONA a jeho krásné manželky JENNIFER ocitají v rukou pohledného latinskoamerického lodního kapitána MANUELA. K tomu se ale manželé během plavby vůbec nechovali hezky. Když se Jackovo přezíravé chování nemění ani na odlehlém ostrově, Manuel jim odmítá dál lovit potravu a oba opouští. Život na maličkém ostrově se mění v primitivní a záludný boj o všechno Tedy i o Jennifer, která cítí, že Manuelovy zkušenosti jí dávají větší šanci na záchranu. Ale jejich únik na opravené lodi se nadaří, musí se z otevřeného moře vrátit zpět na ostrov, kde už je očekává Jack. Ten uvězní Jennifer a pokusí se zabít Manuela. Krvavá ostrovní válka právě vypukla (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (167)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Zápletka filmu je originální asi jako sex s manželkou po 120 letech manželství. Napětí se do filmu pro jistotu nedostavilo vůbec a tak čest filmu zachraňuje mega samice Kelly Brook. Ode dne ztroskotání až do finále filmu, / což je asi rok / má na sobě pořád krásně bilé plavky. Takže zřejmě díky pracímu prášku co roste na ostrově a vypere dočista dočista jsem film rád dokoukal. Při pohledu na jen s dolním dílem plavek svůdně vylézající Kelly Brook z moře, jsem upustil z ruky do postele láhvinku koňaku Martell, který jsem spokojeně celý večer uskrával. Bohužel celá postel mě teď páchne od chlastu a nemůžu do ní nalákat už ani laciná ukrajinská děvčata. Natož moderní české dívky. Já se však na Kelly Brook nezlobím a především díky ní má film dvě hvězdičky. ()

WincKruspe 

všechny recenze uživatele

Úplně si dokážu představit, jak asi probíhalo natáčení filmu. Každý den přišel režisér a mužské části tohoto projektu se zeptal: "Tak pánové, přilepili jste si ho zase dneska všichni páskou?". Jiný potenciál tento film totiž nemá. V dnešní hyperkorektní době by asi totiž tolik nefungoval s herečkou tmavé pleti s afrem, která odmítá být otrokyní společnosti značky Gillette a samu sebe identifikuje coby stůl. Ale získala by Oscara. ()

Reklama

koza3 

všechny recenze uživatele

Je potřeba vzít v úvahu, že režisér počítal s tím, že i když je to břečka, tak obsazení herecké role to alespoň z poloviny zachrání (a povedlo se, podle spousty komentářů). Já se rád podívám na nádhernou čičinu v bílých plavkách, ale to podle mě netvoří celek filmu a už vůbec ne hodnocení (tedy ne v tomto případě :-)). Strašně mě iritovaly ty neustále čistoskvoucí bílé plavky a Jackova škaredá pleška, ale na druhou stranu se mi líbilo prostředí filmu a na nedělní televizní leháro před prací určitě vyhovující rychlokvaška. Když jsem film před druhou reklamou únavou vypl, za 3 minuty jsem ho zase zapl, protože mě děsně zajímalo, jak to dopadne, což je u filmu podstatné. Myslím, že o ztroskotancích jsme viděli už daleko nepochopitelnější rychlokvašky, takže zlatý střed - 50%. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Film kde jeho název ukazuje co mám očekávat, průměrný brak na jedno zkouknutí, nebylo to špatné ale takové obyčejné. Nic na co bych si za pár dní vzpoměl nebo nedej bůh pustil znovu. Postavy tu jsou šíleně nesympatické a navíc neuvěřitelně blbé. Příběh padá odnikud nikam, a konec je lehce úsměvný, ale jak jsem říkal na jedno zkouknutí to není špatné. ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Zprvu jsem opravdu netušil, na čem jsem. Tu na mě dýchly prvky mystiky (voodoo nebo čeho), tu na obrazovku přikvačily scény jako vystřižené z peruánské telenovely. Co je na tom všem nejhorší, je fakt, že se scénář od takové křeče již nedokázal oklestit. Hlavní hrdinka sice rozdávala krásu široko daleko, avšak to bylo tak jediné, co na ní šlo obdivovat. Od místy dosti nepřirozeného dabingu (ten byl celkově mizerný) až po její přehnanou naivitu, chcete-li blonďatou hloupoučkost - všechno špatně. Bejt na tom ostrově s ní, nevěřil bych ji ani nos mezi očima. Dokonalá ironie byla na světě, když se z ní v mých očích postupem času klubala nejrozumnější osoba na ostrově. Totiž co se týče obou ctitelů okouzlující Kelly, napětí mezi nimi by se dalo krájet, kdyby se aspoň občas chovali jako dospělí. Pubertální výkřiky typu „chceš se porvat?!“ nebo až dětinské řeči jako „on si s tímhle začal!“ střídaly silácké grimasy a v podobném duchu pořád dokolečka. Přitom je celkem škoda, že práci zručného kameramana sráží právě tak trapné dialogy a vůbec scénář, který jako by Raffill vytáhl z filmařského kompostu (paradoxně coby režisér dle mě nepropadl, až na pár zanedbatelných nedostatků). Od potupného odpadu tedy „Tři“ zachraňuje de facto všechno okolo scénáře – mimo jiné i překrásné místo, kde se celý děj odvíjí, solidní hudba a poměrně napínavý závěr, který aspoň z části naplnil poslání dramatu (do škatulky „thriller“ se tenhle film dostal, hádám, omylem). Přesto to na víc jak dvě hvězdičky není. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (6)

  • Billy Zane a Kelly Brook se do sebe v průběhu natáčení zamilovali. Později jejich vztah vyústil až v zásnuby. (Terva)
  • Natáčanie filmu prebiehalo na bahamskom ostrove Eleuthera a tiež v luxemburskom mestečku Dudelange. (MikaelSVK)
  • Jennifer (Kelly Brook) se jde v úvodu filmu koupat nahá, při vylezání z vody je však možné vidět, že má spodní díl plavek. (šerminator)

Reklama

Reklama