Reklama

Reklama

Alex Wright je velkým fanouškem filmu Grave Encounters a je doslova posedlý snahou získat důkaz o tom, že události, které se ve filmu staly nejsou smyšlené. Proto se rozhodne s přáteli vydat do psychiatrické léčebny, ve které se původní účastníci filmu setkali s nepřestavitelným zlem. Jenže jeho posedlost ho může stát život a také životy jeho přátel. Skupina bude muset využít všech svých znalostí Grave Encounters, aby se z toho dostali. (topr harley)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (185)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Postavy sa mi tentoraz páčili. Nie že by som sa bál a pozeral sa cez vankúš, čo zvyčajne u hororov veľa ľudí robí, ale pri pár situáciách som sa zľakol a veľmi. Výber miesta výborný, len ma sklamalo vyobrazenie duchov, tie ich tváre mi prišli skôr smiešne. Škoda len toho konca, mám v hlavne veľa otázok a nezrovnalostí, ale aj cez to je to za poslednú dobu jeden z najlepších hororov, čo som videl. Postupné zvyšovanie intenzity paranormálnych javov je to, čo mám na podobných hororoch rád. Určite jedna z najdesivejších duchárčin posledných rokov. Autentická forma sfilmovania ručnou kamerou nie je pre tentokrát len kópiou nápadu úspešných hororov, ale maximálne efektívne využitým nápadom. ()

Kryton odpad!

všechny recenze uživatele

Už by(ch) měl (někdo) módu handy-cam-třesaček zastavit! Tento mix, který míchá Záhadu Blair Witch, Saw, Paranormal Activy a všelijaké Activity absolutně nefunguje. Efekty, herecké výkony, střih, kamera.....vlastně vše je totálně špatně. Narozdíl od ASYLUM se tady člověk ani nebaví. Příliš se to tváří vážně. Za chvíli se natočí horor i na baby-cam a bude to opravdu k pos*ání plenek. ()

Reklama

Gumrice 

všechny recenze uživatele

Lepší atmosféra, (pro mě) lepší děj a sympatičtější herci. Nechci tady pět nějakou chválu, na to mě zase film tak moc nezaujal, ale tvůrci se nyní nejspíš rozhodli napravit škody po prvním dílu. Povedlo se. Rozhodně zde neplatí, že dvojka a další pokračování jsou vždy horší než jednička, pro mě v tomto případě naopak. Při vybraných scénách jsem si dobře stříkla, což se nedalo říct u prvního otravného dílu. Jestli se chce někdo bát, tak si myslím, že není špatné si takhle večír film pustit. Kdo viděl Grave Encounters, chápu, že se mu do dvojky chtít nebude, ale věřte, nebudete litovat. Ano, je to sice celé přitažené za vlasy, ale ve světě dnešních filmů (hororů) je to zcela běžné, nemyslíte? ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

"Překvapivě" kvalita druhého dílu klesla na minimální bod koukatelnosti. Nějakým způsobem mi uniklo, že se vůbec nějaká dvojka chystá a tak jsem k tomu přišla jako slepý k houslím. Laciné počítačové triky např.když jeden z herců "požíral" krysu či začerněné oči s rozevřená černá děsivá ústa dokořán - to vše už tu párkrát bylo. Ovšem zde jsem dokázala na minutu přesně předpovědět, kdy a jaká lekací scéna se objeví. Za mě je toto hodnocení dostačující už díky tomu celkem podivnému konci a také, že jsem to ještě dokoukala a nevypnula dříve. ()

Šakalík 

všechny recenze uživatele

No nevím. Přestože film nabídne několik docela zajímavých scén (bubák vylézající ze zdi byl moc fajn), celkově mi tohle pokračování moc nesedlo. Stejně jako jednička se totiž utápí v překombinovaném příběhu, který je přitažený za vlasy (pozor SPOILER – strašidelný dům chce publicitu, a tak přes Youtube sám kontaktuje filmaře – no táák!). A dvojka nenabídne vůbec nic navíc. Postavy se jako obvykle chovají naprosto dementně (co uděláme jako první? No rozdělíme se!), interiéry opuštěné kliniky již napodruhé nepůsobí tak děsivě a navíc film ve finále zapadne do marasmu vlastního scénáře až po uši, pač poslední půlhodina má z tohoto pohledu parametry skutečně úděsné hovadiny. No moc mě to zkrátka nebavilo, a tak doufám, že zůstane jen u těch dvou dílu. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (7)

  • První trailer k filmu byl vydán 4. září 2012. (ČSFD)
  • Na začátku filmu Alex (Roger Harmon) řekne, že vidí fotky z mládí Seana Rogersona. Správně ale měl říct fotky Lance Prestona, kterého Sean Rogerson ztvárnil. (J*A*M*A*L)
  • Ve filmu se objevují záběru z prvního dílu. (konvax)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno