Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parta výtržníků se nechá najmout, aby ukradla pár záhadných videokazet v opuštěném domě. Před odevzdáním zadavateli se rozhodnou na jejich obsah podívat. Zjišťují, že jsou na nich zachyceny nahrávky na mobilní telefony a ruční kamery, které ukazují střetnutí lidí s nadpřirozenem. (Nivenx)

Diskuze

GarfieldM

GarfieldM (hodnocení, recenze)

Nic moc,ta kamera je humus - Má to být film a né klepavka.Asi tři příběhy stojí zato.Nepochopil jsem to s tím doktorem - co jí to vyříznul??

lubos.cermak

lubos.cermak (hodnocení, recenze)

Dům v posledním příběhu je údajný dům sériového vraha jménem  John Wayne Gacy.

Zeck

Zeck (hodnocení, recenze)

adakraj

Kdyby to bylo autentické, tak se kamera bude třást, ale zvuk a obraz nebude vypadávat každé tři vteřiny... teda, při každé akci u které chtěli tvůrci ušetřit.

adakraj

adakraj (hodnocení, recenze)

Tak kamera, byla takle kvůli autentičnosti. Představ si, že by se ti něco takového stálo, tak by si také neměl kameru ve stabilní poloze, ale prostě by si s ní hýbal. Jinak film byl velice úžasný mně se velice líbil :)

na příspěvěk reagoval Zeck

Krteczek

Krteczek (hodnocení, recenze)

Kam-El: Jestli jsem to správně pochopil, tak ten příběh byl o tom, že mimozemšťani vychovávali svoje potomky v tělech lidskejch žen. V ruce měla sledovací zařízení a zády jí pak provedl "císařskej řez" a vyndal plod, kterej cituju "je částečně člověk".

 

Jinak film podle mě naprosto super, výborný herecký výkony, až na vyjímky rozumný chování herců, uvěřitelný dialogy.. za mě zkrátka super, jedno velký překvapení. Přesně jako v případě [REC].

Kecik

Kecik (hodnocení, recenze)

srncek: ale ta kamera bola upne napicu viem ze to tak malo byt ale myslim ze to az prehnali 

srncek

srncek (hodnocení, recenze)

Čo sa týka nejakej strašidelnosti je tento film nič moc,ale oceňujem fakt autentický výkon hercov,ktorý som dlho nevidel u tohto typu filmov..nedávno som popozeral Grave Encounters čo bola sračka a paródia na N-tú,The Tunnel čo bolo dobre sfilmované NIČ,čiže opäť slabota a toto ak nič iné bolo aspoň zaujímavé,lebo človek vždy čakal čo sa stane..ale opakujem,HODNE AUTENTICKÝ VÝKON HERCOV,no na viac ako 65% u mňa určite nie..

Havaj8

Havaj8 (hodnocení, recenze)

Ne do zpravy, me to taky nejde do hlavy...nevim jestli to bylo na logiku. Divny..

Kam-El

Kam-El (hodnocení, recenze)

Môže mi niekto vysvetliť ten príbeh s tým videohovorom? Čo to mala v tej ruke a čo jej vyrezal z chrbta za jakým účelom? Môžte do správy... 

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Zeck

Zeck (hodnocení, recenze)

Dlee: Otázka spíše zní, který z těch příběhů úplně debilní nebyl?

Motte

Motte (hodnocení, recenze)

Tak jako dve storky sou v pohode. Ale celkove prumerny dojem.

oje

oje (hodnocení, recenze)

tak nevim, jestli to nebude jeden z těch filmů, u kterých začnu přemýšlet, jestli chci být v takovym rozpoložení, do kterýho mě dostal :)

Havaj8

Havaj8 (hodnocení, recenze)

Na titulích se pracuje, do konce srpna by měly bejt na světě...

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Zeck

Zeck (hodnocení, recenze)

Však on to někdo přeloží, klidně s portugalským časováním a z odposlechu, otázka je, jestli je kvalitní rip a ne nějaká zkurvena kinorip sračka.

hatapa

hatapa (hodnocení, recenze)

zatim s titulkama to vypada bidne do ceskych se zatim nikdo nepustil anglicky taky zatim nejsou jenom co jsem koukal tak portugalsky...takze pokud je mezi nami nejaky zkuseny opaleny rodrigo tak vzhuru do toho :))

Zeck

Zeck (hodnocení, recenze)

Už v traileru jsou vidět charakteristické prvky způsobu natočení Blair Witch (ano, i filmy s "home" kamerou se dají natočit různě), akorát nechápu, proč tvůrci použili i stejné vybavení jako v roce 1999, snad měli při filmování dostatek páskových kazet a my uvidíme konec... No, už ten název říká "pro milovníky kvality"...

hatapa

hatapa (hodnocení, recenze)

ten format s pribehy se mi docela zamlouva protoze ti reziseri nejsou zase tak kvalitni aby utahli celej film (ano myslim i westa inkeepers je podle me srajda) ale urcite par dobrych napadu mit budou takze proc ne

Redi

Redi (hodnocení, recenze)

Něco překvapivého jako kdysi [REC] by mohlo být... trailer jsem raději v polovině vypnul, nebudem si kazit zábavu.

hororwatch

hororwatch (hodnocení, recenze)

doufam, že se bude  West držet hezky těch svých uměleckých es. je přeborníkem v natahování atmosféry a ve vymačkání atmošky z každého táhlého záběru na cokoliv v kombinaci s perfektní hudbou. jakmile to byť jen trochu zakční, zrychlí( ukáže klíčovej prvek  moc brzy) tak se obávám, že to nebude taková kvalita.

Související novinky

West natočí western pro Blumhouse

West natočí western pro Blumhouse

23.03.2014

Americká hororová nezávislá scéna poslední roky rozkvétá a jedním z jejích nejvýraznějších tvůrců je mladý režisér Ti West (foto). Ten si získal jméno díky svému retro hororu Dům ďábla, podílel se i… (více)

Reklama

Reklama