Reklama

Reklama

Pettson a Fiškus

  • Švédsko Pettson och Findus - katten och gubbens år (více)

Obsahy(1)

Farmář a kocour spolu zažívají nejedno dobrodružství. Německý animovaný film (2000). Režie Albert Hanan Kaminski Další informace: Bylo, nebylo. A není to tak dávno, žil stařík jménem Pettson. Žil sám a neměl příliš rád společnost. Ale jednoho krásného dne mu sousedka přinesla krabici a v ní malé kotě. Animovaný film o farmáři Pettsonovi a jeho kocourovi Fiškusovi, který mu dělá rozpustilého a veselého společníka a zažívají spolu nejedno dobrodružství. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (12)

otík 

všechny recenze uživatele

Originální a hodně zajímavá, po hodně velkých podrobností zacházející animace a příjemné příběhy s povedeným dabingem. Co víc si pro děti přát? Shlédnuto jako součást Kouzelné školky. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Některé animáky se točí s výrazným věkovým omezením ne na dolní hranici, ale na té horní. Protože vidět Pettsona a Fiškuse dnes, šla by mi hlava kolem. Ve vzpomínkách na hezké dětství u jednoduchých, ale poutavých kreslených pohádek se ovšem tyčí mezi těmi lepšími zástupci. ()

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele

Mé dětství by se bez této méně známé klasiky neobešlo, nostalgie jako prase, víc feel-good se po tom člověk cítit nemůže. ()

bo.rec 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že na tento "seriál" jsem přišel díky kalendářům z Levných knih. Dřív jsem o něm neměl ani ponětí. Kalendáře jsem zakoupil a pak překvapivě zjistil, že tyto krásné malby jsou i pohyblivé v seriálu. Česká televize všechny díly záhy dávala na svém prvním programu a mě uchvátily. Krásné kresby, krásný humor, krásné příběhy. Jen na dabing kocoukova hlasu jsem musel přijít na chuť, ale zvykl jsem si na něj a pasuje tam. Musím podotknout, že jsem Pettsona viděl mockrát, protože náš malej obě postavy ze seriálu zbožňuje. Proto ***** ()

kukkik 

všechny recenze uživatele

Takový opravdu milý a hezký dětský film s krásnou ručně malovanou animací. Žádný překvapivý děj tady není, jsou to zkrátka takové radosti a strasti starého muže a jeho kocourka. Pátá hvězda je pro mě srdcovka, jelikož jsem s touhle povedenou dvojicí kdysi strávil nejedno slunečné prázdninové ráno. 5/5 ()

Krnac 

všechny recenze uživatele

Ako malý som to sledoval a pomerne nedávno sa Minimax rozhodol znovu odvisieľať všetky a časti a ja som si to našťastie všimol v programe a musím povedať že je to také dobré ako si pamätám. Film pre nového diváka vyzerá s počiatku veľmi jednoducho ale je to sranda sa na to dívať a odôvodnene na to spravili veľa pokračovaní ktoré sú v podobnom duchu a nestrácajú na deji. ()

Nereida18 

všechny recenze uživatele

Pettson a Fiškus, jedna z nejhezčích pohádek mého dětství. Nápad je úžasný, hudba také. Jediné, co bych mohla vytknout, je příšerně pisklavý hlas kocoura Fiškuse. Seriál je krásně nakreslen. 95% s radostí :-) ()

Reklama

Reklama