Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva největší a nejhrůznější predátoři se střetávají v akci bitvě plné jedu z jejich zubů. Gigantický hroznýš se dostane na svobodu a FBI musí vypustit stejně velkého škrtiče, aby ho sledoval a chytil. Navíc se skupina bohatých lovců hledajících nebezpečí a zábavu pokouší hroznýše získat pro sebe! (Bontonfilm)

Recenze (56)

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

Hady hady dohromady, jedny jedný bloncky vnady... No tak co toto teda je? :-o . . . Sssssnad bizarní béčko vs. potroublá pitomost - nebo že by bezduchost vs. parodie - či dokonce nakonec blbost vs. pičovina... (?!?) . . . Dosti do hadů ;-)... A, B, i C je asi správně. A když tak jen tak ještě tedy blondýna vs. pošuk... I když zpočátku se film rozjíždí (obsahem ale i formou) jako docela zábavně svižná béčková parodie s jakýmsi genrovým mixem nadsázky a semtam i podařenou suchou hláškou, postupem času se rychle promění v neskutečně topornou snahu o akci a křečovitě skončí jako nějaký ten v hadí polévce vyvařený slizajs blivajs páně Ssssimandla čí kýho hada... :-( . . . Doktorka Blondeena Blonckovská má sice nepochybně rozkošnou pus(sy)inku i sladká kukadla a háďátka jsou správně plastelínová a mají směšná kukadla, leč ve výsledku se pak všechny postavy chovají (než skonají) neskonale imbecilně a hromada laciných a ne zcela povedených >speciálních< efektů se kupí v neschopnosti tvůrců to celé včas stopnout, do mrtě sestříhat a v prozření za neustálého míchání to i s hady bez hádání vylít do hajzlu... Tenhle kousek je prostě ryzí >odpadoffka< a nezachrání to ani asi nejpovedenější (i na film tohoto ražení vskutku pikantně ujetá ;-) scénka s hadím jazykem v kundičce na zadním sedadle auta se miliskující slečny (s do obrazu vloženým dramatickým podtitulkem "4 miles outside Philadelphia"! :--) poté, co plíživec sežral jejího milého a tato samozřejmě (!) nic netuše (!!) se i nadále oddává (!!!) dosud nepoznané slasti (8-P), aby nakonec i ona sama skončila jako sousto... ;-) Hu!!! . . . Co dodat? Tož tak teda ajta krajta a hroznejše slizejše... :o))) - - - - - (Poprvé viděno 7.9.2008 na dvd, komentář sssssde jako čtrnáctý - 7.9.2008) ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

No boa! Boa jeho to bola ale blbosť. A python to má taký lákavý názov a sľubný obal. "Boa vs. Python" - súboj megaplazov. Bohatý gangster nechá z Ázie do USA nelegálne dopraviť gigantického dvadsať päť metrového hada, aby naňho mohol usporiadať lov. Ten však počas transportu na území Spojených štátov unikne. Ihneď začne zabíjať ničnetušiacich ľudí v okolí Philadelphie. FBI sa rozhodne, že ho zlikviduje pomocou iného obrovského hada. Vypustia teda z prísne tajného laboratória ďalšieho nebezpečného plaza. No úplna blbosť. Druhý krát by som si tento film nepozrel ani za boa. * ()

Reklama

honelnik odpad!

všechny recenze uživatele

Z filmu som síce videl iba 2 minúty ale už mám jasno. Pôvodne som si myslel, že ide o príbeh nejakého mexického vraždiča BOA, ktorý behá v čiernej maske a na počkanie láme srdcia a väzy. Síce som sa mýlil, ale nie som sklamaný. Je tam všetko, hlavný dobrák, ktorého hrá maník, čo vyzerá ako dvojník asistenta kaskadéra Rusella Crowe-a, sex scénu v aute (abosolútne geniálny orálny sex s 30m-ým pytónom), plešatého agenta CIA a geniálny plán ako zastaviť 30metrového pytóna - vypustíme po ňom 40metrového!!!! ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Čo urobíte, keď chcete zabiť obrieho hada? Pustite na neho takého istého, poprípade väčšieho a najlepšie, keď už bude aj nabúchaný  a budete dúfať, že toho prvého zabije a nezačnú sa v rýchlosti rozmnožovať a tak zostane vlk sýty aj ovca celá. Tak toto bola naozaj totálna zúfala kravina, ktorá sa brala neskutočne vážne a pri takýchto filmoch je to strela do hlúpej kotrby. Táto kategória filmov musí ponúknuť zábavnosť, aj keď ju divák bude hľadať v tej špatnosti alebo nedupanú akciu, aby divák nevnímal aké debiliny sa deju vo filme. A tu nebolo ani jedno a ani druhé. A tak u mna aj keď som človek umiernený a vždy hľadám na filme aj nejaké malé pozitívum, tu som ho nenašiel, tak ledva odo mna získal slabú 1*. ()

Dethecus odpad!

všechny recenze uživatele

Dssaďte super mega akčně vypadající hovado, které celý film hulí brka a skrz ně prohodí napůl neporozuměnou hlášku--- K němu super mega hot kočku, která nosí krátké tričko s ještě menší vestričkou a celý film ukazuje své mega hot břiško... Přidejte vynikající scénář s velmi nečekaným koncem... Super Adobe PhotoShop triky a velmi zkušeného režiséra, který (Ač nechápu jak to udělal) si s tím vším lehko poradil... A dostanete tento skvělý Slovník Filmového Odpadu... ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno