Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šílenci kolem Johnnyho Knoxvilla jsou tu s dalším počinem nesoucím název Jackass 2.5, kde jako obvykle provádí bláznivé až nechutné kousky. Snímek by mohl nést nzev také "Co se nevešlo do Jackass Number Two". Objevují se zde také rozhovory s "tvůrci". (V-Ray)

Recenze (52)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

,,Hlavně nesmíte spát, když jsou kolem Jackass!'' Tahle v tiché hrůze vyslovená věta vysvětluje ledacos :-). Kluci totiž nejdou mimo plnění šílených výzev jen po sobě, ale i po celém štábu. Sám kamaeraman vypráví, že nejlépe se mut očilo s pevnou zdí za zády, protože měl možnost kontrolovat celý prostor kolem sebe a nikdo jej nemohl překvapit na šesti hpodinách :-) ! Tenhle film je slepen z různých kousků a je to na něm znát. Mezi výzvami jsou komentované vsuvky jednotlivých aktérů jak jsme zvyklí z filmů o filmech. Bohužel z těch střípků je toho málo kvalitního a snad to není ani náhodou, že mezi těmi zbytky jsou spíše dost fekální věci, které já nemusím a na Jackass jsem je vždy bral jako nutné zlo. Vidět jen tento film, musel bych si asi o zvrhlé dekadentní americké znuděné mládeži (oni jsou to dnes už ale dospělí chlapi) ledacos. Začátek s Pattonem mně ale bavil. Dávám tedy za jednu hvězdu, tentokráte nic moc hoši...  * ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Borci z Jackass si do bonusu nechali pěknou spoustu nechutných a bolestivých skečů, až jsem se někdy divil, že se neobjevili v Jackass 2. Tahle sbírka nechuťáren dokáže zaujmout hned v několika momentech, které opravdu stojí za vidění. Za mě spokojenost, jeden z těch lepších bonusových Jackass filmů. 6/10. ()

Reklama

klokyn 

všechny recenze uživatele

Pre fanúšikov povinnosť, ťahá sa to v duchu dokumentárneho filmu, kde tak trochu nazrieme do zákulisia Jackassu. Väčšina scén je síce fekálna, ale aj tak si myslím, že sa zasmejete. Najviac som sa pobavil na vjazde minimotoriek do supermarketu a na Knoxvillovi prestrojeného za dedka - podobné scény sú najlepšie a najlepším riešením by bolo, keby úplne vytlačili tie nechutné. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

BACHA, nečekejte plnohodnotný Jackass. Tohle bych přirovnal k dalšímu bonusu co se nevešlo do filmu (ještě že mě nenapadlo objednat si to po Amazonu). I s dvokou, tímhle a tím na DVD dvojky by to mělo celkem už tak 3 hodiny, se všemi bonusy tak 4, takže úctyhodný z tohohle pohledu. Komenty ve stylu že už je to nuda jsou zcestný, protože tohle lze brát prostě jen jako lahůdku, bonus, dokument, nebo jak chcete. Konkrétně v 2.5 je i pár scének z Wildboyz, celkově bych spíš řekl že to stojí za vidění jen pro hardcore fans, jinak spíš ruce pryč ať si nezkazíte dojem. Za nejlepší bych označil stunt 'fakír Ehren'. Dávám 4 za to že to vůbec vydali, potažmo ještě vlastně za dvojku. A těšme se na trojku! ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak tohle uz je vcelku slabota. Nejaky originalni napady se moc nekonaj, vtipnejch kousku tu je taky jen par a nechutnosti jsou sice nechutny, ale ne nejak extremne, takze to neni zajimavy. Navic vetsinu casu to je vyplneny pouze kecama a smichem protagonistu, ktery se u toho museli bavit desetkrat vic nez ja. Sice se jedna pouze o zbytky z druhyho dilu, ale i tak to mohlo bejt lepsi, takle jen 3*. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama