Reklama

Reklama

Izolace

  • Velká Británie Severance (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Pracovat od 9 do 5 je skutečně horor, ale teambuilding může být ještě daleko horší. Firemní výlet do hor východní Evropy se stává adrenalinovým, když je skupina objevena bláznivými zabijáky, kteří touží po smrti celého teamu. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (224)

honajz 

všechny recenze uživatele

Silné tři hvězdy. První zhruba třetina je skvělá, prostředek průměrný, a konec stojí za starou belu. Vtipy na teambuildingy a zbabělost těch, co je vedou, jsou vynikající, jak ale dojde na historky, kde že se to asi ocitli a co zde mohlo být - včetně toho němého filmu - vypadne příběh z rytmu. Jo, v druhém plánu je dobrá ona absurdní myšlenka, že si zaměstnanci okusili trochu toho, co vyrábějí, kdyby vyráběli panenky, nemuselo se jim to stát. Ale od té zhruba 30. minuty se snímek začíná rozpadat a stává se nekonzistentní. Jde už pak jen o vyvražďovačku v lesích, kde sice dojde na dva černé vtípky (useknutá hlava a dialog předtím, dvě kozaté Rusky se sapíkem), ale celkově je to takové už unylé, jen aby byl konec a odjelo se na lodi domů. Líbilo se mi, že tvůrci mají v malíčku klišé tohoto žánru, takže hláška "Radši jsem ho zabila, než abys pak říkal, proč jsem ho nezabila, když jsem měla příležitost" je vzhledem ke stupiditě jiných postav v jiných hororech skvělá. Taky se mi líbil ten maďarský řidič autobusu a hádka s ním - docela by mne zajímalo, co skutečně říkal. Celkově ale mi stále víc vadila ta nekonzistentnost vyprávění příběhu, špatně podaní záporáci, takže na víc než slušný nadprůměr to nemá. (Mimochodem, český distribuční název vymýšlel nějaký pakůň. Pod názvem filmu Izolace si představím maximálně drama elektrikáře, pokládajícího kabely, jemuž u jednoho izolace chybí,) ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet ?milionovTržby USA $137,221Tržby Celosvetovo $5,515,163║ V tomto kvázy horrore sa nám dostáva mix napätia, akcie, brutality v odľahčenom zmysle, presne to čo chýbalo v Hosteli dostávame práve v tejto snímke, odohrávajúcej sa tiež vo východnom bloku ale pre zmenu v Maďarsku a vyznelo to priam až tak že tam v živote ani nechcem ísť aby ma tam ešte na cucky neroztrhala partia šialencov protestujúcich proti korporáciám vyrábajúcim zbrane. /70%/ ()

Reklama

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Skvělá britská hororová komedie o workshopu party emplojíjů v lesní chatrči, které měla být údajně luxusním hotelem. A to ještě není ten největší průser, protože ona chatička leží někde v lesích oblasti jihovýchodní Evropy, které obývají docela vostří partyzáni. Co následuje hned po příjezdu nemusím asi vykládat, bavil jsem se slasherovitě a vysmátě. Doporučuju. 85% ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

3,5* Anglický humor je naozaj výborný, postavy výborne vyprofilované na typických predstaviteľov kancelárskych krýs v najrôznejších podobách. S humornou stránkou kontrastuje však rovnako extrémna brutalita hororovej zložky, na ktorú som už miestami mala slabý žalúdok. No aj tak to stálo za ten humor, šarmantného Dannyho Dyera, nežnú Lauru Harrisovú a tak dôveryhodne debilného šéfa Tima McInnernyho :-) ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Dej ženě samopal a ona ti (skoro) ukáže svoje prsa :D No nejsem si jistá, jak moc velká komedie tohle byla - krome pár vtipných záblesků (raketa) a zejména posledních "setkávacích" scén... Mně to celé přišlo zkrátka jen divné. Nemám ráda tyhle teambuilding akce, pavouky, zbraně a pobíhající nahatý holky. Moje chyba. Ale uznavam, ze mít tohle ráda, asi bych se bavila. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (3)

  • 28. dubna 2009 bylo ve vysílání BBC oznámeno nalezení těla sedmnáctiletého studenta z Norfolku, který byl údajně zabit podle tohoto filmu. V krku měl nalitý benzin, který byl poté zažehnut. (Terva)

Reklama

Reklama