Reklama

Reklama

Tři

  • USA Three (více)

Obsahy(1)

Plavba na luxusní jachtě se mění v drama o základních instinktech a sexu a touze přežít. Po ztroskotání luxusní jachty se životy neomaleného a žárlivého texaského obchodníka JACKA MATSONA a jeho krásné manželky JENNIFER ocitají v rukou pohledného latinskoamerického lodního kapitána MANUELA. K tomu se ale manželé během plavby vůbec nechovali hezky. Když se Jackovo přezíravé chování nemění ani na odlehlém ostrově, Manuel jim odmítá dál lovit potravu a oba opouští. Život na maličkém ostrově se mění v primitivní a záludný boj o všechno Tedy i o Jennifer, která cítí, že Manuelovy zkušenosti jí dávají větší šanci na záchranu. Ale jejich únik na opravené lodi se nadaří, musí se z otevřeného moře vrátit zpět na ostrov, kde už je očekává Jack. Ten uvězní Jennifer a pokusí se zabít Manuela. Krvavá ostrovní válka právě vypukla (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (167)

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Tak si to shrneme. Totální sra*ka! Vyloženě mě ta debilita vytáčela skoro celý film! Nejdříve jedno pozitivum a tím je Billy Zane. Bohužel, Billy nikdy nemůže být nějaký extra class klaďas a na tom je to postavené i tady, přesto, že jeho osobnost je ze všech zúčastněných nejcharakternější. Potom je tam debílek, co nedá tři slova po sobě dohromady, Juan Pablo Jose Diego Alejandro nevím-jak-dál. Ovšem potom je tam ultra hvězda! Ku*va miss Debilita Kelly Brook. Mrzí mě, že tam ta její postava nechcípla, protože to by přidalo alespoň druhou hvězdu. Námět neoriginální a scénář vyloženě pitomý. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Tohel mohlo mít slušný potencionál, ale jen ho využít. Už jen že jsou na vše jen tři z toho mohli udělat mnohem větší drama, takhle to klouzalo ke komedii, aneb kdo právě zasune do Jennifer. Jinak si mohůli odpustit jednu chybu, to když si jde Jennifer nahá zaplavat a s moře vylezá se spodním dílem plavek, takovýhle amaterismus si mohli odpustit. Sakra to neumí tu kameru mít o trochu výš. ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Zápletka filmu je originální asi jako sex s manželkou po 120 letech manželství. Napětí se do filmu pro jistotu nedostavilo vůbec a tak čest filmu zachraňuje mega samice Kelly Brook. Ode dne ztroskotání až do finále filmu, / což je asi rok / má na sobě pořád krásně bilé plavky. Takže zřejmě díky pracímu prášku co roste na ostrově a vypere dočista dočista jsem film rád dokoukal. Při pohledu na jen s dolním dílem plavek svůdně vylézající Kelly Brook z moře, jsem upustil z ruky do postele láhvinku koňaku Martell, který jsem spokojeně celý večer uskrával. Bohužel celá postel mě teď páchne od chlastu a nemůžu do ní nalákat už ani laciná ukrajinská děvčata. Natož moderní české dívky. Já se však na Kelly Brook nezlobím a především díky ní má film dvě hvězdičky. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Mám rád tento druh letných filmov. (aj preto v pohode zvládam DO HLBINY (jednotku)). Survival Island je jednoduchý, ale za to hutný a svižný. Klišé "hororového" žánru využíva šikovne a nič sa nenaťahuje dlhšie než je treba. Je to len prostoduchá oddychovka, ale veľmi dobre sa na ňu (aj vďaka Kely DDD Brook) pozerá... Lepšie ako napr. ODSÚDENÍ ZOMRIEŤ (Otvorené more 2) či DO HLBINY 2... ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Tak to byl další z mých filmových návratů a jedna hvězdička šla z hodnocení dolů. Pokud se chcete podívat na film, který začíná na moři, a jde o thriller nebo horor, může se příběh vydat zpravidla třemi cestami (ztroskotání, přepadení- piráty či psychopatem nebo v oblasti chrupu velmi vybavený mořský predátor). Může samozřejmě dojít i ke kombinaci těchto možností. Tady už filmaři nemají čím překvapit, proto záleží, jak obehraný úvod rozvinou. No, a tady přišlo zklamání, protože se tvůrcům příliš dobře nevedlo. Nápad na vztahový trojúhelník sice nebyl špatný, ale zůstal nevytěžený, ostrov byl dost nudný a Kelly Brook zrovna herecky nezářila. Přesto svůj úkol splnila na výbornou, ostrov sice nenabízel nádherná panoramata, křivky Kelly Brook mi tento nedostatek více než vynahradily. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (6)

  • Film získal cenu Golden Trailer v kategorii Best Trashiest. (Terva)
  • Natáčanie filmu prebiehalo na bahamskom ostrove Eleuthera a tiež v luxemburskom mestečku Dudelange. (MikaelSVK)
  • Billy Zane se po šestnácti letech od filmu Úplné bezvětří (1989) vrátil k tématu opuštěné milenecké trojice uprostřed oceánu. Tentokrát ale ne v roli mladíka dělajícího problémy, ale už v roli žárlícího manžela. (Kaspi.vm)

Reklama

Reklama