Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je to láska na první úlek, když Gomez a Morticia přivítají do rodiny Addamsových nový přírůstek – Puberta, heboučkého, roztomilého, vousatého synka! Poté, co se Fester bezhlavě zamiluje do vnadné chůvy Debbie Jilinské, Wednesday a Pugsley zjistí, že je to černá vdova a masová vražedkyně, která plánuje zařadit Festera do sbírky svých mrtvých manželů. Budoucnost rodiny se stane ještě pochmurnější, jakmile se nehodná chůva za Festera provdá a děti pošle na letní tábor. Ale Wednesday má stále eso nebo dvě v rukávu... (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (303)

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

648. hodnocený film: Opět jsem se pobavil nad míru a sledoval osudy těch malejch Addamsových děcek, třeba v táboře plném trapáků odhodlaných ukazovat své elitářské manýry. Nebo pak se můžete pobavit nad příběhem vdavekchtivé Debbie, která uloví Festera Addamse, který je zaslepen jejími ko..., tedy bujným poprsím... 4* jsou kvalitním ohodnocení, i když bych se klidně nemusel stydět za 5*, ale to by byl úlet. 4* ()

Adam Bernau 

všechny recenze uživatele

Nebýt toho, že jsou Addamsovi tak krásní lidé, bylo by to někde mezi odpadem a jednou hvězdou, protože formálně jde o typickou americkou podřadnou rodinnou komedii s milující se dobře situovanou rodinou a trapnými zloduchy, kteří ji chtějí okrást. První díl, z něhož jsem viděl jen začátek a konec, lautr to samý. Tady je sice aspoň ten tábor (proč z něj Wednesday tak nutně musela na tu svatbu?), ale i na něm jsou odpůrci trapnější než trapní a slíbené skalpování stejně neproběhlo. Samozřejmě ani jeden zajímavý záběr, místo toho rychlé nájezdy, dramatické vhledy, otravný střih, zbytečné scény, neutichající hudba, prostě i technicky popcornová devadesátková žánrovka jak vyšitá. Pochválit mohu jen dokonalý výběr představitelů Addamsových a jejich stylizaci, zvláště pak šarm obou rodičů a úsměv Wednesday. ()

Reklama

husokachna 

všechny recenze uživatele

Jednou za čas potřebuju film, ve kterým jde úplně o hovno, kde není napětí, protože vím, že se nikomu nemůže nic stát a všechno je to jenom tyátr. Adamsovi jsou v tomhle dokonalý, tu teatrálnost mají díky Gomezovi a ostatním totálně zmáknutou, v jejich životě se odehrává obrovské drama a vy se skvěle bavíte. Dvojka mě bavila i víc než víc než první díl, kdy díky rozdělení děje mezi dětský tábor (který je dokonalým ztělesněním pozitivního zla) a Festerovy milostné lapálie, zmizela hluchá místa a já se skvěle bavil i poněkolikáté. Skoro pět otřesně hnusných hvězdiček. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Anjelica Huston - (Morticia Addams) +++ Raul Julia - (Gomez Addams) +++ Christopher Lloyd - (Strýko Fester Addams) +++ Joan Cusack - (Debbie Jellinsky) +++ Christina Ricci - (Wednesday Addams) +++ Jimmy Workman - (Pugsley Addams) +++ Carol Kane - (Granny) +++ Peter MacNicol - (Gary Granger) +++ Christine Baranski - (Becky Martin-Granger) +++ Barry Sonnenfeld - (Pán Glicker) +++ Nathan Lane - (Policajt) +++ Produkcia: Scott Rudin +++ ()

castor 

všechny recenze uživatele

Tohle naprosté ignorování všech společenských norem ze strany Addamsových fakt žeru. Pokračování snad ještě víc šlape, je pochmurnější a snad i morbidnější. Velkým bonusem je pak nový přírůstek.. a hlavně cokoliv z letního tábora!! Nejen pro morbidní atmosféru, výbornou stylizaci a dokonalý timing gagů je tohle jedna z nejlepších komedií první poloviny poslední dekády minulého století. Sonnenfeld věrohodně adaptuje comicsové postavy do hraného filmu, u dvou Addamsovic dětí mu to jde ještě o krapet lépe.. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (23)

  • Gomez (Raul Julia) servíruje svému dítěti koktejl z vodky, syrového vejce a worcesterové omáčky se slovy, že jde o "hair of the pup" (štěněcí chlupy). Existuje přitom drink, který se jmenuje "hair of the dog" (psí chlupy) a má pomáhat proti kocovině. (Cenobita)
  • Natáčelo se od 8. února do 9. června 1993 v Kalifornii. (Varan)

Reklama

Reklama