Reklama

Reklama

Cosmos

(seriál)
  • Česko Vesmír (více)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Třináctidílná sága nás zavede ke vzdáleným galaxiím, ale i do náručí Mléčné dráhy, která je naším domovem, a seznámí nás s tím, jak vznikla naše Sluneční soustava. Vyprávění o patnácti miliardách let kosmického vývoje je bez nadsázky napínavé a fascinující. Saganova kniha Kosmos, která je literární obdobou tohoto seriálu, patří k nejprodávanějším populárně vědeckým knihám všech dob. Jistě i proto, že se její autor řídí zásadou, že jednou ze základních povinností vědců je sdělovat své poznatky ostatním lidem jazykem, který je obecně srozumitelný. (North Video)

(více)

Diskuze

ezop1012

ezop1012 (hodnocení, recenze)

serial je bol urceny pre americke publikum, i ked moje hodnotenie nebude objektivne tak serial je pre europana na nizkej urovni ani nie pre chybajuce informacie ako pre zvelicovanie skraslovanie a nevedecky (toto je dolezite aj pre laikov) pristup.
teraz vidim ako grygar a spol. daleko prevysil zapadnu produkciu v oknach vesmiru do koran, je to uplne iny pristup aky ma sagan, sagan hraje prilis doleziteho ktory vsetko vie, vsetko videl, ... mozno je saganov serial vhodny pre deti, neviem, kazdopadne moje vyhrady su hore popisane, hodnotenie 1/5

Gar-mogoth

Gar-mogoth (hodnocení, recenze)

Na kolikati discích Cosmos vyšel? V plastových krabičkách, ne v pošetkách.

abcdcsfd

abcdcsfd (hodnocení, recenze)

Dají se někde sehnat české titulky na Cosmos s Carlem Saganem? Na titulkách.cz je jen první díl...
Díky

Bolletta

Bolletta (hodnocení, recenze)

V roce 2014 se budou vysílat nové díly, uvádět je bude Neil deGrasse Tyson. Super zpráva :)

na příspěvěk reagoval martess

Rouder

Rouder (hodnocení, recenze)

daEmoNickY : To tě táta když jsi byl malý upustil na zem nebo jaká je proboha tvoje chyba?

Související novinky

AFO 2014: Festival plný hvězd

AFO 2014: Festival plný hvězd

08.04.2014

Měsíc duben patří Mezinárodnímu festivalu populárně-vědeckých filmů Academia Film Olomouc. Ve dnech 15. – 20. 4. se uskuteční jeho 49. ročník, který diváky vezme přímo ke hvězdám. AFO totiž letos… (více)

Reklama

Reklama