Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Magazín o filmových novinkách z domova i ze zahraničí. (Česká televize)

Recenze (191)

kukkik 

všechny recenze uživatele

Tak, já jsem mladší generace a tenhle pořad si vybavuju jen jeno matnou vzpomínku z dětství, která mě nikdy nijak neoslovila. Teď jsem se podíval na víc jak hodinové záznamy tehdejších dílů a to vám povím, to je velebizár. Devadesátky z toho čiší plným proudema je až k nevíře, že ty nevtipné a především neskutečně bizarní scény, parodující propagované filmy, tehdy mohli vysílat v celostátní televizi. Takový artefakt doby, kdy nic pořádného nebylo a to, co bylo, si pamětníci malují dorůžova. 1/5 ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Kinobox" bol jeden z prvých televíznych magazínov o filmových novinkách, ktorý ma zaujal a podporil môj záujem o kinematografiu. Bol to zdroj cenných informácií o snímkoch, ktoré sa premietali v česko slovenských kinách alebo mierili rovno do početných video požičovní. Originálna a nevšedná moderátorská dvojica Roman Holý a Miloš Kohout ma vedela vždy svojimi skečmi dobre pobaviť. Začiatkom deväťdesiatých rokov minulého storočia som mal "Kinobox" hodne rád a pravideľne ho sledoval. *** ()

Reklama

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Když si jen vzpomenu na časy dua Holý –Kohout a jejich mnohdy brutálně vtipné scénky, musím zatlačit slzu v oku, tohle byl Kinobox ve své nejlepší formě a prožíval zlaté časy. Jenže život je změna, Kohout i jejich společ-né scénky zmizely, zůstal pouze Roman Holý, který byl posléze omezen jen na čtení komentáře. Kinobox ztratil své střelené kouzlo a stal se z něj pouze formální pořad o novinkách v kinech, přesto jediný na našich obrazov-kách. Nakonec z lodi vyskočil i Roman Holý a byl vystřídán jiným hlasem, forma pořadu se nezměnila, přesto nelze nemluvit o jistém úpadku, Kinobox prostě ztratil tvář. Tu se v poslední době pokouší oživit Petr Čtvtníček a ač je všobecné přijetí jeho pojetí a humoru rozpačité, já jsem nadšen a každý nový Kinobox je pro mne očekáva-ným humorným zážitkem navíc spojeným s mým největším koníčkem. ()

cherita 

všechny recenze uživatele

S příchodem internetu pro mě Kinobox ztratil na významu, s příchodem Čtvrtníčka i na kvalitě. Ne, že by mi jeho humor nějak vadil, on je čtvrtňa celkem vtipná existence, problém ale je, že neví kdy přestat. Nejdřív řekne něco vtipného a trefného a pak se v tom patlá až do trapnosti a to jeho „Dobrý kačer“ je už jenom poslední křeč. Navíc ta zabijácká zelenožlutá grafika doprovázená zbrusu novou znělkou je opravdu jen pro silné nervy. ()

Innuendo1987 

všechny recenze uživatele

Uznávám, že filmový magazín by z podstaty měl přinášet filmové novinky, a to tak, aby si nezasvěcený člověk mohl udělat obrázek o tom, co se ve světě filmu děje. A právě v tom asi tento pořad selhával, ale mě to vůbec nevadilo. Koukal sem na něj stejně jenom kvůli scének Kohouta/Holého, které mě vždycky dostaly do kolen. A taky kvůli chytlavé znělky, které se jen tak nezbavíte. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno