Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parta výtržníků se nechá najmout, aby ukradla pár záhadných videokazet v opuštěném domě. Před odevzdáním zadavateli se rozhodnou na jejich obsah podívat. Zjišťují, že jsou na nich zachyceny nahrávky na mobilní telefony a ruční kamery, které ukazují střetnutí lidí s nadpřirozenem. (Nivenx)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (303)

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Podle traileru to vypadalo na výbornou found footage jízdu, ale V/H/S je bohužel film, kde trailer k filmu je kvalitnější jak celý film. Očekával jsem rozhodně více, ale musím uznat, že když došlo konečně na nějakou akci, tak to stálo za to! Je to jako Grave Encounters, polovinu filmu se nic nedělo, ale když začínala atmosféra houstnout, mělo to grády. V/H/S je seskládán z osmi příběhů trvající zhruba 20 minut. 3/4 děje z každého příběhu se pomalu nic nedělo, ale jak říkám, když už došlo na akci, stálo to za to! ()

Genero 

všechny recenze uživatele

Sice jsem na to šel na rozdíl od některých od lesa a s vědomím, že se chystám na další nalezené-záběry výplod, jsem si strčil do prdele pružinu z Hyundaie, abych v nepravidelné frekvenci vibroval na gauči a trochu se dorovnalo to nervní klepání rukou amatérských kameramanů. Nebylo mi to nic platné, protože kamerová gymnastika byla tentokrát na samé hranici lidských i technických možností, takže jsem měl občas pocit, že se dívám z bubnu pračky s programem nastaveným na extra zadělané trenky. Stejně jsem se nějakého překvapení nedočkal a velmi rád bych nasrat na ruce krejčímu, co sešil trailer s takovým mistrovstvím, že vyzrazuje ty nejvíc nejstrašidelnější momenty z celého filmu. Jako pozitivum beru, že jednotlivé příběhy mají kolem čtvrthodiny, takže jsem se nestačil znudit do bezvědomí a ano, přiznávám, jednou jsem se lekl, až jsem vykuckal polovinu biokultury z jogurtu, protože jsem opravdu nečekal, že ten duch, který zrovna proběhl kolem dveří, poběží zase zpátky. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Za prasáckou kameru bych dal nejraději odpad! Několikrát jsem chtěl film vzdát, protože mi šly oči šejdrem. Nevím, proč by amatérský film měl být za každou cenu nasnímán rozhoupanou kamerou. Snad i průměrný turista dokáže nasnímat dívatelný snímek... Samotné příběhy nebyly zcela tragické, líbil se mi třeba duchařský příběh ala Asie či laškovné párty s démonem. Zdařilé byly i gore efekty, i když k věrohodnosti jim hodně pomohla rozmávaná kamera. Kvůli vizuální stránce si ale tenhle snímek už rozhodně nepustím. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Tak tá ohyzdná, do úplného vyčerpania obšťastnujúca pseudo/odnož a suterénny skoro už spráchnivelý sebazničujúci do nekonečna mačkaný , ohyzdný F*ck you, you f*cking f*uck & f*ck your muthaf*cka rotten no/brain maybeviled podžáner sa dostal ( síce pochybujem ) do (ne)konečného štádia svojho filmárskeho rozkladu. To, čo sa predviedlo v tejto ukážkovej strate dvoch tučných hodín života, kedy divák s bystrím a vylešteným zrakom, nedokáže audiovizuálne spracovať ani po roku, tak to je silné aj pre človeka ktorému odumiera všetko a všade. Filmárska eutanázia a ak som mala byť ohromená nenastavenou video stopou - tak to bolo naozaj origi.Už teraz sa klepem strachom, čo nové ešte nabehne. Body za 2 nevyšumelé nápady. Ale tá minutáž - to je sila.3 skoro identické komenty ohľadne "obsahu " ti napovedia . Mne teda stačilo aj bez nich. ()

pan Hnědý 

všechny recenze uživatele

Vůbec neuškodilo, že jsem viděl před V/H/S found footage projekt ZEMĚ MRTVÝCH. V/H/S má výborné nápady ("kočičí žena", video web a závěrečná povídka s vlakem). V/H/S dokáže diváka v některých momentech velmi vyděsit, ale jako celek působí nevyrovnaně a překombinovaně. Stopáž je dost přepálená. Velmi se těším na pokračování S-VHS , kde se nám představí výborní tvůrci hororového žánru. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (7)

  • Pri premiére filmu padli (doslova) za obeť dvaja ľudia, ďalší vybehol z kina a dostal záchvat. Vzápätí ho nasledovala jeho priateľka, ktorá po úteku z kinosály začala zvracať. (Raccoon.city)
  • Tehlový dom, v ktorom sa nachádzajú všetky VHS kazety, je rovnaký dom aký pol použitý v seriáli o Slender Manovi, Marble Hornets (od r. 2009) (BoredKid)
  • Název filmu se objeví až těsně před závěrečnými titulky. (noelcoward73)

Související novinky

West natočí western pro Blumhouse

West natočí western pro Blumhouse

23.03.2014

Americká hororová nezávislá scéna poslední roky rozkvétá a jedním z jejích nejvýraznějších tvůrců je mladý režisér Ti West (foto). Ten si získal jméno díky svému retro hororu Dům ďábla, podílel se i… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno