Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ambiciózní chirurg Dr. Barry Mayfield je specialistou na operace srdce. Spolu se starším kolegou Dr. Edmundem Hidemannem pracuje na důležitém farmaceutickém výzkumu. Výsledky chce uvést do praxe, avšak podle Hidemanna to zatím není bezpečné. Mayfield nakonec využije příležitosti a rafinovaným způsobem se pokusí kolegu zavraždit: když mu totiž provádí operaci, použije na zašití vnitřních orgánů samorozpouštěcí chirurgickou nit. Jediný, u koho vznikne podezření, je zdravotní sestra Sharon Martinová. Té se Mayfield zbaví vraždou v garážích. Nezanechá žádné stopy, avšak případ dostane na starost nenápadný policejní poručík Columbo... (Česká televize)

(více)

Recenze (68)

radektejkal 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příběh plný nití, na kterých ale visel špek, na nějž se doktůrek chytil (obdoba rivahovy recenze). A propo, pokud jsem tomu závěru dobře rozuměl: Druhou operaci chtěl doktor šít opět vstřebatelnými nitěmi, ale když zjistil, že ho Colombo sleduje, použil nevstřebatelné nitě. U Colomba se tedy našly ty vstřebatelné. Je to tak? ()

Yardie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z nejlepších dílů. Takových 90%. Velmi charismatický, nepříjemný, abnormálně chytrý záporák a vynikající zápletka. Snad poprvé jsem taky viděl Columba popustit uzdu hněvu. Stejně jako ve většině kvalitních dílů i zde je pár vtipných situací, výborné vyšetřování a zde navíc abnormálně povedené finále a usvědčení. Tohle se hodně povedlo - od začátku do konce. Howgh! ()

Reklama

cheyene 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zločinný steh se řadí mezi ty nejpovedenější epizody seriálu, protože proti poručíkovi tu stojí inteligentní chirurg, který má vše dobře naplánované a i když mu pomalu začíná téct do bot, dokáže pohotově reagovat. Chvíli to vypadá, že Columbo tento případ nedotáhne do konce. :) Pozitivně hodnotím také emoce, které muž v baloňáku projeví v okamžiku, kdy se Dr. Mayfield od srdce směje jeho teorii. To jsem od prakticky vždy vyrovnaného kriminalisty nečekal. :) Dávám plné hodnocení. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden asi z troch dielov, kde sa musím uchýliť k trom hviezdam a v tomto prípade idem proti masám. Dôvodom je usvedčenie vraha, ktoré je druhé najslabšie v sérii, vražda peknej sestričky (radšej nech sa tu vraždia žiarliví starí manželia) a celkový hektický dojem z tohto dielu. No a stráviť v nemocnici viac ako hodinu (aj keď iba v tv) je na moje nervy príliš. ()

finkie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

-Obsahuje spoilery- Jedna z mála epizod, v níž záporák svou osobností a charismatem dokázal zastínit i samotného Columba. Paradoxní je, že to, oč doktoru Mayfieldovi od začátku šlo - zavraždit doktora Hidemanna - se nakonec nepovede, a obě dvě vraždy mají za cíl pouze zamést/zmást stopy po vraždě původní, k níž nedošlo. Je to taky asi jediný díl, co jsem zatím viděl, v němž Columbo vraždy nejen vyšetřuje, ale také jedné z nich dokáže zabránit (napadá mě tedy ještě epizoda s únosem na synovcově svatbě, ale tam šlo o něco jiného). Závěrečné usvědčení je tradičně pro pobavení, za něco takového by nadřízený poručíkovi tak akorát sebral osobní ohodnocení. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama