Reklama

Reklama

VOD (1)

Melanie touží po nezávislosti, ale obhlídku vysokých škol, kterou chce podniknout s kamarádkami, jí překazí úzkostlivý otec. Cesta v doprovodu policisty rozhodně není to, co si dívky vysnily. V hlavních rolích americké komedie Martin Lawrence a Raven-Symoné.  Studentka Melanie končí střední školu a doufá, že konečně udělá první krok k nezávislosti. Naplánuje totiž „dívčí jízdu“ s nejlepšími kamarádkami a chtějí spolu navštívit potenciální vysoké školy, kam by se mohly přihlásit. Jenže to by nesměla mít přespříliš úzkostlivého otce, který je policejní inspektor a rozhodně nehodlá nechat jet dceru s kamarádkami samotné. Vyrazí s nimi jako doprovod a vysněný výlet se tudíž změní v dobrodružství plné smůly, nehod a zmatků. Americkou komedii natočil Roger Kumble s Martinem Lawrencem a Raven-Symoné v rolích otce a dcery. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (76)

Kečo 

všechny recenze uživatele

Taakze, zo zaciatku to bolo take vseliake, ale ako komedia mi to moc nepripadalo, sem tam som mal stavy, ze to vypnem, lebo ma to nebavilo, ale posledna polhodina, tak ta stala za to, a ten koniec bol uuuplny kill. Zo zaciatku som si hovoril, ze tomuto filmu viac ako 2* nedam, ale postupne to naberalo grady a bolo to aj vtipne a hlavne ku koncu pekneee :) ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Hvězdička za námět, kde se probírá vztah mezi otcem a dcerou, takové typy filmů mám ráda, ale jinak je to děs. Po celou dobu se tam jen křičí, otec se chová jako despotický magor, který chce mít svojí dceru pod kontrolou, ta mu právě kvůli takovému chování nevěří. Naštěstí to má jen 80 minut, ale i tak to pro mě bylo peklo. ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele

Martin Lawrence ve velmi solidní roli milujícího a starostlivého taťky, který doprovází svou dospívající dceru na cestě do Washingtonu na Georgetown. Místy vtipná, místy roztomilá komedie. Musí se nechat, že tento film se Lawrencovi povedl a i když je to kýč až za hrob, přinese jen radost a dobrý pocit. Hudba: Edward Shearmur ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Já vím, už to s těma pohádkami pro malé děti přeháním:), popravdě jsem nejdřív podle názvu čekal něco se Stiflerem, ale hned na začátku mě logo Walta Disneye ujistilo, že tomu tak nebude. Jenže já se od začátku zhruba do ¾ filmu náramně bavil, smál jsem se až jsem pomalu padal ze židle, OMFG ti dva magoři jak zpívali GOOD BYE, to byl konec:D. Poslední ¼ filmu je až nemožně typická pro tenhle žánr, ke konci to opravdu nebaví. Jako pohádka na dobrou noc nebo na společné chvilky s rodinou je to dobrá volba. Například pro extrémní milovníky scifi, nabušené zápletky, profesionální herce nebo i Lawrence doporučuji obejít velkým krokem! ()

Little_Sawy 

všechny recenze uživatele

Lowrence jednoduše válí, a jeho hlášky nemají nejměnší chybu. Ja se celkem bavila, a hlavně to Houdini prase bylo roztomilé a to je už co říct, když se mi ve filmu líbi prase které má dokonca i své menší ale zábavné role. Taťka nějak nemůže přelousknout v zubech to, že jeho holčička už není malá a nedrží taťku za ruku, ale už je puberťačka, která se chce baviť a tým je i výběr Univerzity, která není rozhodně nějblíž a to taťkovi láme srdce na kousičky. Černý komédie jsou prostě celkem fajn. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (3)

  • Arnetia Walker je jen o 9 let starší než Martin Lawrence, přesto ve filmu hraje jeho matku. (HappySmile)
  • Na začátku filmu stojí prasátko Albert u obrázku s nápisem "SOME PIG" (nějaké prase). Je to odkaz na knihu Šarlotina pavučinka, kde jsou slova "SOME PIG" používána k rozlišení jedinečnosti hlavního hrdiny prasete Wilbura. (HappySmile)

Reklama

Reklama