Reklama

Reklama

Ve třetím a nejfantastičtějším díle klasického kultovního příběhu o neblaze proslulých Critters hraje miláček všech fanynek Titanicu Leonardo DiCaprio. Když vzteklé, zubaté, chlupaté koule bez milosti vtrhnou do činžovního domu v Los Angeles a zatnou zuby do jeho obyvatel s regulovaným nájemným, DiCaprio vede boj za jejich likvidaci a záchranu planety. Nebude to snadné, ale právě na něj lidstvo spoléhá, že zničí tyhle mimozemské ježky jednou provždy. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (138)

castor 

všechny recenze uživatele

Propadáme se, propadáme. Ostatně se to dalo čekat, ač bych klidně přivítal nějaký remake. Trojka měla jednu (pro dnešního diváka) zajímavou akvizici: Leonarda DiCapria. Jinak ovšem zábava, efekty a napětí trestuhodně opadly, zubaté potvory i tak ještě dokázaly něco nabídnout. Mají všechny nešvary pokračování, přesto jejich smysl pro humor leccos vynahradí. Tohle by na pultech hračkářství obstálo!! Alespoň u lehce zvrácených pamětníků. Nostalgický kult. ()

beso74 

všechny recenze uživatele

Šetriť sa dá všelijako, napríklad aj tým, že niekoľko minút vykladám deje predošlých 2 častí a dokladám to zábermi z predošlých častí. Ale vrámci nového prístupu k životu som sa rozhodol, že tu nájdem len samé pozitívne veci. Takže: Film vrelo odporúčam každému, kto má niečo na práci a bude pravidelne od telky odbehovať, dej je predvídateľný od začiatku dokonca, takže v podstate nijaký dôležitý dejový zvrat nezmešká. ()

Reklama

tom88 

všechny recenze uživatele

Pokles oproti druhému dielu. Chlapci z výroby to mierne posrali, ako by im dochádzali nápady. Hudbu zvolili ku jednotlivým scénam strašnú. Menej akčnosti a hororových scén oproti predošlým dielom je rozhodne na škodu. Je to nedotiahnuté a menej premyslené. Leonardo DiCaprio ako malý harant poteší, no herci ako celok sú hrozní. Ľakačiek pomerne málo a dej slabší, no stále je to pomerne dobrá zábava a pre tých čo majú radi Critterov (ako som ja), treba vidieť. Záver kazí celý film a Charlie ako lovec Crittov je jednak stašná postava a strašný herec. Vidno, že sa tvorcovia príliš nepárali. Pre mňa je to ešte stále fajn a znesiteľná záležitosť. 45% ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Třetí díl se již vůbec nepovedl a byl jen slabým odvarem předchozích dvou. Dívat se na něj dá jen ve třech případech. Za prvé ty potvory milujete a nemůžete bez nich být. Za druhé chcete vidět, jak začínal svoji filmovou kariéru Leonardo DiCaprio. Za třetí se musíte hodně, hodně a hodně nudit. Jedna hvězda... asi ze sentimentu. ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

Do třetice všech… na kriťoušovské ene-bene natíračce až bodliny lítaj, jak si to ti chlupáči užívaj. Utrápené nájemnictvo(svině majitel už bouchá na dveře z výpovědí) se jen diví…pak zdrhají, aby se posléze ťukli do lebzy s uvědoměním, že: snesitelnější je podržet hordě žravejch zvesmírusevzali, než se přifařit mezi houmles-papas držkojedy, tahat se o okoralou pizzu, popíjet chcankózní destiláty a pořádat tiskovky za sychravého vánku u podmostního sajrajt hřejivého penziónku. Nemrač se tedy a jdi do toho!! ()

Galerie (21)

Zajímavosti (4)

  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)
  • Filmový debut Leonarda DiCapria. (HellFire)

Související novinky

DiCaprio a král současného thrilleru

DiCaprio a král současného thrilleru

24.05.2013

Dennis Lehane je jeden z mála spisovatelů, kteří se nemůžou stěžovat na filmové adaptace svých knih. Filmy jako Sbohem, baby, Tajemná řeka nebo Prokletý ostrov byly úspěšné komerčně i u kritiků.… (více)

Reklama

Reklama