Reklama

Reklama

Skupina přátel se po autohavárii dostane do nepoužívané nemocnice, kde řádí šílený doktor a jeho personál. Začíná boj o přežiti. (xxvasa)

Recenze (125)

RomeroIsGod 

všechny recenze uživatele

Osmdesátkovej feelin jak hovado. A to mě baví. Samozřejmě postavy nejsou žádný chytráčci, ale díky tomu dostanou co proto. Gore na úrovni, dostatek vnitřností i údů, nějaký to rozmlácení hlavinky nebo sekáček v hlavě není problém. Samozřejmě i několik nelogičností - padající střívka a další nádobíčko hrudníkem (!) z v podstatě ležícího člověka a tak, ale vono to na zábavnosti spíš přidá. Na večerní sledovačku paráda. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Kdyby to na mě nepůsobilo tak nepřirozeně, určitě bych dala vyšší hodnocení. Z krvavé stránky by se to dalo pojmout jako masakr, z té logické a z přemýšlení hlavních (i vedlejších) postav už to bylo horší. Postupně příběh upadal do takové splašky, že jsem se v určitých místech musela smát. Musím přiznat, párkrát jsem se opravdu lekla, ale krvavé scény ve mě znechucní nevyvolalo (asi mám na tohle dobrý žaludek). Tři hvězdy za krvavé momenty, mrazivou atmosféru a výstižný název. ()

Reklama

JM87 

všechny recenze uživatele

A to nízký hodnocení je tu jako proč? Jasně, občas se to musí brat s nadhledem - ten film neví, jak by se měl tvářit, ale jinak je to pecka. Je to napínavý, člověk se u toho lekne (a to se mi už moc často nestává) a dokonce je to i zábavný. Hlavní důvod, proč jsem se na to podival byl Robert Patrick (nám všem známý jako legendární T-1000) a Jenette Goldstein (nám všem jistě známa jako legendární Vasquezová). No, ani jeden z nich nezklamal. Jasně, od začátku všichni víme, jak to dopadne a některý scény už sou trošičku přehnaný, ale ptám se znova. Ten film má nízký hodnocení jako proč? ()

Silviaxx 

všechny recenze uživatele

Som jediná komu vyššie napísaný obsah nezodpovedá realite? Na základe neho som mala o filme úplne inú predstavu. No ale nevadí, tým pádom som bola vkuse prekvapovaná vývojom. Čo sa týka Autopsy - námet je super, nočná opustená nemocnica už sama o sebe vytvára dosť napätú atmosféru, k čomu sa vkuse pridáva pocit, že je niečo zle. Dokonca sa tu vyskytlo niekoľko drsných scén, čo bolo super, aj keď po stránke prevedenia to už pokulhávalo. V posledných minútach ako sa tá kočka dostala konečne k svojmu frajerovi som naozaj nevedela, či mi je zle alebo sa mám smiať, či plakať. Ak by som vypustila fakt, že množstvo scén bolo nereálnych, úplne mimo aj spolu so správaním postáv, a keby do popisu bola pridaná aj "komédia", zvážila by som 4*. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Líbilo se mi, že film na nic nečeká. Do deseti minut nás představí s hrdiny a přesune nás do tajemné nemocnice, kde ihned začne krvavá zábava. Je to docela masakrózní jízda, obzvláště když na vás vypadne tuna vnitřností. Rozřezaná těla, rozdrcené lebky na kaši, to vše tady najdete. Bohužel mi zde chyběla ta správná atmosféra, která by podrthla ponuré nemocniční prostředí. Na tom Autopsy dost ztrácí, ale jinak se jedná o docela příjemnou řezničinu :) ()

Galerie (5)

Zajímavosti (3)

  • Herec Ross McCall má tričko so známou punkovou skupinou Rancid. (Dzusta)
  • Při operaci Emily (Jessica Lowndes) hraje na gramofonové desce část árie „Si, mi chiamano Mimì“ z opery „La bohème“ od Giacoma Pucciniho. (Dino07)
  • Ve scéně, kdy chce Jude (Ross McCall) otevřít láhev dusného plynu, Scott (Robert LaSardo) mu brání a říká, že může vyhořet. Oxid dusný je však bezbarvý nehořlavý plyn. (Perverz)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno