Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Film režiséra Lasse Hallströma Psí poslání vypráví cituplný a překvapivý příběh jednoho věrného psa (namluvil Josh Gad), který nachází smysl své existence prostřednictvím životů lidí, které učí smát se a milovat. Během pěti desetiletí nás jeden hlas, hlas neúnavného psa, zavede na strhující a povznášející cestu, na které promlouvá k srdci všech lidí, kteří kdy milovali nějaké zvíře. Přestože se během těch let postupně reinkarnuje do několika psů různých ras, je to jeho pevné pouto se spřízněnou duší jménem Ethan, které přenáší a inspiruje jednoho psa na jeho cestě za nalezením vlastního poslání a skutečného smyslu existence a pro svého chlapce. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (10)

Trailer 2

Recenze (447)

Happens 

všechny recenze uživatele

Tak nějak rodinná pohoda na sobotní večer. Zaujme určitě lidi s láskou pro psy. A příběh? Pes, který dožene hlavu rodiny, otce, k alkoholismu svým chováním, několikrát si zemře, nechá mě plakat, aby se zase narodil, usmál diváka, no a nakonec se dostaneme do emeriky a její vítězného ražení v sentimentalitě. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Presladená prázdnota. Retríver je moje najobľúbenejšie plemeno, čoskoro tohto krásovca budem vlastniť, ale film musím ohodnotiť objektívne. Trailer vyzeral lákavo, ale výsledok ma strašne sklamal. Asi najväčšie pramení z toho, že film je rozsekaný na kapitoly, v ktorých sa umierajúci pes znovu zrodí v ďalšie pekné šteňa a film začína nanovo. V polovici som už nevedel čo sledujem. Minipríbehy? Umelecký pokus o dojímanie? Najväčším problémom ostávajú jednotlivé kapitoly, ktoré vlastne nič nespája. Vždy je tu iný pes a iné postavy, takže si nemáte kedy vytvoriť nejaký vzťah k postavám a o príbehu nemôže byť ani reč. Priznávam, že som sa dosť nudil a takmer som to vzdal, ale prišla posladná kapitola, ktorá konečne nadviazala na tú prvú i keď dosť lacným oblbovákom. Filmy L. Hallstroma mi vždy sedeli, toto je prvý krát, čo som mu neprišiel na chuť. 40%. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Lasse Hallström je na emoce bourák. Dokáže je vyždímat i z příběhu, který námětem jde proti smýšlení celého křesťanského světa. Psí duši tu nepošle do psího nebe, ale pořád jí vrací zpátky na zem, aby se tu vtělila do těla dalšího psa a dle filmového poslání hledala svého osudového páníčka. Kdyby si to alespoň nepamatoval, ale on si pamatuje každý předešlý život. No, co Vám budu povídat, po příběhové stránce je tenhle kousek hodně slušnej galamatyáš, ale na druhou stranu, jak jsem řekl, režisér ovládne situaci a dá najevo, že u filmů se psy dokáže rozbrečet i tučňáky, takže mu to nakonec stejně sežerete, protože takovou emotivní vypalovačku se zvířaty Vám v dnešní době málo kdo nabídne. ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Film, který mě za poslední rok dostal úplně nejvíc. Takových filmů bohužel v poslední době moc není, kor těch nových. Tady fungovalo úplně všechno, herci, hudba ... Miluju filmy o zvířatech, zvlášť potom o psech. Hlavní hrdina Bailey je v originále výborně namluvený. Radím na film koukat v původním znění. To určitě udělá hodně. Tady na čsfd jsem si pustila český trailer a musím říct, že mi ten dabing stačil ... Originál je originál. Dávám plný počet, jinak to ani nejde. A připravte si kapesníky :). 100%. ()

AlfaNumerO 

všechny recenze uživatele

Jakási PZ mi doporučila tento film. Film, na který bych se asi normálně nepodíval. Film běží, pes najednou umírá, říkám si, co mi to sakra doporučila, vždyť to měl být hezky film. Jdu jí napsat a trochu ji vyčinit. Film však pokračuje dál, pes umírá znovu a znovu. To snad nemyslí vážně. Najednou je konec filmu a já naprosto překvapený kam se film dostal. Děkuji za doporučení. 83% ()

Galerie (30)

Zajímavosti (12)

  • Bryce Gheisar, který hraje mladého Ethana, má v reálném životě kočku se jménem Bailey. (BMW12)
  • Plemená psov, ktoré boli použité v tomto filme, sú: zmes bígl-nemecký ovčiak-teriér, zlatý retriever, nemecký ovčiak, waleský corgi pembroke a mix svätého Bernarda a austrálskeho ovčiaka. (Arsenal83)

Související novinky

PF 2018

PF 2018

24.12.2017

Začíná se nám finalizovat žebříček TOP 10 nejlepších celovečerních filmů, uvedených v české a slovenské distribuci v roce 2017: 1. Thor: Ragnarok, 2. Wind River, 3. Logan, 4. Paddington 2, 5. Dunkirk… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno