Reklama

Reklama

Alan má dobrú prácu, milujúcu manželku a skvelé deti, chýba mu však priateľ, ktorému by sa mohol vyrozprávať. Charlie svoju rodinu stratil pri teroristickom útoku a odvtedy sa celkom uzavrel do seba a izoloval sa od okolitého sveta. Keď ho raz Alan stretne, podarí sa mu obnoviť ich stratené kamarátstvo zo študentských čias, stratu blízkych však nie je jednoduché prekonať. (STV)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (683)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $20miliónovTržby USA $19,661,987Tržby Celosvetovo $22,222,308Tržby za predaj DVD v USA $16,327,952 //počet predaných kusov 915,176║ Sandler v danej úlohe vôbec nesedel(pozor nehrá zle ale táto úloha by si zaslúžila niekoho z menej známou tvárou), príbeh ani nie je zlý ale jeho podanie nedokáže patrične strhnúť /40%/ ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Sandler v seriózní roli, ale stejně hraje takovýho debílka sympaťáka. Když se ovšem rozbrečel, tak jsem mu to věřil. Don Cheadle je hrozně přirozenej a je fakt oporou filmu. Celé to je vesele smutné a rozhodně to je nejlepší film ohledně 11.9. 2001 protože je tam ta tragédie popsána velice nenásilně. ()

Reklama

Kaka 

všechny recenze uživatele

Nelze filmu upřít citlivě natočená postava Adama Sandlera a hluboké vazby mezi jednotlivými charaktery. Zbytek ovšem nemá takový tah na branku. Dějově pomalý a nevýrazný snímek, který stojí a padá především právě na hercích a kvalitně navozené atmosféře (hudba). Spousta postav je tam zbytečná a některé scény mi tak úplně nepřirostly k srdci. Jistotou zůstává fakt, že Sandler předvádí nejlepší herecký výkon kariéry. Už proto stojí za to se na film podívat. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Podobne ako ma volakedy velmi prekvapil komediant Tom Hanks z 80-tych rokov v prvej vaznej ulohe vo filme PHILADELPHIA (1993), alebo Jim Carrey v TRUMAN SHOW (1998), ma dnes taktiez totalne prekvapil Adam Sandler, ktoreho som si v takejto ulohe ani nevedel predstavit. Skutocne som vo filme vnimal smutneho Charlieho Finemana a nie Sandlera, ktory by sa akoze hral na vazneho, za co ma odomna poklonu. Taktiez i Don Cheadle HOTEL RWANDA (2004) po Sandlerovom boku zahral skvele. Je to krasny pribeh o priatelstve, pomoci v smutku, ale i akejsi nadeje, ktory stoji za to vidiet... 25.10.2008 _____ Adam Sandler - (Charlie Fineman) +++ Don Cheadle - (Alan Johnson) +++ Jada Pinkett Smith - (Janeane Johnson) +++ Liv Tyler - (Angela Oakhurst) +++ Donald Sutherland - (Sudca Raines) +++ Mike Binder - (Bryan Sugarman) +++ Saffron Burrows - (Donna Remar) +++ Hudba: Rolfe Kent +++ ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Lákadlem bylo už jen to, že v hlavní roli je "vážný" Adam Sandler. U těhle komiků je to trochu zavádějící, celej život se pitvoří a pak to chvíli nedělaj a už se mluví o oskarovým výkonu. Adam Sandler taky překvapil, ale nezklamal, skutečně herectví na 5*. Ty neustále zamlžený opuchlý oči a zašlej vzhled a jak se usilovně snažil popírat co se stalo.... Ta bolest z něj fakt byla cejtit. Don Cheadle rozhodně není v jeho stínu, ale hraje stejně precizně a ty dva se dokonale doplňujou. I hudba se povedla a utváří takovej hezky smutnej, sladkobolnej pocit při sledování. Jenom mě teda dost štvala Cheadleova manželka, co se naprdla když byl její muž v noci u kámoše, místo aby s ní doma skládal puzzle, no co to je? Chudák chlap... ()

Galerie (50)

Zajímavosti (17)

  • Po příchodu do restaurace si Charlie (Adam Sandler) sundává sluchátka. V jednom z dalších záběrů má však sluchátka opět nasazená. (KucC)
  • Videohra, kterou Adam Sandler (Charlie Fineman) a Don Cheadle (Alan Johnson) hrají, se jmenuje "Shadow of the Colossus". Cílem hry je najít a zničit kolosy, šestnáct obrovských bytostí rozesetých po zakázané zemi, kterou hlavní hrdina prochází na koni a pěšky. (HellFire)
  • Charlieho (Adam Sandler) skútr je svými technickými parametry pro jízdu v New Yorku nevhodný, protože tam nejsou povolené motorové skútry, jen elektrické. (HellFire)

Reklama

Reklama