Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jsme ve 12. století. Francouzský hrabě Thibault (Jean Reno) má před svatbou s princeznou Rosalind ale pod vlivem zákeřného kouzla ji omylem zabije. V zoufalství se obrátí na mocného čaroděje (Malcolm McDowell) a požádá ho, aby ho i s jeho sluhou Andrém (Christian Clavier) odčaroval zpět před tragickou událost. Popletený mág ale udělá chybu a... Thibault s Andrém se místo o pár minut nazpět přesunou o tisíc let dopředu a o pár tisíc kilometrů jinam - do současného Chicaga. Tam je čeká spousta zmatků, trapasů a setkání s Thibaultovou praprapra... vnučkou Julii (Christina Applegate), která jako by princezně Rosalind z oka vypadla... (Magic Box)

(více)

Recenze (261)

Tumáš 

všechny recenze uživatele

Když 99% američanů nezná Evropské souvislosti a ani neví jak vypadá brnění a člověk v něm, tak se musí i pro "kulturou" oplývající zemi udělat výběr, aby to aspoň někdo pochopil. Některé scény byly vtipné a Reno s Clavierem to celkem dost zachraňuje, ale jak mám Návštěvníky rád, toto je porce filmového umu pro mě 2x vyzvracená a znova pozřená. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Smál jsem se opravdu hodně, narozdíl od nudné dvojky, ALE vlastně to byla přesná kopie jedničky, jenom zasazená do Ameriky. Nevím, proč tenhle film vůbec vznikl, protože v originále bylo všechno lepší a původní. Christina Applegate sice parádně zapadla, ale nemůžu se zbavit pocitu, že to byl absolutně zbytečný film. 55% ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Nikdy jsem nejela metrem na koni jako rytíř." Já taky ne. A taky jsem si nikdy nespletl auto s drakem a nenašel pramenitou vodu v záchodové míse. Ono by to střetnutí rytíře a jeho sluhy se současností určitě bylo vtipné a originální, kdyby to už jednou nebylo natočeno a nemuselo se to přetáčet pro americké dyslektiky, kteří neumí číst titulky. Tak proč jsem se na to díval, když tyto pokusy dopadnou pokaždé stejně? Důvodem je samozřejmě princezna Rosalinda alias Julia Malfeteová, která to mohla trošku ztopořit ... tedy pozvednout, ale nestalo se tak. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Hrabě Thibault z Malfete (Jean Reno) má těsně před svatbou se svoji nástavající, krásnou princeznou Rosalindou (Christina Applegate). Na ni má ovšem zálusk nejen on, ale i další rytíři - a jeden z nich se domluví se zrádnou čarodějnicí, a pak Thibault pod vlivem zákeřného kouzla Rosalindu zabije. Ale nevzdává se, a vyhledá čaroděje, aby jej poslal několik minut před hrůznou událost. Anglický čaroděj je ale popleta, a místo do minulosti odešle Thibaulta, jeho sluhu a nakonec i sebe do současného Chicaga - kde se všichni setkávaji s Thibaultovou praprapra...vnučkou Julií. Dokáže se Thibault vrátit zpět do svého času a zachránit milovanou Rosalindu? ... Vzhledem k tomu, že jsem originální snímek neviděl - tedy nemůžu srovnávat - se mi Návštěvníci dost líbili. Samozřejmě, námět setkání minulosti ze současností je velmi profláknutý (i když většinou se člověk z dneška dostává do minulosti), ale i tak se u něj dá docela dobře pobavit. U scén s drakem, objevováním slastí koupelny a večeře v restauraci jsem se dobře bavil - a o nic jiného asi nejde. Jean Reno podává svůj standard, vykulený rytíř mu šel, ale docela mě překvapila Christina Applegate, která od Kelly Bundyové ušla docela dlouhou cestu... ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

Vraž do toho tři pukavce, aneb je cosi shnilého v království americkém. Udatný Jean Reno pro ulovení bobříka trapnosti neváhá účastniti se jakékoli hovadiny nehledě na utrpení nevinného diváka, který je nucen sledovat, kterak dva středověcí neandrtálci při jízdě autem nedovedou obsahy svých žaludků udržeti, v luxusní domácnosti se chovají jako kňouři v bahništi a co horšího, ta verbež vyplácá na své odporné, nemyté, zavšivené a zdegenerované tělesné schrány asi dvoulitrové balení No. 5! ()

Galerie (39)

Zajímavosti (5)

  • V závěru filmu je zřícenina hradu Corfe, která se nachází v anglickém kraji Dorset. (pavel11)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno