Reklama

Reklama

Alan má dobrú prácu, milujúcu manželku a skvelé deti, chýba mu však priateľ, ktorému by sa mohol vyrozprávať. Charlie svoju rodinu stratil pri teroristickom útoku a odvtedy sa celkom uzavrel do seba a izoloval sa od okolitého sveta. Keď ho raz Alan stretne, podarí sa mu obnoviť ich stratené kamarátstvo zo študentských čias, stratu blízkych však nie je jednoduché prekonať. (STV)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (682)

Falko 

všechny recenze uživatele

Podobne ako ma volakedy velmi prekvapil komediant Tom Hanks z 80-tych rokov v prvej vaznej ulohe vo filme PHILADELPHIA (1993), alebo Jim Carrey v TRUMAN SHOW (1998), ma dnes taktiez totalne prekvapil Adam Sandler, ktoreho som si v takejto ulohe ani nevedel predstavit. Skutocne som vo filme vnimal smutneho Charlieho Finemana a nie Sandlera, ktory by sa akoze hral na vazneho, za co ma odomna poklonu. Taktiez i Don Cheadle HOTEL RWANDA (2004) po Sandlerovom boku zahral skvele. Je to krasny pribeh o priatelstve, pomoci v smutku, ale i akejsi nadeje, ktory stoji za to vidiet... 25.10.2008 _____ Adam Sandler - (Charlie Fineman) +++ Don Cheadle - (Alan Johnson) +++ Jada Pinkett Smith - (Janeane Johnson) +++ Liv Tyler - (Angela Oakhurst) +++ Donald Sutherland - (Sudca Raines) +++ Mike Binder - (Bryan Sugarman) +++ Saffron Burrows - (Donna Remar) +++ Hudba: Rolfe Kent +++ ()

golfista 

všechny recenze uživatele

Film o síle přátelství, které ovlivnila jedna osudová událost .... Téma 11.09.2001 se stalo standardním tématem, kterého se filmaři přestávají bát. Mike Binder se o tomhle datu ve svém filmu téměř nezmíní, přesto je jeho pohled na osud "nepřímých" obětí velmi silný.... Don Cheadle nepřekvapil a táhne na svých bedrech tenhle film s bravurou sobě vlastní. To, co ale předvádí Adam Sandler ho v mých očích definitivně posouvá mezi elitu herců, schopných zářit jak v komediích, tak dramatech ..... Pokud se mnou dokáže film TAKHLE emocionálně "zacvičit", pak dostává (i přes své chybičky) automaticky plné hodnocení. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 7/10 Hudba 7/10 Prostředí 7/10/// +je tu možnost vidět Adama Sandlera ve vážné roli, závěr filmu je velice silný, rovněž námět a příběh samotný -občas hodně tíživá atmosféra, mám rád akční a zábavné filmy, tohle je čistokrevné drama/// Na Volání o pomoc jsem se hodně těšil. Trochu škoda, že jsem to viděl až teď kdy už je téma určitou minulostí ke které se spousta lidí nechce vracet. Na druhou stranu je to příběh muže, který osloví diváky vždy a je jedno co stálo za příčinu toho všeho./// Celkem 70%/// ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Adam Sandler tady zřejmě ve svý nejlepší nekomediální roli a musim uznat, že to rozhodně nezahrál špatně, dokonce si myslim, že to zahrál výborně a dobře mu sekubdovali Don Cheadle a Liv Tayler, ale bohužel mě nějak moc nechyt příběh, kterej mi přišel jako takovej ten skouknu, zhodnotim a zapomenu, ale zase jako ono to neni šaptný, jen je to takový nevýrazný a neni se moc čeho chytit, ale i tak sem si film docela užil ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Príbeh o priateľstve dvoch kamarátov, ktorí spolu študovali medicínu. Kým jedného sužuje malicherný problém byť aspoň chvíľu sám sebou, druhého po strate rodiny pri leteckej katastrofe prenasledujú psychické problémy. Obaja však potrebujú jeden a ten istý liek. Mať jeden druhého. Adam Sandler v úlohe, akú som si v jeho prípade nevedel predstaviť. A viete čo? Zvládol to veľmi dobre. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (17)

  • Adam Sandler svojím vzhľadom (najmä účesom) nápadne pripomína Boba Dylana, čo platí aj o podobnosti filmového plagátu s obalom Dylanovho albumu "The Freewheelin'". (mijec)
  • Charlieho (Adam Sandler) skútr je svými technickými parametry pro jízdu v New Yorku nevhodný, protože tam nejsou povolené motorové skútry, jen elektrické. (HellFire)

Reklama

Reklama