Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní tým S.W.A.T. vyšetřuje záhadnou VHS kazetu a objeví zlověstný kult, který má předem nahraný materiál, jenž odhaluje děsivé spiknutí. (mikki089)

Videa (1)

Trailer

Recenze (77)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

s touhle sérií nemám zkušenosti a i když mě její nejnovější přírůstek nepřesvědčil,abych se podíval na zbytek,nejsem vzhledem k nulovým očekáváním zklamaný.V/H/S 94 je pološílená béčková záležitost se solidním osmdesátkovým feelingem a místy slušnou atmosférou.Její jednotlivé části/kapitoly mají sice kolísavou úroveň,ale u žádné z nich sem se vyloženě nenudil a to je mnohem víc než sem (ne)čekal...50% ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Na další část této hororové série jsem se těšil. První dva díly mám ve své topce FOUND-FOTTAGE hororů. Třetí část byla bohužel trash. Proto jsem doufal, že nový segment bude minimálně kvalitativně podobný starším bratříčkům, ale ono moc není. První povídka ''STORM DRAIN'' o reportérce, která se honí za místní legendou do kanalizací je celkem povedená. Nechybí atmosféra, prostory jsou opravdu nepříjemné a samotné rozuzlení je taky fajn. Potěší look samotného bubáka. Jediné co mě štvalo byla samotná kamera, ze které mě dost bolela hlava z toho stálého zoomování, takže 60%. Druhá v pořadí a za mě nejlepší byla ''THE EMPTY WAKE''. Noc v pohřebním ústavu, která se změní v naprosté peklo. Chválím výběr lokace, hodně creepy atmosféru a hlavně konec povídky, ze kterého jsem se necítil moc dobře. K úspěchu tedy stačilo mít rakev, venku bouřky a chlápka, který není úplně v celku. Jediná výtka tak patří ke zbytku povídky, kde se vlastně nic nestane a musíte čekat až na posledních 5 minut 70%. Třetí a mnou nejočekávanější povídka ''THE SUBJECT'', měla velký potenciál, který se však proměnil v bezduchou, avšak krvavou vybíjenou, na kterou jsem opět musel čekat skoro celou dobu. Ano, je to brutální, ale hodně digitální a překvapivě i dost nudné. Od tvůrce Save Heavenu jsem tedy čekal více a trošku gore to fakt nezachrání 50%. Poslední povídka nese název ''TERROR''a za mě teda největší kravina z celého snímku. Jediné co opět stojí za zmíňku je finále, které má obstojnou masku hlavního monstra. Příběh mi přišel úplně zbytečný a opět čekáme na poslední dvě minuty na nějakou akci. 30%. A nakonec příběh, který je namotaný kolem VHS povídek s názvem ''HOLY HELL'', který je tak nudný, že i příběhy z původních VHS byly mnohem lepší a nepostrádaly aspoň špetku atmosféry. 20% Podtrženo sečteno, nové VHS je pro mě zklamáním, rozhodně není horší než poslední díl, ale kvalit VHS A VHS 2 nedosahuje ani zdaleka. Samotný trailer bych hodnotil lépe teda. 55% ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Myslím, že je to už moje poslední V/H/S. Kombinace videobrazu s poruchami (videokazet jsem viděl dost, ale s takhle prasáckým obrazem žádnou, byť šlo o pirátské kopie) a FF je zkrátka smrtící. Úvodní následně rozkouskovaná povídka byla technicky nejotřesnější, z hlediska příběhu nezajímavá. Krysa v kanále měla místy dobrou atmosféru, ale že se obraz klepal i profesionálnímu kameramanovi, je na pováženou. Finální scéna trhala oči, a tak nejlepší byl asi zasažený moderátor. Nudou překypovala povídka z pohřebního ústavu, kterou nezachránilo ani po celou dobu očekávané zmrtvýchvstání. Indonéská historka o šíleném vědci byla absolutně nejlepší a má ode mne ty dvě hvězdy. Nejen slušivý masomlejn, ale i po výtvarné stránce pěkný vizuál. No a rádoby vlastenci, kteří zjistili, že s čím kdo zachází, s tím také schází mě téměř uspali. Možná kdyby byly příběhy zpracovány klasickou formou, dal bych hodnocení vyšší. Ale to už jsem psal u předchozích částí, tudíž nic nového. Jako celek mizerné. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Ta "propojovací omáčková" povídka byla klasicky o prdu, jak už jsme z V/H/S sérií asi zvyklí. První povídka z kanálu atmosférou celkem udržela pozornost a nabídla funny finále, nicméně o žádný zázrak se nejednalo. Druhá povídka z pohřebáku bohužel spíš nudí a čekání na zvrat se táhne dlouho a mám z ní skoro podobné pocity jako z té předešlé. Třetí povídka je asi jednoznačně zdejší hit a řemeslně je to jedním slovem lahůdka, která zdálky připomíná Frankeinstein's Army s Rodenem, ovšem s mnohem lepším zpracováním, a dozajista tomu celému zvedá kvality právě tento příběh. Ta poslední povídka o amerických, republikánských buranech byla pak už jen takový neuctivý výsměch předešlé asijské chuťovce. Přemýšlela jsem chvílemi nad třemi, ale nakonec budu přísná. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Sérii V/H/S jsem se kvůli FF formátu až dosud úspěšně vyhýbal, ale nejspíš to ještěpřehodnotím. Pořád platí, že pokud by byly jednotlivé povídky natočeny normálně, byly by, alespoň dle mého, mnohem lepší, ale i tak dokázali tvůrci vyčarovat v pár případech výborné kousky. Povídky 1,4 a zastřešovačka nejsou úplně mizerné, ale valnější než průměrný dojem na mě neudělaly. Ovšem příběh číslo 2 z pohřebního ústavu s dívkou a rakví uchvátí atmosférou, napětím a vymazleným vyvrcholením. A vůbec nevadí pomalejší rozjezd. No a trojka s šíleným doktorem, který si staví svérázné kyborgy, je vrcholem. Spousta akce, spousta gore a navrch parádní vizualizace robolidí či co to bylo. Tjahjanto je prostě démon. 80%. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (3)

  • Název filmu se objeví až na jeho konci. (Duoscop)
  • Členové SWAT týmu v povídce „The Subject“ používají útočné pušky HK 416 a brokovnice Benelli M3. Všechny tyto zbraně ale byly vyrobeny až dekádu poté (2005), než se odehrává děj (1994). (Guilemot)
  • Během jednoho hovoru je zmíněn Bill Clinton, což byl 42. prezident Spojených států vládnoucího mezi lety 1993–2001. (Duoscop)

Reklama

Reklama