Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Agent Úřadu pro životní prostředí Jack Taggart přilétá do malého městečka v Apalačských horách, aby vyšetřil podezření na zamoření toxickými odpady, které tu ilegálně v šachtách opuštěných dolů skladuje bezohledný boháč Orin Hanner. Maskován jako tesař, který za peníze kostela provádí menší opravy u chudých lidí, začne Jack nenápadný průzkum. Opatrně se vyptává a tajně odebírá vzorky vody. Seznámí se nejen s Hannerovými muži, kteří se ho pod vedením Orina mladšího marně pokoušejí zlikvidovat, ale také s místní vyvrhelkou, sympatickou včelařkou Sarah Kelloggovou. Jejich sbližování překazí její nepříjemný, psychopatický bratr Earl, jenž je příčinou všech životních těžkostí, kterými Sarah musela projít. Když vyjde najevo jeho skutečná totožnost, pustí se Jack do pátrání s pomocí několika starousedlíků, ochotných pomoci mu v boji proti všemocnému Hannerovi. (TV Nova)

(více)

Recenze (231)

lennyd 

všechny recenze uživatele

Jack Taggart (Steven Seagal), agent EPA (Úřad pro životní prostředí) je vyslán do malého městečka, aby zde prošetřil podezření na ukládání toxického odpadu v místních dolech. Hned po příjezdu do městečka zjišťuje, že je zde něco nezdravého - městečku vládne železnou rukou bohatý Orin Hanner (Kris Kristofferson) se svým synem, kterých se všichni obyvatelé bojí. Ale svoji bezprostředností si Jack Taggert získává srdce některých místních obyvatel, s čímž se Hanner nechce smířit, a vysílá na Taggerta své bouchače.... Steven Seagal si nedá pokoj, a dál bude točit filmy na jedno brdo - sám proti celému světu (tady je pro tentokrát i všeuměl - kromě muzikálního nadání, umí taky opravit dům, postavit zeď, upéct chleba), s nenápadnou (ehm teda nápadnou) ekologickou agitkou. Na druhou stranu ale nemůžu říct (stejně jako u většiny Seagolových filmů), že bych se vůbec nebavil - jeho filmy mají výhodu, že nejsou nikterak dlouhé, docela to v nich odsejpá a navíc před rokem 2000 se Steven Seagal ještě docela dokázal hýbat... ()

coscarelli 

všechny recenze uživatele

Steven dava pozausi nezbednikom , ktori zvracaju do lona matky prirody nebezpecne latky. Slusnacky juzansky nasmradla atmoska a par rozdanych ran, inak k nezaspaniu. Zaujimave je ze ked clovek chce podat pomocnu ruku prirode alebo inak zabranit znecisteniu, v ociach inych sa stava podivinom a nepriatelom. Chcem byt Tajny agent Jack a prefackat par lic. ()

Reklama

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Velmi podprůměrný a schematický akční film, na kterém je snad všechno špatně, a to včetně akčních scén. A aby taky ne, když režijní taktovku v rukou třímá takový babrák jako je televizní režisér Félix Enríquez Alcalá. S ním by film natočil jenom blázen a dost se divím, že se tento film s evidentně televizním lookem vůbec dostal do kin. Tento nepovedený akční snímek jasně signalizoval definitivní konec Seagalovy kariéry. 0% ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Druhý shlédnutí nakonec nebylo tak špatný jako to první. Možná to je tim, že teď v posledních filmech se ani nevejde do záběru a tady je ještě celkem ve formě a dokáže i někoho seřezat i bez rychlýho střihu, ale prostě mi to už nepřišlo odpadový. Samozřejmě film sám o sobě je děsná blbost a Seagal mu nezůstává nic dlužnej a to jeho správňáctví už musí srát snad každýho, ale ještě se to celkem dá, na to co třeba předváděl v Patriotovi. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

...Agenti dementi... Tak si jen tak dumám, komu jsou určeny tyhle Seagalovštiny. Jestli těm svalnatým blbečkům, co se rádi perou, nebo zamindrákovaným zoufalcům, co dostávají dnes a denně na >přesdršku< ... V tomto případku ještě tak za jednu vymlácenou prdzdičku hvězdičku... A proč že v téhle srajdě vzal roli Kris Kristofferson? Tak to je téma na pátrání pro nějakého tajného kulturního agenta... ()

Galerie (12)

Zajímavosti (13)

  • Natáčalo sa od 9. septembra do 4. decembra 1996. (m.a.t.o.)
  • Film byl natáčen v Kentucky, ale automobilová honička se točila v Natural Bridge State Resort Parku. Několik záběrů z úvodu filmu bylo pořízeno v Cumberland Falls State Resort Parku. Scény z jeskyní se točily v Great Saltpetre Cave. (ssfan)
  • V čase 19:46 je záběr na bílý pickup okamžik předtím, než nabourá do stojícího auta před ním. Jenže je vidět, že pickup je nabouraný ještě před tím, než do druhého auta vjede. O střih dříve ale auto porušené není. (Likan7)

Reklama

Reklama