Reklama

Reklama

Jeden americký chemik si představuje, že udělá životní obchod se svou drogou. Všechno ale nejde podle plánu a on se brzo zamotá do spleti podvodů. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (202)

zdenny 

všechny recenze uživatele

Vynikající "tarantinovská" krimikomedie, která mi naprosto sedla. Mou nejoblíbenější postavou ve filmu se ihned v úvodu stal liverpoolský mafiánek a to díky jeho hrdinskému činu v hospodě plné fandů Manchesteru United - pro neznalé největšího rivala mého milovaného FC Liverpool. Samuel Lee Jackson je pro tento typ rolí přímo zrozený. A Emily Mortimer? Je to už nějakou dobu má nově objevená láska a konkrétně v tomto filmu vypadala velice sexy. Naprosto mě uhranulo finále filmu v liverpoolském svatostánku Anfield Road, kde navíc Liverpool dal Manchesteru na prdel. Nevím ale, zda to byl zápas z března nebo listopadu, kdy Liverpool vyhrál 2:0 respektive 3:1. ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Zajímavá sranda, co mi byla dlouhou dobu utajena. Samuel ve své nejlepší formě, výborný anglický burák Carlyle, jemná vražedkyně Mortimer a parádní magor Ifans. Má to velmi dobré chvilky a velmi nudné chvilky. Připadal jsem si jak na houpačce. Chvilku s ekrálovsky bavíte a pak přijde naprosto nulová desetiminutovka. Kdyby se těch několik hluchých míst vyplnilo, tak je to parádní ujeťárna. ()

Reklama

geklon 

všechny recenze uživatele

miluji FC Liverpool, a kdyby se v tomhle dílku nic jiného nestalo, scéna jak Carlyle nakráčí do hospody plný unitedpigs a zvedne rudej prapor, je prostě satisfakce za všechny promarněný šance na titul v posledních 20. letech a prohraných derby právě s těma manchesterskejma blBÉČKAMA, ale právě že tenhle film je opravdová jízda,která se točí kolem vzniku nový návykový látky a té již prověřené-fotbalové, která mě bavila víc než všechny Gájričárny dokopy. Takže recept na opravdovou jízdu je tak prostý, maniaka z transpotigu promíchejte s maniakem s Pulp Fictions, destilujte nějakou dost drsnou anglickou kostí, derivujte záporákem s ksichtem MeatLoaf, no a aplikujte s nádechem BigRedDerby a je zaděláno na fakt nekorektní zábavu. ()

Tony.cs 

všechny recenze uživatele

Ačkoli tady někteří s rovnávají s Ritchiem (chápu, gangsterka z anglie musí být přece inspirovaná Guyem Ritchiem ...nebo ne?!), každopádně tohle je film vtipnej, svižnej a zábavnej i parádně obsazenej. No a kurva z Ritchieho tam nic nevidim. Tak proč? Protože bagr na zastávce. Jste pitomci. Pecka film. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

V skutku nepodarené béčko zrejme inšpirované Tarantinovskými snímkami. Mal som z toho skôr pocit dobre naplneného klišé, než že by sa tvorcovia pokúšali o nejaký vlastný vklad do žánru. Bohužiaľ čo najviac film podráža nohy je scenár, ktorý proste v závere nestíha a začína sa potácať na pomedzí nudy a trápnosti. Po druhé, už by som si to asi nepustil hlavne kvôli zlej druhej polovici filmu. Čo sa týka akcie, tak ten akčný paškvil nestál vôbec za nič. Lenže, keď režisér uvedie, že ide aj o akčný snímok, dokonca thriller a iba na konci sa objaví scéna, ktorá tomu ľahko odpovedá, je to skutočne málo. Herecky zahrané výborne, podarených vtipov minimum a akcie je tiež nedostatok, takže nemôžem ani odporučiť. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (13)

  • Během scény zběsilé jízdě autem z hotelu je v jednou ze záběrů možné vidět na podvozku auta pyrotechniku sršící jiskry. (x_silver)
  • Slovo "fuck" ve filmu zazní 180krát, což je 1,93krát za 1 minutu. (Dixxx)

Související novinky

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

21.01.2022

Svět hudby a filmu přišel o další z velkých talentů. Ve věku 74 let včera v USA zemřel americký zpěvák a filmový herec Marvin Lee Aday, znám především pod svým uměleckým jménem Meat Loaf. Talentovaný… (více)

Reklama

Reklama