Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní tým S.W.A.T. vyšetřuje záhadnou VHS kazetu a objeví zlověstný kult, který má předem nahraný materiál, jenž odhaluje děsivé spiknutí. (mikki089)

Videa (1)

Trailer

Recenze (77)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Povídkový horor ostatně jako celá série Vhs. Povídka 1 je o reportáží o krysím muži o žije kdesi ve stoce. Dobré prostředí blbý konec 60 procent Povídka 2 je  o ženské co točí na pohřbu záznam akorát mrtvému dojde jen jeden příbuzný začne mlet jakési sračky a mrtvý ožije. Opět dobré prostředí blbý konec 60 procent Povídka 3 je o šíleném věci co dělá pokusy na lidech a dává jim železné vylepšeniny. Nejlepší povídka tohle bych bral i jako celovečerák  80 procent  Povídka 4 je o teroristech co unesli upíra berou mu krev dávají ji do bomby co pak chtějí odpálit v budově lidi vylezou ven  a spálí je to jelikož jsou upíři tady ani nevím jak by to fungovalo, ale ani se to řešit nemusí jelikož jim ten upír uteče a povraždí je 4 z 10 Povídka 5 je o swat jednotce co jde na zátah na jakési sektisty nejhorší povídka 2 z 10 Celkově 60 procent ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Mňa tato časť príjemne prekvapila. Vôbec nič som od nej nečakal, lebo i keď prvá časť ma celkom bavila, jej pokračovania už tak nie. Ale tu sa tvorcovia prekonali. Lebo hned prvá poviedka nás zavedie do kanálov a tak tu je slušná ponurá atmosféra, temne tajomno i slušne spracovaná zrúdička. Škoda len toho, že obraz je úmyselne otrasný a to mi vadilo pri každej poviedke, okrem tretej, tam bol vynikajúci. Druha poviedka nás zavedie do márnice a i keď toho tu moc vidieť nie je, tak je neskutočne atmosférická a príbeh je celkom podarený. Tretia o šialenom doktorovi, jeho stvoreniach a policajnej jednotke bol rozhodne najlepší. Bolo tam veľa krvi, akčných scén prepracovaných transformerov. Tá mi naozaj sadla najviac, ako keby som sa vrátil do mestečka Silent Hill. Štvrtá bola slabšia. Pojednáva o nejakej vojenskej militaristickej jednotke, ktorá má nejakú tajnú zbraň. Nič sa tu zaujímavé nedeje až do finále. Tam je slušný zjav monštra i niekoľko gore akčných scén. Tak nakoniec som bol spokojný aj s ňou. Posledná poviedka, keď to tak môžem nazvať je celkom divná. Lebo na ňu poukazujú útržky v predošlých poviedkach a na konci je už len jej vyvrcholenie, ktoré som celkom nepochopil. Ale i tak spokojnosť, naozaj som nečakal, až také celkom vyrovnané poviedky. Myslel som, že keď bude aspoň jedna v pohode budem rad a, že skoro všetky boli také, tak to má prekvapilo. ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Opět soubor FF příběhů a opět pár lepších i pár slabších. Příběh z kanálů a z pohřebního ústavu jsou fajn, hutné, atmosferické horory, naopak další 2 příběhy jsou takové odlehčenější a jeden působí dokoncejako počítačová scifi/horor hra, takže pro fandy podobného žánru jako dělané. Nakláním se spíše k dvojce, občas je to prostě kopa prázdných záběrů, které jsou celkem dlouhé, a šumění kamery a horší kvalita tomu nijak nepomáhá, ale svoje publikum si film rozhodně najde. ()

Wade 

všechny recenze uživatele

Hodím sem komentář ve stejném stylu jako k předešlým filmům ze série VHS. Storm Drain : Příběh o městské legendě Ratmanovi mě bavil a určitě k tomu přispělo i skvěle vybrané prostředí kanalizace. Za mě zábavné s fajn závěrem. 78% Empty Wake : Stejně jako u předchozí části znovu dobře zvolené prostředí, protože pohřební ustav a ještě ve špatném počasí je super.  Celkově fajn atmosféra s podařeným finále a nevadil mi ani pomalejší rozjezd příběhu. 75% The Subject : Timo znovu ukázal že on prostě umí. Hodně mi to připomnělo Frankenstein's Army (013).  Jednoduše prostě skvělá gore šílenost. 85% Terror : Přiznám se, že tahle povídka mě moc nebavila a i když finále bylo fajn stejně to o moc nevylepšilo. 50% Holly Hell : Povídka rozprostřená do celého filmu, která mě fakt hodně bavila a to hlavně i díky tomu jakým stylem byl natočena. Finále pěkně zakončilo nejen příběh samotný ,ale i celý film.. 85% Celkové hodnoceí : Po té hrůze z roku 2014 neskutečné zlepšení a další skvělý dílek do VHS série a já chci určitě další.  75% -- 7/10 IMDb ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Ta "propojovací omáčková" povídka byla klasicky o prdu, jak už jsme z V/H/S sérií asi zvyklí. První povídka z kanálu atmosférou celkem udržela pozornost a nabídla funny finále, nicméně o žádný zázrak se nejednalo. Druhá povídka z pohřebáku bohužel spíš nudí a čekání na zvrat se táhne dlouho a mám z ní skoro podobné pocity jako z té předešlé. Třetí povídka je asi jednoznačně zdejší hit a řemeslně je to jedním slovem lahůdka, která zdálky připomíná Frankeinstein's Army s Rodenem, ovšem s mnohem lepším zpracováním, a dozajista tomu celému zvedá kvality právě tento příběh. Ta poslední povídka o amerických, republikánských buranech byla pak už jen takový neuctivý výsměch předešlé asijské chuťovce. Přemýšlela jsem chvílemi nad třemi, ale nakonec budu přísná. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (3)

  • Během jednoho hovoru je zmíněn Bill Clinton, což byl 42. prezident Spojených států vládnoucího mezi lety 1993–2001. (Duoscop)
  • Název filmu se objeví až na jeho konci. (Duoscop)
  • Členové SWAT týmu v povídce „The Subject“ používají útočné pušky HK 416 a brokovnice Benelli M3. Všechny tyto zbraně ale byly vyrobeny až dekádu poté (2005), než se odehrává děj (1994). (Guilemot)

Reklama

Reklama