Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parta výtržníků se nechá najmout, aby ukradla pár záhadných videokazet v opuštěném domě. Před odevzdáním zadavateli se rozhodnou na jejich obsah podívat. Zjišťují, že jsou na nich zachyceny nahrávky na mobilní telefony a ruční kamery, které ukazují střetnutí lidí s nadpřirozenem. (Nivenx)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (302)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Partička bláznov ma za úkol vylúpiť jednú vilu a v nej zobrať kazetu.Len ako vždy sa to poserie a tam nájdu mŕtveho majiteľa toho domu a nie je tam jedna kazeta ale viacero.Tak sa tam rozhodnú dostať a pozrieť si čo je na tých kazetách.Prvý príbeh je o troch chalanoch,ktorý sú na love aby zbalili nejaké holky.A chcú ich natočiť na skrytú kameru ako s nimi budú súložiť.Šialený diel ale veľmi dobre natočený.Chalani ani len netušili že čo zbalili tie dve kočky tak z jedna s nich bude zombie.Tak to bolo parádne zvládnuté lebo atmosféra tu bola veľmi silná a aj napätím tento diel disponoval.A keď sa ukázala v plnej kráse tak to bol parádny pohľad a išiel s nej strach.Druhý príbeh je o manželoch čo idú na výlet s autom.Keď sú už v moteli večer im niekto zabúcha na dvere sú znepokojený a začína sa u nich prejavovať strach.Keď budú spať niekto sa im bude prechádzať po byte a oni sa ani len nezobudia,chcel by som mať ich spánok.Tak tento príbeh bol dosť prekombinovaný a bol jeden z tých slabších.Tretí príbeh-partia troška bláznivých mladých ľudí idú stanovať k jazeru.No dialógy boli výživné to musím uznať.Ale tie flashbacky alebo vízie boli dosť dobré a aj vraždy boli parádne spracované a tento diel disponoval dosť silným napätím.Lebo partia mladých,les a nejaká tajomná postava ich chce zabiť.Ale celkovo mi to prišlo chaotické a hlavne pri tajomnej postave vraha to bolo znázornené svojsky,by som povedal takým rušivým štýlom.4 príbeh je o páre ktorý sa medzi sebou dohovárajú cez video-chat a u nej v byte sa začali diať divné veci.Tento diel sa tváril ako typický film o duchoch ale ako to uhral vo finále s tou pointou tak to bolo premakané.5ty príbeh je o partii chalanov,ktorý idú na Halloweenový večierok a troška zablúdia a až sa dostali do jedného domu,domnievajúc že ten večierok je práve tu,len tu neboli vítaný.Lebo v tom dome býva sekta ktorá chcela práve v tej dobe obetovať dievča.Temné v niektorých momentoch priam až znepokojivé a parádne natočené a aj mrazivé.Pre mňa najlepšia časť zo všetkých príbehov.Ako celok ma troška iritovala roztrasená kamera ale tento film je jeden z najvydarenejších Found Footage projektov. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Filmy s roztřesenou kamerou nemám rád, ale občas se s tím dá udělat dobrá práce. Tohle byl opravdu největší extrém. Víc roztřást kameru snad už nešlo. Budu potřebovat pár hodin, abych se vrátil do normálního stavu. První a poslední kazeta byla hodně nadprůměrná. Druhá, třetí totálně slabé a čtvrtá ze začátku dobrá, konec byla blbost. ()

Reklama

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Ať počítám jak chci, vychází mi z toho jen průměrná záležitost. Co do kvality těžce nevyrovnaná antologie, jež obsahuje slabé i silné segmenty. Vyloženě trapný je prostřední, druhý a čtvrtý se můžou pochlubit alespoň zajímavou pointou. Nejlepšími příběhy jsou tudíž první a poslední, které dokážou správně nakopnout a místy vážně vyděsit. Pod kotel pořádně zatápí hlavně úplný závěr, člověk těžko pobírá, co se tam děje za pekla. Celkově to ale mohlo být rozhodně lepší. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Tak tá ohyzdná, do úplného vyčerpania obšťastnujúca pseudo/odnož a suterénny skoro už spráchnivelý sebazničujúci do nekonečna mačkaný , ohyzdný F*ck you, you f*cking f*uck & f*ck your muthaf*cka rotten no/brain maybeviled podžáner sa dostal ( síce pochybujem ) do (ne)konečného štádia svojho filmárskeho rozkladu. To, čo sa predviedlo v tejto ukážkovej strate dvoch tučných hodín života, kedy divák s bystrím a vylešteným zrakom, nedokáže audiovizuálne spracovať ani po roku, tak to je silné aj pre človeka ktorému odumiera všetko a všade. Filmárska eutanázia a ak som mala byť ohromená nenastavenou video stopou - tak to bolo naozaj origi.Už teraz sa klepem strachom, čo nové ešte nabehne. Body za 2 nevyšumelé nápady. Ale tá minutáž - to je sila.3 skoro identické komenty ohľadne "obsahu " ti napovedia . Mne teda stačilo aj bez nich. ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Zajímavou ideu podpoří i první kazeta, která je docela originální, druhá není vyloženě nejhorší, ale pak už to jde výrazně do kytek. Navíc extrémně roztřesená a zmatená kamera je zde pomocnou berličkou pro lenivé maskéry / digitální "trikéry". Vlastně nevidíte nic, jen obrazu mihotání a oběti funění... ()

Galerie (19)

Zajímavosti (7)

  • Pri premiére filmu padli (doslova) za obeť dvaja ľudia, ďalší vybehol z kina a dostal záchvat. Vzápätí ho nasledovala jeho priateľka, ktorá po úteku z kinosály začala zvracať. (Raccoon.city)
  • Natáčení probíhalo v Altadeně ve státě Kalifornia. (Terva)
  • Snímek natáčelo 8 režisérů. Současně měl také 8 scénářů. (Dlee)

Související novinky

West natočí western pro Blumhouse

West natočí western pro Blumhouse

23.03.2014

Americká hororová nezávislá scéna poslední roky rozkvétá a jedním z jejích nejvýraznějších tvůrců je mladý režisér Ti West (foto). Ten si získal jméno díky svému retro hororu Dům ďábla, podílel se i… (více)

Reklama

Reklama