Reklama

Reklama

Harold a Kumar se vracejí a tentokrát míří do Amsterdamu, kde je snadno k mání marihuana. Problémy však začínají už v letadle, kde si jedna pasažérka splete Kumara s teroristou. Oba hrdinové se tak ocitnou na Guantanamu, odkud se jim podaří utéct...
Harold a Kumar jsou zpátky, ještě vyhulenější a vymaštěnější než bývali. Před čtyřmi lety se vydali za hamburgery, dneska si to namířili přímo do Amsterdamu. Se snadným cílem a stejným průběhem: spousta alkoholu, lehkých drog a sbírka podivných postav, o kterých se vám většinou jenom zdá - na cestě za poznáním. Bohužel problémy začínají už v letadle, kde si jedna pasažérka splete Kumara s nebezpečným teroristou. Oba hrdiny pošlou šupem do vězení na Guantanamu, odkud se jim podaří utéct, a vrací se i starý známý Neil Patrick Harris, který hraje sám sebe, takže o zábavu je postaráno. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (398)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Kupodivu jsem se vcelku divil, že pokračování nedopadlo zase tak hrozně. I když se dost od jedničky posunulo. Jedničku si totiž pamatuju jako zajímavou komedii, kde nechutnosti nebyly, jenže to dvojku neminulo, a tak mě to trošku zklamalo. Na druhou stranu se zde objeví Neil Patrick Harris ve vcelku zásadní, jenže dost nevtipné roli. Jenže když připočtu plno vtipných scének, plno nezapomenutelných scének a odečtu ty nechutnosti a trapnosti, tak z toho dostanu skutečně vcelku slušný pokračování, který nic nezachrání, je to prostě pokračování a všecko holt má nějaký vývoj. Tady to není ani horší ani lepší, prostě je to normální komedie s nějakou tou dobrou chvilkou. Pozitivní na tom všem ale je alespoň to, že Kumar a Harold se spolu opět setkali, taky to všecko mohlo dopadnout úplně jinak. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Snad ještě úchylnější a ujetější než jednička, to však neznamená, že lepší – spíše trapnější…Ta párty bez spodních dílů plavek – nebránil bych se…španělské ptáčky bych si na Guantanamu rozhodně „dát“ nechtěl ani omylem. Problém však je, že místy se tu objevily vskutku dobré humorné scény, ovšem převažovala naprosto trapná podívaná, okořeněná další dávkou až fekálního humoru, bizarních postav a zhuleným Bushem. Harold a Kumar však mají jediné velké štěstí a to, že oba jedou po fakt pěkných ženských a tak se to s nimi dá přetrpět…. ()

Reklama

Dudek 

všechny recenze uživatele

Harold & Kumar rozhodně není snímek, který si bez mrknutí oka zasluhuje plný počet hvězd, ale jedná se o solidní zábavu, která má několik příjemně překvapivých momentů. Tato až šokujícně nekorektní komedie začínáji, přiznejme si trochu jinak než jsme čekali. Zpočátku se totiž může zdát, že hlavním hnacím pohonem tu bude důraz kladený na fekální humor v těch nejméně vhodných okamžicích. Ale není to pravda. Jen co uběhne několik minut, dozvídáme se, že Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay je nejen komedie z příběhem, ale hlavně s dokonale uhozenou zápletkou, která dovede vytáhnout vtipy i z míst, kde bych je nikdy nečekal. Na jednu stranu se nejedná o žádný velký humor, ale jak řekl (napsal) EdaS spíš o "nezávaznou letní blbinu", na stranu druhou si nelze všimnou absolutně přesného timingu jednotlivých vtípků, které v celkovém kontextu fungují opravdu skvěle. Stačí se jen odreagovat a naladit se na správnou vlnu, Harold & Kumar, vám s tím však rádi pomohou. Komedie, překračující tabu, která si dělá srandu z věcí, o kterých se nevtipkuje. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Celý čas som bol príjemne naladený, občas som sa aj schuti zasmial. Ale ono je to skôr tým, že hlavné postavy sú stále tí istí sympaťáci a že pod kožou zostali vryté pocity z vynikajúcej jednotky. Toto by samostatne za veľa nestálo, ako dovetok k prvej časti to celkom slušne funguje. Ale teda to hovno na americkej ústave, to bola sila. ;-D ()

MáŠa 

všechny recenze uživatele

No nemůžu si pomoc, film sice baví, ale pocit, že mohl být udělán mnohem lépe, zůstává. Některé vtipy jsou vyvolány až moc uměle a druhá polovina filmu jimy až přetéká. Vidíme tak hulícího prezidenta, posledlého agenta střílejícího ještě během bádu z letadla a podobné. Myslím, že filmu by nejvíce slušela rovina, kdy Kumar přichází na různé voloviny ()

Galerie (74)

Zajímavosti (13)

  • Když se Harold (John Cho) sprchuje, je možné všimnout si jizvy na levé straně jeho čela. Když si na ni však poté lepí náplast, nachází se na straně pravé. (dan.pacino)
  • Film obsahuje potitulkovou scénu. (SONY_)
  • V severoamerických kinech film utržil 38,1 milionu amerických dolarů, celosvětově pak 43,5 mil. (NIRO)

Reklama

Reklama