Reklama

Reklama

Jeden americký chemik si představuje, že udělá životní obchod se svou drogou. Všechno ale nejde podle plánu a on se brzo zamotá do spleti podvodů. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (202)

POMO 

všechny recenze uživatele

Ronny Yu nevie pracovať s nadhľadom a cynikou, ktoré tu trebalo. Scéna, kedy Samuel L. Jackson hádže tancujúcim návštevníkom diskotéky tabletky, film úplne zabila. Postavy sú flákačskí šmejdi a nie sú vôbec cool. A režisér chce, aby sme s nimi sympatizovali. Vtípkov je tu hromada, ale väčšina z nich je slabo vypointovaná. Len ich preniesť z úst herca holt nestačí. Dynamiku film má, ale bez humoru a sympatií k postavám sa stáva iba urýchlovačom toku nudy. ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Vtipná komedie se skvělým obsazením ... Někde to sice trošičku pokulhává, ale ve finále je to skvělý film, na který se velmi ráda znovu podívám. Pro mě byl ale úplným 'topem' Rhys, který mě dokázal rozesmát většinou svých úžasných hlášek a hlavně svým výstupem 'Liverpool' ... Opravdu dobrá napínavá akční komedie s výborným koncem ... Ale plný počet nedávám proto, že to přece jen nebylo úplně stoprocentní ... ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Dokonalý úlet! L.Jackson bude vo svojich roliach megaultracool hádam celý život. Škoda, že obsadenie v podobnom filme mu nie je poskytnuté častejšie. Nutné pozrieť v originálnom znení a vychutnať si tak magicko úchylno dokonale vtipné vystupovanie Roberta Carlylea. Na scénu vo funclube Manchestru nezabudnem nikdy! V rozhodovaní o tabletkách by sa aj Neo červenal. 85%. ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Heh, tak dlouho jsem se smíchy u filmu netrhal. Počáteční 1/2 hodina je skutečně nabitá tvrdými fórky, zajímavým zasvěcením do příběhu a především hlavními hrdiny. Samuel L. Jackson je zkrátka týpek a v týhle roli to dokazuje velmi sebejistě (hlavně ta jeho sukně :D). Jedná se opravdu o slušnou jízdu, která opravdu pobaví, jen se to mohlo udržet v takové atmosféře déle a byla by z toho pecka. Druhá polovina filmu, už jen vaří z ničeho, což je zatraceně velká škoda. Parádní koprodukční nářez, který dokáže hláškama konkurovat známějším nářezům. ()

Mgb21 

všechny recenze uživatele

Hodně povedená věcička! Film si nehraje na nic co není. Chce pobavit a to se mu v mém případě povedlo dokonale. Dobrý příbech podresluje skvělá muzika. Jackson a Carlyle jsou opravdu dvojka k pohledání, ale šlape jim to dobře. A na Emily Mortimer je radost pohledět. Tak vypněme mozky a hurá do toho!!! ()

Galerie (29)

Zajímavosti (13)

  • Felixe DeSouzu (Robert Carlyle) nosí celý film červený dres týmu FC Liverpool s číslem 9 a jménem Fowler. Fotbalový hráč Robbie Fowler patří mezi nejlepší střelce Premier League; za FC Liverpool vstřelil 128 gólů. Za tento tým hrál v letech 1993-2001 a 2006-2007. (Yardak)
  • Při fotbalovém zápase na konci filmu, můžeme na hřišti v dresu Liverpoolu spatřit hráče s číslem 5 a 18, v té době nikdo taková čísla dresu neměl. Teprve o rok později převzal číslo pět Milan Baroš. (Baltazzar)

Související novinky

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

21.01.2022

Svět hudby a filmu přišel o další z velkých talentů. Ve věku 74 let včera v USA zemřel americký zpěvák a filmový herec Marvin Lee Aday, znám především pod svým uměleckým jménem Meat Loaf. Talentovaný… (více)

Reklama

Reklama