Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Film režiséra Lasse Hallströma Psí poslání vypráví cituplný a překvapivý příběh jednoho věrného psa (namluvil Josh Gad), který nachází smysl své existence prostřednictvím životů lidí, které učí smát se a milovat. Během pěti desetiletí nás jeden hlas, hlas neúnavného psa, zavede na strhující a povznášející cestu, na které promlouvá k srdci všech lidí, kteří kdy milovali nějaké zvíře. Přestože se během těch let postupně reinkarnuje do několika psů různých ras, je to jeho pevné pouto se spřízněnou duší jménem Ethan, které přenáší a inspiruje jednoho psa na jeho cestě za nalezením vlastního poslání a skutečného smyslu existence a pro svého chlapce. (Freeman Ent.)

(více)

Diskuze

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Lacike

né tohle z tebe nedělá odborníka, musíš ještě mít křupavou bagetku, vychlazenou colu a kuřátko z kfc, protože to je zdravé 

na příspěvěk reagoval Lacike

Uživatel Yoshitsune smazal svůj příspěvek.

hansel97

hansel97 (hodnocení, recenze)

Lacike

Vždyť já ani nesouhlasím s dávaním odpadu, když to dotyční neviděli. Jen jsem film nechtěl za tohle finančně podpořit, ohodnotím ho, až bude na internetu a podle kvality filmu Ale jak tak koukám na recenze, tak to asi ani tak nebude na 80%. I Spáčilová tomu dala 40 % na Metacritic je to taky pod těch 50 %. Takže si zase myslím, že teď se to tady spíš nadhodnocuje těma, co film brání.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

to je fakt, zaslouží si to sto procent a každý kdo nad tím ohrnuje nos, by měl být ubit kožichem ze psa !!!! 

na příspěvěk reagoval Lacike

Fyffy2000

Fyffy2000 (hodnocení, recenze)

82 si to určite nezaslúži..je to ubohosť tahat psa do vody ked nechce..skrz to že aby vyrobili penize! -.- 

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

hansel97

je to hnusne a je dobre, ze sa o tom ludia dozvedeli, aby sa to v buducnosti opakovalo co najmenej.

ale davat kvôli tomu automaticky filmu odpad je hlupe.

na příspěvěk reagoval hansel97

p.a.douch

p.a.douch (hodnocení, recenze)

peter316

Tam se nehodnotí film, ale okolnosti okolo. Stejně jako tady, než někdo vymazal odpady, které nesouvisí s kvalitou filmu.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Castrator

Castrator (hodnocení, recenze)

Na natáčení takových filmů dohlíží kokoti z organizací, aby se čoklům a jiné zvířeně nic nestalo. Na film půjdu s dětma a s mou atraktivní manželkou. Psy máme rádi (ty naše, cizí volně pobíhající nekompromisně kopeme do kulí, když kule nemaj, po babicovsku kopeme do ksichtu), takže se nám film bude jistě líbit. Hlavně dětem.

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

hansel97

"Já na film teda nepůjdu a podporovat ho nehodlám, protože se mi to pořádně nelíbí, neříkám, že je to mučení, ale nelíbí se mi, jak se se psem zacházelo. Scéna se klidně dala natočit s psem vytvořeným vizuálními efekty, v dnešní době by rozdíl nikdo nepoznal., A jestli film uvidím, což maximálně na internetu, tak k tomu u hodnocení přihlížet nebudu, tohle rád taky nemám. Ale finančně to podporovat nechci, což už je osobní věc každého. :)"

 

Takže abych to dobře pochopil: hodnotíš scénu, u který jsi nebyl, jen jsi viděl klip vytrženej z kontextu. Na sobě máš pravděpodobně hadry ušitý v nějaký kolonii, kde na nich dřely malý děti, mobil z Číny, která porušuje lidský práva, k večeři si dáš maso ze zvířete, který bylo nehumánně utracený a pak si dřepneš za počítač, kterej taky vyrobili v Číně, kde žerou psy a budeš tu psát o tom, že nehodláš podporovat ošklivácký filmy, co ubližujou pejskům. No ty seš boží:)

na příspěvěk reagoval RedAK, p.a.douch

Související novinky

PF 2018

PF 2018

24.12.2017

Začíná se nám finalizovat žebříček TOP 10 nejlepších celovečerních filmů, uvedených v české a slovenské distribuci v roce 2017: 1. Thor: Ragnarok, 2. Wind River, 3. Logan, 4. Paddington 2, 5. Dunkirk… (více)

Reklama

Reklama