Reklama

Reklama

Austin Powers: Špionátor

  • Česko Špionátor (více)
Trailer

Obsahy(1)

Děj této komedie začíná v podzemním bunkru dr. Zloducha v Las Vegas - sešli se tu největší zabijáci na světě, aby se poradili, jak zlikvidovat britského agenta a zároveň světově uznávaného fotografa Austina Powerse. Ten zatím s pomocí své spolupracovnice paní Kensingtonové prchá před šílenými davy svých obdivovatelek. Jeho dalším úkolem je akce v klubu, kde se údajně chystá řádit dr. Zloduch. Tomu se však podaří uniknout tak, že se nechá zmrazit, a zřejmě hodlá ve své činnosti pokračovat v budoucnosti. Austin se proto rozhodne ho následovat. Po třiceti letech jsou oživeni. Austinovi bude nadále asistovat dcera paní Kensingtonové, půvabná mladá Vanessa. Přestože mezi nimi není právě soulad, musejí vytvořit sehraný tým a zabránit oživlému Zloduchovi v jeho spádech... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (246)

Teabag 

všechny recenze uživatele

Parodie, kterou je možné buď milovat nebo nenávidět. Kdo se tím nechá unést, zažije parádní hodinu a půl. Kdo ne, ani to nedokouká. Mike Myers je velký komediální talent, přičemž mu skvěle sekundují Elizabeth Hurley a Michael York. Hromada nápadů, barev, šíleností a narážek na Jamese Bonda, kterou krásně shrnuje prosté přání, jež projevil Dr. Evil: "You know, I have one simple request. And that is to have sharks with freaking laser beam attached to their head..." P.S. Nikdy si to nepouštějte s českým dabingem! ()

Aiax 

všechny recenze uživatele

Říkejte si, co chcete, ale ještě nikdy nebyl primitivní, fekální, hloupý a nevkusný humor tak sexy, inteligentní a stylový jako v podání Mika Myerse. Jeho komika je jedinečná, osobitá a originální a zároveň i kulervoucí (alespoň pro mě). Mám pro něj slabost a neváhám to vyjádřit i hvězdičkově. Go Mike, oh yeah baby! ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Prvni dil Austina Powerse byl posledni dil, ktery jsem nevidel a prisel mi hodne dobrej. Za vse samozrejme muze Mike Myers, at uz v roli magora Austina, nebo v roli Dr. Zlouna, ve ktere vypada Myers jak po lobotomii. Ostatni herci uz skoro ani nestoji za pozornost, jediny kdo me zaujali byla Elizabeth Hurley, ktera tam je beztak jen proto, aby mel Austin koho otravovat a pak malicka role Willa Ferrella. Co se tyce deje, tak zas tak debilni, jak by se od tohohle typu filmu cekalo, neni a je zhruba 90% hodne vtipnej. Pokud se nejakej blazen dival na Austina s dabingem, tak si muze z myho hodnoceni odecist tak 2*. Dobre jsem se bavil, ale na 5* to nebude. ()

Vojcl 

všechny recenze uživatele

Další americká komedie, která moc chytrého humoru nepobrala a řídí se heslem, čím více nechutností tím větší zábava. Mike Myers si tu zahrál asi X rolí a ve všech je proklatě odporný!!! Pár dobrých gagů, se ale přeci jenom najde, takže jestli máte dostatečně odolný žaludek možná že se budete i bavit. ()

Gimp 

všechny recenze uživatele

Mam takovy pocit ze vsichni tady na databazi si hrajou na intelektualni veliciny, protoze hodnoceni perel jako je serie Austin powers je ostuda!!! Mike Myers balancuje na okraji propasti geniality a melam pada do trpanosti ale nikdy do ni nespadne, nebo jen kdyz chce! Jen tak mimochodem na imdb ma Austin 7/10 a 30 tisic hodnoceni coz hovori v muj dobry vkus:-) ()

Galerie (58)

Zajímavosti (31)

  • Doktora Zlouna si měl původně zahrát Jim Carrey, ale musel odmítnout, protože byl vázán smlouvou k filmu Lhář, lhář (1997). (Terva)
  • Oblek, který nosí Dr. Evil má stejný design jako oblek Dr. No z filmu Dr. No (1962). (PußyMagnet)
  • Elizabeth Hurley i Mimi Rogers si zažádaly a bylo jim povoleno, aby si mohly nechat své kožené oblečky. (PußyMagnet)

Související novinky

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno